New York Giants - Washington Redskins
több mint 10 éve
nfl_lover
912
ez mi bullshit call? nem is hallottam még hasonlóról sem, mondjuk Graham Hail Mary OPI-je volt még valami ilyesmi
több mint 10 éve
Én kérek elnézést minden Skin szurkolótól
több mint 10 éve
az oszt igen 😀
több mint 10 éve
ez kemény 😊
több mint 10 éve
LOL XD
több mint 10 éve
Azért ha a védelem a játékra figyelne a helyett, hogy cheerleadert játszik lehet jobban menne...

több mint 10 éve
bszki azért Rolle ezt megfoghatta volna
több mint 10 éve
JPP - 1 milkó😊
több mint 10 éve
mondjuk a Bengals védelem ellen nem a legkönyebb...mi sztárt csinálnák belőle is 😀off a Manziel hype lehet léket kap ma ahogy a statokat nézem... 22 passzolt yard +IntoziboziKét Int már, nem? 😀Mazzu

több mint 10 éve
😛 🏈off a Manziel hype lehet léket kap ma ahogy a statokat nézem... 22 passzolt yard +IntoziboziKét Int már, nem? 😀Mazzu
több mint 10 éve
off a Manziel hype lehet léket kap ma ahogy a statokat nézem... 22 passzolt yard +IntoziboziKét Int már, nem? 😀
több mint 10 éve
Jövőre össze áll ez a csapat (mondjuk tavaly is ezt mondtam) 😀
több mint 10 éve
kissé szétesett a D megint így a végére
több mint 10 éve
off a Manziel hype lehet léket kap ma ahogy a statokat nézem... 22 passzolt yard +Int
több mint 10 éve
Nem örülök hogy játszik RG3. A top1 védelmünk tuti nem rá készült egész héten, megfeszített erőbedobással 😀
több mint 10 éve
nagyon élesek vagyunk
több mint 10 éve
Nicks Cruz OBJ jó lenne ha jövőre egészségesek lennének ! Washington 😊
több mint 10 éve
jövőre Nicks is lesz nem ??safc4Nicks épp ma kapott egy TD-t Lucktól 😊 úgyh ő már most is van.. csak nem itt
több mint 10 éve
nem is róla beszéltem, hanem Nicks rőlhidd el Cruz jövőre is küzdeni fog minden lasztiért...balu10ahogy Cruz tette Nicks -eloziboziszerintem OBJ pont nem Inspirálólag hatott ráoziboziigen, de OBJ meghalna a pályán minden labdáért (ahogy mondjuk Cruz is), Randle meg kb. leszarja az egészet.balu10
több mint 10 éve
jövőre Nicks is lesz nem ??
több mint 10 éve
remélem inspirálni fogják egymást, igen erős duónak tűnik 😊hidd el Cruz jövőre is küzdeni fog minden lasztiért...balu10ahogy Cruz tette Nicks -eloziboziszerintem OBJ pont nem Inspirálólag hatott ráoziboziigen, de OBJ meghalna a pályán minden labdáért (ahogy mondjuk Cruz is), Randle meg kb. leszarja az egészet.balu10
több mint 10 éve
Weatherford ma azért jól lövi az In10eket
több mint 10 éve
hidd el Cruz jövőre is küzdeni fog minden lasztiért...ahogy Cruz tette Nicks -eloziboziszerintem OBJ pont nem Inspirálólag hatott ráoziboziigen, de OBJ meghalna a pályán minden labdáért (ahogy mondjuk Cruz is), Randle meg kb. leszarja az egészet.balu10