New York Giants - Washington Redskins
több mint 9 éve
Mazzu
1 673
ez legalább szép 😀
több mint 9 éve
ez viszont szép volt 😊
több mint 9 éve
hát ez se Eli-on múlt, h nem lett INT..
több mint 9 éve
Mazzu
1 673
Én is bánnám, de ez majdnem annyira üzlet is, mint sport.. de ne kapjunk már ki a Skinstől 😀én bánnám, ez sportsafc4Az ok, de én nem bánom, ha ma kikapunk.balu10biztos, hogy nem szándékosan játszanak vereségre... max ha szarok Nem olyan a 'széljárás' a vezetőség környékén seoziboziköszi ez megy.Nekem továbbra sem megy egyik se 😕balu10gofirstrow.eu/watch/306552/3/watch-new-york-giants-vs-washington-redskins.html
de egyelőre jobb ha nem látod 😊Szesze
én azt se bánom, ha ma kikapunk. Mert akkor:
1. jobb drafthely
2. ha csoport utolsók vagyunk, akkor jövőre a csoport utolsók ellen játszunk...balu10
több mint 9 éve
Végre tökösek vagyunk, mondjuk 4-9 nél mér kurva mindegy...
több mint 9 éve
szép volt, h beválalltuk és kivételesen jó play is lett hívva 😊
több mint 9 éve
safc4
338
én bánnám, ez sportAz ok, de én nem bánom, ha ma kikapunk.balu10biztos, hogy nem szándékosan játszanak vereségre... max ha szarok Nem olyan a 'széljárás' a vezetőség környékén seoziboziköszi ez megy.Nekem továbbra sem megy egyik se 😕balu10gofirstrow.eu/watch/306552/3/watch-new-york-giants-vs-washington-redskins.html
1. jobb drafthely
2. ha csoport utolsók vagyunk, akkor jövőre a csoport utolsók ellen játszunk...balu10
több mint 9 éve
Az ok, de én nem bánom, ha ma kikapunk.biztos, hogy nem szándékosan játszanak vereségre... max ha szarok Nem olyan a 'széljárás' a vezetőség környékén seoziboziköszi ez megy.Nekem továbbra sem megy egyik se 😕balu10gofirstrow.eu/watch/306552/3/watch-new-york-giants-vs-washington-redskins.html
1. jobb drafthely
több mint 9 éve
A Jags ota mar probalok nem meglepodni, de azert megis.....^ ^Azert az "nem kis teljesitmeny", hogy a Washington csapatnak nez ki ellenunk...lotus86meglep? 😊Szesze
több mint 9 éve
Mazzu
1 673
Jó meccset mindenkinek 😊
több mint 9 éve
Azert az "nem kis teljesitmeny", hogy a Washington csapatnak nez ki ellenunk...lotus86meglep? 😊
több mint 9 éve
ozibozi
17 133
biztos, hogy nem szándékosan játszanak vereségre... max ha szarok Nem olyan a 'széljárás' a vezetőség környékén seköszi ez megy.Nekem továbbra sem megy egyik se 😕balu10gofirstrow.eu/watch/306552/3/watch-new-york-giants-vs-washington-redskins.html
1. jobb drafthely
több mint 9 éve
Jerico
279
Azert az "nem kis teljesitmeny", hogy a Washington csapatnak nez ki ellenunk...lotus86ellenünk mindenki annak nézz ki😊
több mint 9 éve
Azert az "nem kis teljesitmeny", hogy a Washington csapatnak nez ki ellenunk...
több mint 9 éve
ozibozi
17 133
Wynn, Kerry viszont nem lassú
több mint 9 éve
safc4
338
kellett 😀 hát jól kezdődik
több mint 9 éve
Jerico
279
Megusszuk egy fg-al
több mint 9 éve
legalább FGra mentettük
több mint 9 éve
köszi ez megy.Nekem továbbra sem megy egyik se 😕balu10gofirstrow.eu/watch/306552/3/watch-new-york-giants-vs-washington-redskins.html
1. jobb drafthely
2. ha csoport utolsók vagyunk, akkor jövőre a csoport utolsók ellen játszunk...
3. jah ésTC bukik. Szeritnem megérett itt a változás.
több mint 9 éve
Jerico
279
szépen nyeljük a yardokat
több mint 9 éve
teljesen fogalmatlan a védelem
több mint 9 éve
Jerico
279
safc4-é nálam megy
több mint 9 éve
Nekem továbbra sem megy egyik se 😕balu10gofirstrow.eu/watch/306552/3/watch-new-york-giants-vs-washington-redskins.html
de egyelőre jobb ha nem látod 😊