NFL Draft 2014 - 1.nap
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
www.ustream.tv/channel/bowl-hu-draft-show-2014már csak percek kérdése és kezdünk!
több mint 10 éve
Én bírtam tökre , máig 😊Ma meguntáltam Tóth Gabit.Sixo67csak most? hihetetlen kitartó lehettél az elmúlt 10 évben 😀berger90
több mint 10 éve
Imádom a nagy szakértést a pickek előtt, amikor az összes megkapja a fülére, hogy kit visznek, aztán verik a nyálukat. 😀
több mint 10 éve
Én nem vagyok Lions fan de a tény, hogy Matt Millen a "szakértő" a draft közvetítésben az nekem forralja a vérem.....lotus86örülj neki hogy nem Lévai Balázs
több mint 10 éve
Én nem vagyok Lions fan de a tény, hogy Matt Millen a "szakértő" a draft közvetítésben az nekem forralja a vérem.....lotus86Ki az a csávó mellette? Ő se sokkal jobb...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Rusholjanak, majd Woodhead elfutni amíg ők Riverst kergetik 😀Ejj ,nem csoport riválishoz kellett volna, hogy kerüljön.Sixo67Sajnos....nekem is ez jutott az eszembe. Jó pick, csak nem nekünk...durva pass rush lesz ott így.Chargers LT
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Ma meguntáltam Tóth Gabit.Sixo67csak most? hihetetlen kitartó lehettél az elmúlt 10 évben 😀
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Falcons viszi valamelyik LB-t vagy CB-t mondjuk Barr vagy Gilbert 😛
több mint 10 éve
Én nem vagyok Lions fan de a tény, hogy Matt Millen a "szakértő" a draft közvetítésben az nekem forralja a vérem.....
több mint 10 éve
mintha Mack mosolya nem lett volna őszinte....GabrielAmikor kimondák a nevét, felhúzta a szemöldökét amúgy, nem tom ki figyelte...😀 simán meglepődött
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
mintha Mack mosolya nem lett volna őszinte....Gabrielnagyon akart menni Buffaloba, ugye helyi gyerek, meg az egyetem, meg kiskora óta Bills drukker...
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Na Bortles legalább képes "big-time" dobásokra, igaz minden másban fejleszteni kell, de legalább úgy néz ki, ahogy egy nfl qb-t a rasszista tulajok elképzelnek
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
MANZIEL LESZ A MIÉNK !!!😊ZoliZoltánnem hinném, hogy jó ötlet
több mint 10 éve
MANZIEL LESZ A MIÉNK !!!😊
több mint 10 éve
braxa88
12 534
5szavas mondatban 3 "man". 😀
több mint 10 éve
Gabriel
525
mintha Mack mosolya nem lett volna őszinte....
több mint 10 éve
Ejj ,nem csoport riválishoz kellett volna, hogy kerüljön.Sixo67Sajnos....nekem is ez jutott az eszembe. Jó pick, csak nem nekünk...durva pass rush lesz ott így.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Sugar611
peachnyugimár, hagytak két kurvajó falembert, nem győzünk választani 😀
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Mondjuk eddig szinte mindegyik csapattal szóba hozták Dzsonit, akik eddig választottak, senki sem viszi. 😀Legkésőbb szvsz a Browns elviszi 1/9-re, bár a Bucsból is kinézem, vagy a Vikesból, bár ott Donaldon sem lepődnék meg.
több mint 10 éve
Egyébként tényleg durva lesz ez a Raiders!😊
több mint 10 éve
ÁHÁÁHÁHÁHÁHÁ 1/22 RE FOG CSÚSZNI FOCI JÁNOS!ano92nem, mert mi behúzzuk majd előttetek.. remélem nem lesz igazam
több mint 10 éve
ÁHÁÁHÁHÁHÁHÁ 1/22 RE FOG CSÚSZNI FOCI JÁNOS!ano92és leszarjuk és bent hagyjuk 😀