NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
NFL Draft 2014 - 2. nap
több mint 10 éve
Nix végre
több mint 10 éve
helmet
247
Sutton mekkora playa volt, szép, kell ő odaDe így minek kellett nekik Ferguson a 2. körben?
baggio
több mint 10 éve
Sutton mekkora playa volt, szép, kell ő odamajdnem 😊
Nix meg akkor udfa leszbaggio
több mint 10 éve
Sutton mekkora playa volt, szép, kell ő odaMég sem 😀
Nix meg akkor udfa leszbaggio
több mint 10 éve
Mettenberger megy Houstonba?
több mint 10 éve
Ott is van
több mint 10 éve
Sutton mekkora playa volt, szép, kell ő odaNix meg akkor udfa lesz
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
MEGABUST
több mint 10 éve
A Raiders idén a kevésbé hülyék között van eddig 😀StezÉlőben már évek óta így van. Csak a tehetségkezelés Bills közeli
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Mindjárt jövünk. Hát vannak lehetőségek. Mondjuk nálam még mindig Martavis Bryant a pick itt. Magasan BPA, és ránk fér a WR, Matthews után homály.Hulkeinsteinletrade
több mint 10 éve
De jó nevek vannak még bent..
több mint 10 éve
kitrade a Texans-szal.
több mint 10 éve
Na már van egy 4/1-nk Aaron Murray 😀
több mint 10 éve
én biztos hogy igen 😀az a baj, hogy úgy tűnik mi se 😀dandeSzerintem borul pár hátsó körről szóló Board 😀dandeesélyes hogy nem alszanak a 2. nap után hanem átgondolják a dolgokat 😀Negritis
haladtam ma eleget a szakdogával hogy aludjak délig 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Mindjárt jövünk. Hát vannak lehetőségek. Mondjuk nálam még mindig Martavis Bryant a pick itt. Magasan BPA, és ránk fér a WR, Matthews után homály.
több mint 10 éve
A Raiders idén a kevésbé hülyék között van eddig 😀
több mint 10 éve
Telesco remélem nem a 7 körös boardot nézi, mint a többi sügér csapat 😀Chargers LTVictor Hampton vagy Cyril Richardson kell ide, vagy Nix ha nem félünk a térdétől.
több mint 10 éve
Gabe nagy pick
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
őket mind viszi a Raiders
több mint 10 éve
az a baj, hogy úgy tűnik mi se 😀Szerintem borul pár hátsó körről szóló Board 😀dandeesélyes hogy nem alszanak a 2. nap után hanem átgondolják a dolgokat 😀Negritis
több mint 10 éve
Demario Davisről sem hallottam azelőtt, hogy kivittük 3. körben, mára kezdő lett, szóval jó előjel 😀