NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 398
41
01:45 Alabama @ LSU - abc
NFL Draft 2014 - 1.nap
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
www.ustream.tv/channel/bowl-hu-draft-show-2014már csak percek kérdése és kezdünk!
több mint 10 éve
A falából 2 ember hiányzik. WRei vannak, csak egy X WR hiányzik. És van még 10 pickünk.Igen tény, nem is örülök ennek a picknek, de mondjuk azért az új rezsimnél nem vagyok benne biztos, hogy ennyire lúzer csapat lesz ez, én egy középmezőnyt kinézek belőlük minimum. Csak Bortlesnek nincsen fala, és WR-jei sem. 😀StezSzerintem is jobb lehet nála, dehát csak a Jax-ről van szó...ShilkorGabbert 2.0?Shilkornagy divat lett ez, de szerintem köze sincs hozzáStez
több mint 10 éve
G0007
463
evans is papírforma volt
több mint 10 éve
és tényleg.....Teddy ,hogy eltűnt..... 😀
több mint 10 éve
Blackmon után Bortles-t is előbb draftoltam GM Gameben mint IRL a Jags 😀Fucureménykedj, hogy utóbbi jobban bejön, mint az alkesz
több mint 10 éve
ozibozi
16 994
eddig 2-3 perces késésben volt a streamem, most már laza 8 percesben van kb, jó lesz ez ígyStezwww.nfl.com/draft/2014/live?icampaign=Draft_Live_HP_popout_prior
több mint 10 éve
eddig 2-3 perces késésben volt a streamem, most már laza 8 percesben van kb, jó lesz ez így
több mint 10 éve
Blackmon után Bortles-t is előbb draftoltam GM Gameben mint IRL a Jags 😀
több mint 10 éve
Az-az érzésem nem lesznek már nagy tradelések most az első körben aztán lehet tévedek 😛dandeez olyan volt, mint a draft előtti néhány órában a legújabb hírek, ahol leírták kb. minden csapatnák új hírnek, hogy "lehet, hogy feltrade-elnek XY-ért, vagy maradnak a helyükön vagy az is lehet, hogy letrade-el a csapat" - 😀
több mint 10 éve
Az-az érzésem nem lesznek már nagy tradelések most az első körben aztán lehet tévedek 😛dandeszerintem tévedsz, most jön majd csak az igazi móka... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Evans csúszik, felmegyünk érte? 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
nini ki jött megIlyet nem mondtunk, csak azt, hogy nem valószínű.A Jax meg lenyilatkozta, hogy nem visz QB-t 1/3-ra.Stezhát de például a bucs nyilatkozta, hogy josh mccown kezdő leszmost a raidersnél schaub-ot akarják kezdetni?zsotyi2. körben is van jo qbano92
raidersnél nem volt ilyen?zsotyi
Ja, nem akarok Dave Caldwellel együtt pókerezni.iktriad
több mint 10 éve
És most örülsz? Egy újabb QB, akit tönkretehettek 😀Ilyet nem mondtunk, csak azt, hogy nem valószínű.A Jax meg lenyilatkozta, hogy nem visz QB-t 1/3-ra.Stezhát de például a bucs nyilatkozta, hogy josh mccown kezdő leszmost a raidersnél schaub-ot akarják kezdetni?zsotyi2. körben is van jo qbano92
Ja, nem akarok Dave Caldwellel együtt pókerezni.iktriad
több mint 10 éve
Az-az érzésem nem lesznek már nagy tradelések most az első körben aztán lehet tévedek 😛
több mint 10 éve
Ilyet nem mondtunk, csak azt, hogy nem valószínű.A Jax meg lenyilatkozta, hogy nem visz QB-t 1/3-ra.Stezhát de például a bucs nyilatkozta, hogy josh mccown kezdő leszmost a raidersnél schaub-ot akarják kezdetni?zsotyi2. körben is van jo qbano92
Ja, nem akarok Dave Caldwellel együtt pókerezni.
több mint 10 éve
G0007
463
pár krokit lenyúzhattak azért a csukáért 😀
több mint 10 éve
lehet csak nálam van bibi, de az nfl.comos adás konkrétan ismétlés, a 10 perce elhangzott beszélgetés megy megint 😀
több mint 10 éve
jövőre Cedric Ogbuehi is top10-es lesz 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Faulk megmondta, mit csinálnak a csapatok az NFC Southban?! Támadják az irányítót! És ezért kell megvédeni Ryant
több mint 10 éve
bergerdani
4 912
jó családból jön, csak ragadt rá valami 😀 😀Matthews, jól van. Csak váljon már be.berger90elég safe pick ne aggódjDrip
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Ja tényleg.Donald kacsa lesz! 😊Be fogjuk húzni Manzielt???ZoliZoltánDonald vagy Manziel. 😀Stez
több mint 10 éve
A Jax meg lenyilatkozta, hogy nem visz QB-t 1/3-ra.hát de például a bucs nyilatkozta, hogy josh mccown kezdő leszmost a raidersnél schaub-ot akarják kezdetni?zsotyi2. körben is van jo qbano92
több mint 10 éve
Be fogjuk húzni Manzielt???ZoliZoltánDonald vagy Manziel. 😀