NFL Draft 2014 - 1.nap
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
www.ustream.tv/channel/bowl-hu-draft-show-2014már csak percek kérdése és kezdünk!
több mint 10 éve
Kurvasok trédet és reachet akarok látni ma éjszaka.mustaineWyatt féle trade rohamot? 😀
több mint 10 éve
G0007
463
itt a többi is ha valakit érdekel. Drake úgy látom nagy favorit😀Odell Beckham Jr.
The Sky's The Limit - Lil Wayne
Blake Bortles
Blow Up - J. Cole
Teddy Bridgewater
The World's Greatest - R. Kelly
Ha Ha Clinton-Dix
Never Would Have Made It - Marvin Sapp
Jadeveon Clowney
The Man - Aloe Blacc
Brandin Cooks and Ryan Shazier
Everythang - Young Jeezy
Kony Ealy
Money Baby - K Camp
Eric Ebron
They Don't Love You No More - DJ Khaled
Mike Evans
Trophies - Young Money feat. Drake
Kyler Fuller and Ra'Shede Hageman
We Made It - Drake feat. Soulja Boy
Jimmy Garoppolo
Good Life - Kanye West feat. T-Pain
Justin Gilbert
We Dem Boyz - Wiz Khalifa
Cyrus Kouandjio
Radioactive - Imagine Dragons
Cody Latimer
Everyday - Ace Hood
Marqise Lee
Handsome & Wealthy - Migos
Taylor Lewan
Rock City - Kings Of Leon
Khalil Mack & Greg Robinson
Happy - Pharrell Williams
Johnny Manziel
Draft Day - Drake
Jake Matthews
Going The Distance - Bill Conti
Jordan Matthews
Through The Wire - Kanye West
Morgan Moses
Sideline Story - J. Cole
C.J. Mosley
My Favorite Song - Wiz Khalifa
Calvin Pryor
Dreams & Nightmares - Meek Mill
Bradley Roby
Believe Me - Drake feat. Lil Wayne
Jason Verrett
Icy - Gucci Mane
Sammy Watkins
Look What You've Done - Drake
több mint 10 éve
1/3-ra behúzod fodbal jancsit eltöröm a kezed
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Kurvasok trédet és reachet akarok látni ma éjszaka.
több mint 10 éve
Én nem tudom 3-4ben elképzelni ,de lehet ez az én fantáziám hiányossága, mondjuk ezt annyi játékosról el lehetett mondani az elmúlt években és mégis olyan szisztémába kerültek.SZerintem sokkal.konyorgom barr 1/1, egy eleten keresztul rohoghetnek a houstoniak fejenMMMSClowney mennyivel lenne jobb 3-4ben? 😀Sixo67
Mondjuk alapból nem hiszek Barrban, Macket preferálom a két OLB közül.Stez
több mint 10 éve
xDDDDDDDDDDDDD Hogy állnak ott a kis Jags fanok, szegények. Még nem tudják, hogy a pokol jön számukra 😀ano92Az mind statiszta, tudod te jól :p
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
xDDDDDDDDDDDDD Hogy állnak ott a kis Jags fanok, szegények. Még nem tudják, hogy a pokol jön számukra 😀ano92Sztem meg már hozzászoktak. 😊
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Lent vagyok, kaját csinálok a konyhában, egyszer csak hallok valami halk zenét, mondom biztos a testvérem még fent van, erre a másik pillanatban elkezd kibaszottul hangosan ordítani hangfal, beindult autmatikusan az élő közvetítés az nfl.com-on, én meg rohanok fel az emeletre kikapcsolni hajnali 2kor. Gondolom mindenki örült neki a házban. 😀EasyGhostAsszonypajtás riadt fel ugyanarra mellettem 😊
több mint 10 éve
braxa88
12 534
imádom a drafttáboros képeket a draftokon. bemondják a picket és mindenki megőrül ugy örül. de fogalmuk nincs kit huznak 😀 sok idióta
több mint 10 éve
xDDDDDDDDDDDDD Hogy állnak ott a kis Jags fanok, szegények. Még nem tudják, hogy a pokol jön számukra 😀
több mint 10 éve
Sokan fikázzák Barrt, hogy csak a sebességéből tud megélni ... én szerintem fasza lesz a profik közt isSZerintem sokkal.konyorgom barr 1/1, egy eleten keresztul rohoghetnek a houstoniak fejenMMMSClowney mennyivel lenne jobb 3-4ben? 😀Sixo67
Mondjuk alapból nem hiszek Barrban, Macket preferálom a két OLB közül.Stez
több mint 10 éve
halihóóóóó
több mint 10 éve
Lent vagyok, kaját csinálok a konyhában, egyszer csak hallok valami halk zenét, mondom biztos a testvérem még fent van, erre a másik pillanatban elkezd kibaszottul hangosan ordítani hangfal, beindult autmatikusan az élő közvetítés az nfl.com-on, én meg rohanok fel az emeletre kikapcsolni hajnali 2kor. Gondolom mindenki örült neki a házban. 😀
több mint 10 éve
teddy milyen szerény hogy ezt választotta walk up songnak😀 .:Sima 3. kör, így már érthető
The World's Greatest - R. KellyG0007
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
The World's Greatest bust? 😀
több mint 10 éve
teddy milyen szerény hogy ezt választotta walk up songnak😀 .:Majd megszerényedik ha holnap is ott fog ülni,
The World's Greatest - R. KellyG0007
több mint 10 éve
SZerintem sokkal.konyorgom barr 1/1, egy eleten keresztul rohoghetnek a houstoniak fejenMMMSClowney mennyivel lenne jobb 3-4ben? 😀Sixo67
Mondjuk alapból nem hiszek Barrban, Macket preferálom a két OLB közül.
több mint 10 éve
G0007
463
teddy milyen szerény hogy ezt választotta walk up songnak😀 .: The World's Greatest - R. Kelly
több mint 10 éve
dobhattad volna srácoknak is hátha jobb lenne a hang 😉 😛dobtam egy ezrest arra, hogy nem Clowney lesz az 1/1, szeretem a kalandokat :pberger90konyorgom barr 1/1, egy eleten keresztul rohoghetnek a houstoniak fejenMMMShúúú de esélyesbraxa88
több mint 10 éve
konyorgom barr 1/1, egy eleten keresztul rohoghetnek a houstoniak fejenMMMSClowney mennyivel lenne jobb 3-4ben? 😀
több mint 10 éve
Én még hétfőn dobtam egy kombit a snooker döntővel együtt, az már zsebben, 3k-->30k lehet, ha nem Clowney lesz az 1/1, ezért ő lesz az 😀 😀dobtam egy ezrest arra, hogy nem Clowney lesz az 1/1, szeretem a kalandokat :pberger90konyorgom barr 1/1, egy eleten keresztul rohoghetnek a houstoniak fejenMMMShúúú de esélyesbraxa88
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
dobtam egy ezrest arra, hogy nem Clowney lesz az 1/1, szeretem a kalandokat :pkonyorgom barr 1/1, egy eleten keresztul rohoghetnek a houstoniak fejenMMMShúúú de esélyesbraxa88
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Előtted már írtam, hogy betegség miatt ilyen. Nem, unblock nagyon szeretem, állat lesz szvsz.előtte az volt a téma, h milyen durva fejeMert kurvára bírom?Shazier a legnagyobb forma, ez nem kérdésStezmér? mert betegség miatt nincs szőrzete? de nagy formabraxa88
Ne menstruáljál.Stez
emiatt gondoltam h azt írod ő a legnagyobb forma
nyugalombraxa88
több mint 10 éve
konyorgom barr 1/1, egy eleten keresztul rohoghetnek a houstoniak fejenMMMSmajd ha 10 szer barr miatt nyernek SB-t nevethetsz is xD
több mint 10 éve
braxa88
12 534
konyorgom barr 1/1, egy eleten keresztul rohoghetnek a houstoniak fejenMMMShúúú de esélyes