NFL Draft 2014 - 3. nap
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Ot a QB 😀 😀 😀
több mint 10 éve
Jön majd DB pick nálunk is, nem fogják meghazudtolni magukat.
több mint 10 éve
SAVAGE!!!!!! VÉGRE 😀😀😀
több mint 10 éve
mi elvileg nem is fogunkVikes és Lions nem húzott DB-t eddig.CSAK???o_o Én tényleg némítom magamZoliZoltánNFC Northba eddig mennyi Safety meg CB jött? 😛ZoliZoltán1 cb + 2 sLN
Most Lions +1 CBLN
több mint 10 éve
Schiano-ról jut eszembe, hogy a PATS MÉG MINDIG NEM VITT RUTGERS JÁTÉKOST!baggioMeyer-legénnyel kompenzálnak
több mint 10 éve
Ja és a macik is FS-t vittek
több mint 10 éve
Gabriel
525
Jöhet Skov, leckéztetni Luckot.
több mint 10 éve
Vikes és Lions nem húzott DB-t eddig.CSAK???o_o Én tényleg némítom magamZoliZoltánNFC Northba eddig mennyi Safety meg CB jött? 😛ZoliZoltán1 cb + 2 sLN
Most Lions +1 CB
több mint 10 éve
Schiano-ról jut eszembe, hogy a PATS MÉG MINDIG NEM VITT RUTGERS JÁTÉKOST!baggioami késik nem múlik 😀
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Még egy NFCN CB!😛
több mint 10 éve
Boston Collból azért nem jönnek rossz LB-k
több mint 10 éve
braxa88
12 534
igenjó pick. malcolm smith 2 a srác.Ez de hülye pick volt Seattle-töl.Go Vikings!Szerintem nem. Tavaly is volt pár sélülésünk LB poszton, legnagyobb erősségének a gyorsaságát és atletikusságát írják, ami nálunk premier tulajdonság LB poszton.Sebii
több mint 10 éve
Schiano-ról jut eszembe, hogy a PATS MÉG MINDIG NEM VITT RUTGERS JÁTÉKOST!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Logan Thomas is volt első körbe várt QB. Na, azt se tudtam felfogni.igaz, jobb egy Logan Thomas aki erőset dob meg gyors, mint egy Mettenberger aki kevésbé mozgékony de cserébe komplettebb QB. 4. körben azért már illene legaláb egyiküket elvinni. Ha másnak nem, backupnak.MarioAnabtw Mettenbergernek tényleg lehet a hátával kapcsolatban a red-flag, ha ekkorát csúszik.MarioAnaEgyáltalán nem csúszik sztem. Előre mondtam, hogy ő és McCarron = fos. Ezek szerint nemcsak én gondolom így.ulpianus
Nem rossz ám ez a két srác, csak én utálom őket, és imádkozok, nehogy a Chiefsbe kerüljenek.
Viszont írták, hogy második (van aki akár első, régebben) körbe várják őket. Na ez vicc nálam. Tehát ehhez képest csúsznak, de sztem ez sosem volt reális= nem csúsznak.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Poszttal nincs semmi bajom, de nála simán lehetett volna jobb LB-tek ha nem azokat húzzátok korábban, akiket.Ez de hülye pick volt Seattle-töl.Go Vikings!mé?braxa88
több mint 10 éve
Ez de hülye pick volt Seattle-töl.Go Vikings!szerintem fasza úzás.
*újfajtaseahawkssapka*
több mint 10 éve
hatalmas szakértő, nfl network nem talált mást?Dexxter TailorShaq O'neilt behívhatták volna, legalább a hangulat jobb lett volna 😀
több mint 10 éve
kiment williams, most már csak Lawsonokat gyűjtünk
több mint 10 éve
Sebii
3 526
Ez de hülye pick volt Seattle-töl.Go Vikings!Szerintem nem. Tavaly is volt pár sélülésünk LB poszton, legnagyobb erősségének a gyorsaságát és atletikusságát írják, ami nálunk premier tulajdonság LB poszton.
több mint 10 éve
CSAK???o_o Én tényleg némítom magamNFC Northba eddig mennyi Safety meg CB jött? 😛ZoliZoltán1 cb + 2 sLN
több mint 10 éve
NFC Northba eddig mennyi Safety meg CB jött? 😛ZoliZoltánVan is ebben a divízióban bőven ember, akiket több is nehezen fog le belőlük 😀
több mint 10 éve
Jönnek a Compok....
több mint 10 éve
NFC Northba eddig mennyi Safety meg CB jött? 😛ZoliZoltán1 cb + 2 s