New York Giants - Washington Redskins
több mint 9 éve
Mazzu
1 673
ha jól tudom a szerződése lejár...Coughlin állása nem inog ?Tocamiért nem rúgtunk?Mert nincs tétje a meccsnek...gyurczi
fogadjunk a végén 3 ponton belül fogunk kikapni...tipikus idei Giants lenne.balu10
több mint 9 éve
Moore mondjuk kurva gyors
több mint 9 éve
Mazzu
1 673
de így időkéréssel együtt elég nagy hülyeség volt ez.miért nem rúgtunk?Mert nincs tétje a meccsnek...gyurczi
fogadjunk a végén 3 ponton belül fogunk kikapni...tipikus idei Giants lenne.balu10
több mint 9 éve
Coughlin állása nem inog ?miért nem rúgtunk?Mert nincs tétje a meccsnek...gyurczi
több mint 9 éve
miért nem rúgtunk?Mert nincs tétje a meccsnek...
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
Jerico
279
miért nem rúgtunk?balu10Miért minket kérdezel láthatad mind FGre szavaztunk😊
több mint 9 éve
ozibozi
17 133
fasza én még gyűrűket látok a reklámban😛
több mint 9 éve
miért nem rúgtunk? fogadjunk a végén 3 ponton belül fogunk kikapni...tipikus idei Giants lenne.
több mint 9 éve
Ez de gyökér playhívás volt atyaég...Tocaés erre a McAdoo-ra mondják, hogy HC lehet belőle...jah, még OC-nak is necces, hogy alkalmas-e
több mint 9 éve
Jerico
279
Bassza meg neki mentünk és bebuktuk😊
több mint 9 éve
Ez de gyökér playhívás volt atyaég...
több mint 9 éve
megérdemeljük, egy faszság volt
több mint 9 éve
Jerico
279
Remélem csak elment a stream😊
több mint 9 éve
TC is rájött szeritnem, nem véletlen kérte ki azt az időt...
több mint 9 éve
Jerico
279
Én inkább berugnám azt az FGt
több mint 9 éve
ennek most nem kell nekimenni, felesleges
több mint 9 éve
Mazzu
1 673
eff nem igaz már, az előbb fújtak vissza Houston meccsen egy Tdt 4és1re most meg ez 😀 offensive holding mindkettő 😀
több mint 9 éve
fákinhell
több mint 9 éve
de nem rookie-k kellenekazért idén hoztunk 2 kezdőt, abból az 1-ik kb. pályán se volt, a másik meg jó volt.balu10Azt nem értem mikor tudjuk, hogy Eli zseb irányitó nem lenne alap elé Falat huzni, hogy legyen ideje kihasználni a wr-inket?Jericoén minden energiát/pénzt ide fordítanék, minden más utána jöhet csakSzeszeén majd akkor leszek lelkes, ha lesz normális OL-ünkSzeszejövőre majd csak összerakják... mondjuk tavaly is ezt mondtuk.. 😊trii
több mint 9 éve
Jerico
279
A k. Istenit
több mint 9 éve
abban bíztak, h jó lesz az idei emberanyag.. hát nem lett. Most biztosra kell menni (már amennyire lehet)Azt nem értem mikor tudjuk, hogy Eli zseb irányitó nem lenne alap elé Falat huzni, hogy legyen ideje kihasználni a wr-inket?Jericoén minden energiát/pénzt ide fordítanék, minden más utána jöhet csakSzeszeén majd akkor leszek lelkes, ha lesz normális OL-ünkSzeszejövőre majd csak összerakják... mondjuk tavaly is ezt mondtuk.. 😊trii
hoppá!! közben ott a 3. 😊 sajnos visszafújták 😕