NFL Draft 2014 - 3. nap
1 feliratkozó
több mint 10 éve
😀😀 😀😀 😀😀Van még jó WR?ZoliZoltánWR már kiment | Weston Richburg | Shilkor
több mint 10 éve
btw Mettenbergernek tényleg lehet a hátával kapcsolatban a red-flag, ha ekkorát csúszik.MarioAnaEgyáltalán nem csúszik sztem. Előre mondtam, hogy ő és McCarron = fos. Ezek szerint nemcsak én gondolom így.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Következő Seahawks pick CB lesz, akkor is, ha az 1. keretszűkítéskor repül is.
több mint 10 éve
Van még jó WR?ZoliZoltánWR már kiment | Weston Richburg |
több mint 10 éve
nem, metty jó qb, jó erőset dob. elbassza alabdát a picsába azt td. ennyi kellbtw Mettenbergernek tényleg lehet a hátával kapcsolatban a red-flag, ha ekkorát csúszik.MarioAnaNem (csak) a háta a probléma, hanem az, hogy egy szobor.iktriad
több mint 10 éve
North Carolinatól már 4 ember ledraftoltak, tőlük meg csak JD meg Ellington , égő 😥
több mint 10 éve
Van még jó WR?ZoliZoltánJeff Janis
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
btw Mettenbergernek tényleg lehet a hátával kapcsolatban a red-flag, ha ekkorát csúszik.MarioAnaNem (csak) a háta a probléma, hanem az, hogy egy szobor.
több mint 10 éve
btw Mettenbergernek tényleg lehet a hátával kapcsolatban a red-flag, ha ekkorát csúszik.MarioAnaezt most kezded elhinni? 😀
több mint 10 éve
Arra majd hozzák Brittet 😀ő max elejteni fogStezCB to Browns ki fog elkapni?ThundersNFLGreg Little 😊Sixo67
több mint 10 éve
Van még jó WR?
több mint 10 éve
Terrance West. Child please.Ki fog futni (manziel nem ér)?baggioCB to Browns ki fog elkapni?ThundersNFLfutásnál nem kell elkapniulpianus
több mint 10 éve
tateKi fog futni (manziel nem ér)?baggioCB to Browns ki fog elkapni?ThundersNFLfutásnál nem kell elkapniulpianus
több mint 10 éve
Tate és WestKi fog futni (manziel nem ér)?baggioCB to Browns ki fog elkapni?ThundersNFLfutásnál nem kell elkapniulpianus
több mint 10 éve
Hazai termék a Panthersnél 😊FucuHurstnek picit jobban örültem volna
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
ő max elejteni fogCB to Browns ki fog elkapni?ThundersNFLGreg Little 😊Sixo67
több mint 10 éve
azért Desirnél ne felejtsük el, hogy olyan elkapókat fogott, akik hotdogot árultak a tandíjért.
több mint 10 éve
A Browns tényleg jó lesz, ha lesz elég elkapó
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 10 éve
Ki fog futni (manziel nem ér)?CB to Browns ki fog elkapni?ThundersNFLfutásnál nem kell elkapniulpianus
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Montana
635
Elvitték előlünk Desir-t 😕
több mint 10 éve
Tre Boston, ez akkora fos pick, mint a Saintsé....gabokockanem fos hanem tré
több mint 10 éve
Tre Boston, ez akkora fos pick, mint a Saintsé....gabokockamondhatni elég tré pick 😀
több mint 10 éve
CB to Browns ki fog elkapni?ThundersNFLfutásnál nem kell elkapni
Állat vagyok, ami enni kér...