NFL Draft 2014 - 1.nap
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
www.ustream.tv/channel/bowl-hu-draft-show-2014már csak percek kérdése és kezdünk!
több mint 10 éve
háh, trade, jön Dzsoni
több mint 10 éve
Johnny közben írja a halállistáját: Jax, Tampa.... 😀Trade közben
több mint 10 éve
Mikt kaptunk ??
több mint 10 éve
annyira papírforma Bortles-en kívűl, hogy az már kínos 😊BaltimoreDefenseMindjárt jön a Clowns, nem kell félni 😊
több mint 10 éve
Manziel mindjárt felmegy a színpadra és bejelenti magát 😀😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Browns trade?!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
G0007
463
trade😮
több mint 10 éve
WOW! TRADE a Browns feljött
több mint 10 éve
emberke22
571
trade cleavleanddddd
több mint 10 éve
Vannak? Hol?A falából 2 ember hiányzik. WRei vannak, csak egy X WR hiányzik. És van még 10 pickünk.iktriadIgen tény, nem is örülök ennek a picknek, de mondjuk azért az új rezsimnél nem vagyok benne biztos, hogy ennyire lúzer csapat lesz ez, én egy középmezőnyt kinézek belőlük minimum. Csak Bortlesnek nincsen fala, és WR-jei sem. 😀StezSzerintem is jobb lehet nála, dehát csak a Jax-ről van szó...ShilkorGabbert 2.0?Shilkornagy divat lett ez, de szerintem köze sincs hozzáStez
Valami alkesz gyerek, aki idén lehet nem is játszik, meg egy üveg Shorts, aki a tavalyi sérüléséből még fel sem épült? Biztató.
több mint 10 éve
telefonzúgás csak nálam van? 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
texas A and M run van gyerekek, jön a 3. is perceken belül 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
annyira papírforma Bortles-en kívűl, hogy az már kínos 😊
több mint 10 éve
még ez is papírforma... 😊 na most akkor egy Ponder-féle pick a Vikings-től (csak ne Bridgewater plíz)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Na tessék megvan VJ párja
több mint 10 éve
Papírforma, na de jöjjön a Vikes 😀
több mint 10 éve
Evans, teccik