NFL Draft 2014 - 1.nap
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
www.ustream.tv/channel/bowl-hu-draft-show-2014már csak percek kérdése és kezdünk!
több mint 10 éve
Hála istennek, nekünk már nem kell feltradelni érte.
We just form a fucking wall.
több mint 10 éve
nah raiders húzza be manzit, mi meg örölünk majd nagyon mackónak 😀amúgy ez a trade nem volt drága szvsz, már ha pl a julio tradeből indulok ki...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
De ki fog dobálni neki mert Mánuelt összetörik az tuti
több mint 10 éve
Az nagyon drága lett srácok 😀
több mint 10 éve
remélem a pickjük 1/1 lesz amivel feljöttek. és akkor kurvára meg fogja érni 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Danny
1 717
Watkins 2 első kört is ér wow....
több mint 10 éve
És ugyan miért? Mintha ugyanarról a játékosról beszélnénkSzerintem is jobb lehet nála, dehát csak a Jax-ről van szó...ShilkorGabbert 2.0?Shilkornagy divat lett ez, de szerintem köze sincs hozzáStez
Bills: Clemson attack! Watkins + Spiller, jól hangzik
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Igen tény, nem is örülök ennek a picknek, de mondjuk azért az új rezsimnél nem vagyok benne biztos, hogy ennyire lúzer csapat lesz ez, én egy középmezőnyt kinézek belőlük minimum. Csak Bortlesnek nincsen fala, és WR-jei sem. 😀Szerintem is jobb lehet nála, dehát csak a Jax-ről van szó...ShilkorGabbert 2.0?Shilkornagy divat lett ez, de szerintem köze sincs hozzáStez
több mint 10 éve
Spiller ás Watkins.... 😊bár kurva felesleges feltrade volt szerintem
több mint 10 éve
1+1+4, ez fél sapka imo
több mint 10 éve
WATKINS FUCKYEAHH!!!
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
a Bills amúgy ezt a kört, jövő évi elsőt és negyediket adott.WATKINS! ez érdekes lesz.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
G0007
463
watkins...várható volt 😊
több mint 10 éve
cleveland delonsos
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
ozibozi
17 140
a jax megkavarta szerencsére 😊 ki más
több mint 10 éve
Cserébe Clevelandba ment egy ezévi első körös, következő évi első körös és egy következő évi ötödik körös pick.
több mint 10 éve
5 helyért egy jövő évi 1. kör, ráadásul kiért??
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Mi az ár ? 😊Dripjövő évi 1. kör !!!!!
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 10 éve
Szerintem is jobb lehet nála, dehát csak a Jax-ről van szó...Gabbert 2.0?Shilkornagy divat lett ez, de szerintem köze sincs hozzáStez