NFL Draft 2014 - 1.nap
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
www.ustream.tv/channel/bowl-hu-draft-show-2014már csak percek kérdése és kezdünk!
több mint 10 éve
kösz, legutóbb 2007-ben néztem utoljára itthon a draftot 😊ez nem a nfl network közvetítés. itt nem mindig mutatják a pickeket.braxa88www.nfl.com/draft/2014/liveWesternájszbaggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
konyorgom barr 1/1, egy eleten keresztul rohoghetnek a houstoniak fejen
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
braxa88
12 534
előtte az volt a téma, h milyen durva fejeMert kurvára bírom?Shazier a legnagyobb forma, ez nem kérdésStezmér? mert betegség miatt nincs szőrzete? de nagy formabraxa88
Ne menstruáljál.Stez
emiatt gondoltam h azt írod ő a legnagyobb forma
nyugalom
több mint 10 éve
a michigan-i BME 😀mit gondoltok Janis kimehet első körben?eaglesmcnabbSaginaw Valley State Istenképző Egyetem!mustaine
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
braxa88
12 534
ez nem a nfl network közvetítés. itt nem mindig mutatják a pickeket.www.nfl.com/draft/2014/liveWesternájszbaggio
több mint 10 éve
mit gondoltok Janis kimehet első körben?eaglesmcnabbSaginaw Valley State Istenképző Egyetem!
több mint 10 éve
Mert kurvára bírom?Shazier a legnagyobb forma, ez nem kérdésStezmér? mert betegség miatt nincs szőrzete? de nagy formabraxa88
Ne menstruáljál.
több mint 10 éve
mit gondoltok Janis kimehet első körben?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
braxa88
12 534
Shazier a legnagyobb forma, ez nem kérdésStezmér? mert betegség miatt nincs szőrzete? de nagy forma
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
akurvaélet, csinálom a kaját a konyhában, erre elkezd üvölteni a reklám a szomszéd szobából 😀 instant szívroham 😀Dexxter Tailornekem tesóm szólt előbb hogy imádja kristof hangját ne nem hallja a filmet 😀
Mindig jövőre
több mint 10 éve
www.nfl.com/draft/2014/liveWesternájsz
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Shazier a legnagyobb forma, ez nem kérdésStezweeden utan
the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 10 éve
Shazier a legnagyobb forma, ez nem kérdés
több mint 10 éve
nem akarták a bosszúd 😀de rá nem is mondta még senki itt a fórumon hogy szar 😀eaglesmcnabbHerremans jobbHall Of GreenBeckham szar ne is ragozzuk ...Sixo67azé amikor beverte félpályáról a Wimbledonnakeaglesmcnabb
több mint 10 éve
akurvaélet, csinálom a kaját a konyhában, erre elkezd üvölteni a reklám a szomszéd szobából 😀 instant szívroham 😀
több mint 10 éve
Nézem ,de akkor sem lehet meggyőzni az LSU-s elkapókról, egyik sem egy Jeffery.Beckham szar ne is ragozzuk ...Sixo67LOL Game tape-et tetszett látni?vassadi
több mint 10 éve
jóva nflák leálltak buzizni
több mint 10 éve
a katonákat legalább most lerendezik, tavaly két pick között elég idegesítő voltbraxa88biztos vagyok benne hogy idén is lesz két pick közötti USA USA
több mint 10 éve
de rá nem is mondta még senki itt a fórumon hogy szar 😀Herremans jobbHall Of GreenBeckham szar ne is ragozzuk ...Sixo67azé amikor beverte félpályáról a Wimbledonnakeaglesmcnabb
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Haverom a live streamről: "a bal szélső be van szívva?"Eazzymondd hogy mindegyik, ne zavard össze
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Huhu Shazier brutál hogy néz ki, ezzel a szőrementes fejjelDCAz betegség. Meg elrettentés. 😛