NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 503
42
18:00 #9 Ole Miss @ Florida - NET4+
NFL Draft 2014 - 1.nap
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
www.ustream.tv/channel/bowl-hu-draft-show-2014már csak percek kérdése és kezdünk!
több mint 10 éve
AZért az sokatmondó, hogy a QB needes Browns felmegy egy helyet egy cornerért, Dzsoni meg búslakodhat tovább
több mint 10 éve
2 helyes steal Mock draft gameben 😊
több mint 10 éve
de mert kellet erte feltradelni? kizartnak tartom, hogy a vikes ot vitte volna...
több mint 10 éve
Meg Ace Sanders. Meg mintha mindenki arról pofázna, hogy rohadt mély az idei WR class. 2 vagy 3 elkapó érkezése várható a következő 2 nap.Vannak? Hol?A falából 2 ember hiányzik. WRei vannak, csak egy X WR hiányzik. És van még 10 pickünk.iktriadIgen tény, nem is örülök ennek a picknek, de mondjuk azért az új rezsimnél nem vagyok benne biztos, hogy ennyire lúzer csapat lesz ez, én egy középmezőnyt kinézek belőlük minimum. Csak Bortlesnek nincsen fala, és WR-jei sem. 😀StezSzerintem is jobb lehet nála, dehát csak a Jax-ről van szó...ShilkorGabbert 2.0?Shilkornagy divat lett ez, de szerintem köze sincs hozzáStez
Valami alkesz gyerek, aki idén lehet nem is játszik, meg egy üveg Shorts, aki a tavalyi sérüléséből még fel sem épült? Biztató.Stez
több mint 10 éve
na így tényleg ajándék pick 😀😀
több mint 10 éve
Azt a kurva ... ilyen korai CB pickre azért én se számítottam
több mint 10 éve
Én szakadok bazeg 😀😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
na menjenek már a francba ezek iskomolyan, minek franchise Clevelandbe?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
ööööööööööööööööööööööööööööööö
több mint 10 éve
ozibozi
17 142
alakul😊
több mint 10 éve
SB-s csapat épül Ohio-ban
több mint 10 éve
Gilbert....Jézusom! LOL
több mint 10 éve
Kevin Costner beindult 😀