New York Giants − Washington Redskins
több mint 9 éve
ozibozi
16 967
😊))))))))))))))))))) ezt a jelet ismered? lentebb ez volt mellesleg
több mint 9 éve
Maka
2 760
Miért veszett volna oda a Cowboys? Értem én, hogy Weeden meg Cassell is fisifosi, de ha kicsit átalakítják a gameplant, akkor a keret többi része képes meccseket nyerni. Nem Romót kell pótolniuk, elég átlagosat is hozniuk, amíg vissza nem tér.kivel kell küzdenünk? dall phili odaveszett, wash meg nem a mi szintünk, pedig nincs csapatunkvárjuk a komolyabb ellenfeleket, a csoporton kívül l(mert a csoport az bezsákolva)1-2-vel áll a csapat, miután hazai pályán meg tudták verni kínkeservvel ezt a birkacsordát, és aszondja' csoport bezsákolva. Összefosom magam a röhögéstől.
ozibozi
Maka
ozibozi
több mint 9 éve
ozibozi
16 967
😊))))))))))))))))))) ezt a jelet ismered? lentebb ez volt mellesleg
több mint 9 éve
ozibozi
16 967
kivel kell küzdenünk? dall phili odaveszett, wash meg nem a mi szintünk, pedig nincs csapatunkvárjuk a komolyabb ellenfeleket, a csoporton kívül l(mert a csoport az bezsákolva)1-2-vel áll a csapat, miután hazai pályán meg tudták verni kínkeservvel ezt a birkacsordát, és aszondja' csoport bezsákolva. Összefosom magam a röhögéstől.
ozibozi
Maka
több mint 9 éve
Maka
2 760
várjuk a komolyabb ellenfeleket, a csoporton kívül l(mert a csoport az bezsákolva)1-2-vel áll a csapat, miután hazai pályán meg tudták verni kínkeservvel ezt a birkacsordát, és aszondja' csoport bezsákolva. Összefosom magam a röhögéstől.
ozibozi
több mint 9 éve
ozibozi
16 967
😊))))))))))))))))))))))))
több mint 9 éve
ozibozi
16 967
várjuk a komolyabb ellenfeleket, a csoporton kívül l(mert a csoport az bezsákolva)
több mint 9 éve
Egy "élmény" volt Urak.... Jó munkát mindenkinek!
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 9 éve
van az a dallasi csávó, hogy is hívják??!Aikman (és Buck). Az is szép páros... De ott legalább van egy Erin Andrews a pálya mellett.
ozibozi
több mint 9 éve
Na jó... Az Te vagy. De a többiek? Akiknek bajuk van vele?Ők kezdő mazochisták!
nexion218
1. Nyilván jobb minőségben a tv-n kényelmesebb.+100000000000000000000000000000000000 - mindkét pontra.
2. Phil Simmsnél nagyobb gyökér az egyetemes sportközvetítésben nincs a világon, szóval, yeah.
Maka
több mint 9 éve
Azt hittem sose jönnek rá, hpgy az oldalvonal megállítja az órát...😀
több mint 9 éve
ozibozi
16 967
van az a dallasi csávó, hogy is hívják??!1. Nyilván jobb minőségben a tv-n kényelmesebb.LOL Most halál komolyan kérdezem: ez vmi mazochista perverzió, hogy Richárdékat nézik/hallgatják az emberek?Ricsiékre céloz. A G meg a Globális Elhárítás Centrális Igazgatóságának rövidítése.hogy reménykedik ez a két g....????
ozibozi
nexion218
iktriad
nexion218
2. Phil Simmsnél nagyobb gyökér az egyetemes sportközvetítésben nincs a világon, szóval, yeah.
Maka
több mint 9 éve
Na jó... Az Te vagy. De a többiek? Akiknek bajuk van vele?Nekem az égvilágon semmi bajom velük. Igaz én itt semleges nézőként vagyok jelen.LOL Most halál komolyan kérdezem: ez vmi mazochista perverzió, hogy Richárdékat nézik/hallgatják az emberek?Ricsiékre céloz. A G meg a Globális Elhárítás Centrális Igazgatóságának rövidítése.hogy reménykedik ez a két g....????
ozibozi
nexion218
iktriad
nexion218
iktriad
több mint 9 éve
Mér' skins meccset nézni nem az? Akkor már mindegy ki közvetít...LOL Most halál komolyan kérdezem: ez vmi mazochista perverzió, hogy Richárdékat nézik/hallgatják az emberek?Ricsiékre céloz. A G meg a Globális Elhárítás Centrális Igazgatóságának rövidítése.hogy reménykedik ez a két g....????
ozibozi
nexion218
iktriad
nexion218
több mint 9 éve
Maka
2 760
1. Nyilván jobb minőségben a tv-n kényelmesebb.LOL Most halál komolyan kérdezem: ez vmi mazochista perverzió, hogy Richárdékat nézik/hallgatják az emberek?Ricsiékre céloz. A G meg a Globális Elhárítás Centrális Igazgatóságának rövidítése.hogy reménykedik ez a két g....????
ozibozi
nexion218
iktriad
nexion218
több mint 9 éve
Nekem az égvilágon semmi bajom velük. Igaz én itt semleges nézőként vagyok jelen.LOL Most halál komolyan kérdezem: ez vmi mazochista perverzió, hogy Richárdékat nézik/hallgatják az emberek?Ricsiékre céloz. A G meg a Globális Elhárítás Centrális Igazgatóságának rövidítése.hogy reménykedik ez a két g....????
ozibozi
nexion218
iktriad
nexion218
több mint 9 éve
LOL Most halál komolyan kérdezem: ez vmi mazochista perverzió, hogy Richárdékat nézik/hallgatják az emberek?Ricsiékre céloz. A G meg a Globális Elhárítás Centrális Igazgatóságának rövidítése.hogy reménykedik ez a két g....????
ozibozi
nexion218
iktriad
Szerkesztette: nexion218
több mint 9 éve
Ricsiékre céloz. A G meg a Globális Elhárítás Centrális Igazgatóságának rövidítése.hogy reménykedik ez a két g....????
ozibozi
nexion218
több mint 9 éve
ozibozi
16 967
ez pont nem még, de még nincs vége(amúgy pont vége volt az első negyed után, csak őket zavarja ez a Giants dolog...The fuckin fuck is happening?Mit csodálkozol? Tipikus NFC East csoportmeccs. LOL
Maka
iktriad
több mint 9 éve
hogy reménykedik ez a két g....????
ozibozi
több mint 9 éve
The fuckin fuck is happening?Mit csodálkozol? Tipikus NFC East csoportmeccs. LOL
Maka
több mint 9 éve
ozibozi
16 967
mázlija van' érted
több mint 9 éve
ozibozi
16 967
hogy reménykedik ez a két g....
több mint 9 éve
Maka
2 760