NFL Draft 2014 - 3. nap
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Nah McGil is out...................dandenyugi jön reynolds 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
Teddy tegnap kilátogatott a Blackhawks-WIld meccsre, egyből nyert a Minnesota és feljött 2-2 -reKmetyGDe ,hogy már egyből Wild mezben volt.... 😀
több mint 10 éve
Nah McGil is out...................
több mint 10 éve
Jaaa!?Oké...akkor várhatom....oda nem fog jönni senki. Spielman és Zimmer is azt mondotta, hogy nem a drafton fognak a sec-be hozni embert.KmetyGÉn is azt várok....mondjuk secbe is jó lenne valaki!ZoliZoltánKmetyG!őő támadó falembertKmetyG
Tipp?mit húzunk?😊ZoliZoltán
Akkor vajon mi lesz a 2. pick!?(S-re tippeltem volna....)
több mint 10 éve
Toto21
5 950
a Bears-nél még mindig need a DT vagy még nem frissített a CBS? 😊baggioTegnap kettot huztunk , szerintem DB huzas lesz tolunk , azon kivul LB es back up RB kell
több mint 10 éve
Teddy tegnap kilátogatott a Blackhawks-WIld meccsre, egyből nyert a Minnesota és feljött 2-2 -reKmetyGíj, tud valamit ez a srác
több mint 10 éve
köszi, 3 órát aludtam 1 kör előtt, tegnap emg 13 órát dolgoztam, xD nem bírtam a 2. napot megnézni 😀
több mint 10 éve
a Bears-nél még mindig need a DT vagy még nem frissített a CBS? 😊baggionem frissített
több mint 10 éve
Teddy tegnap kilátogatott a Blackhawks-WIld meccsre, egyből nyert a Minnesota és feljött 2-2 -re
több mint 10 éve
aztec
1 360
AZOK közül akik megvoltak hívva a helyszínre, már mindenkit draftoltak? xD vagy ül ott még valaki azt várja a nevét? 😀ano92Martin ment ki utoljára tegnap
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 10 éve
AZOK közül akik megvoltak hívva a helyszínre, már mindenkit draftoltak? xD vagy ül ott még valaki azt várja a nevét? 😀ano92Már kiment mind.
több mint 10 éve
AZOK közül akik megvoltak hívva a helyszínre, már mindenkit draftoltak? xD vagy ül ott még valaki azt várja a nevét? 😀ano92tegnap már kiment mindenki 😊
több mint 10 éve
AZOK közül akik megvoltak hívva a helyszínre, már mindenkit draftoltak? xD vagy ül ott még valaki azt várja a nevét? 😀ano92Moses és Martin maradtak 3. körig
több mint 10 éve
a Bears-nél még mindig need a DT vagy még nem frissített a CBS? 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Úgy látszik a Bills jövőre nem akar húzni 😀
több mint 10 éve
Nagyon remélem,Viszont így esélyes, hogy kihúzzuk a Black Mamba-t? 😀Greengo4. kört nem kapunk brownért, max ha lett volna idén egy jó 1000 yardja 😀ano92mi az anyám van brownért remélem legalább 4. kört kapunkeaglesmcnabbErős lenne, most jövőévi pickről hallok. 😊Greengo
több mint 10 éve
oda nem fog jönni senki. Spielman és Zimmer is azt mondotta, hogy nem a drafton fognak a sec-be hozni embert.Én is azt várok....mondjuk secbe is jó lenne valaki!ZoliZoltánKmetyG!őő támadó falembertKmetyG
Tipp?mit húzunk?😊ZoliZoltán
több mint 10 éve
Kíváncsi vagyok Davis honnan szedte, hogy már alig várjuk, hogy behúzzuk Murraytatapapalogan thomas jó fit lenne nektek a brees utáni időkre 😛 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
AZOK közül akik megvoltak hívva a helyszínre, már mindenkit draftoltak? xD vagy ül ott még valaki azt várja a nevét? 😀
több mint 10 éve
Viszont így esélyes, hogy kihúzzuk a Black Mamba-t? 😀4. kört nem kapunk brownért, max ha lett volna idén egy jó 1000 yardja 😀ano92mi az anyám van brownért remélem legalább 4. kört kapunkeaglesmcnabbErős lenne, most jövőévi pickről hallok. 😊Greengo
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
na csak lecsúszott evans a Jetshez 😀
több mint 10 éve
Shaq!! 7. körben húztam GM gameben 😊Fucuigaza lett empty-nek, nem hittem volna