NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 677
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
NFL Draft 2016
5 feliratkozó
több mint 8 éve
braxa88
12 534
Murray megint morcos lesz
több mint 8 éve
300+ fontos DLként tud zsákolni.Remek pick a Raiderstől!Fejtsd ki, azt sem tudom ki ez a gyerek.
iktriad
Amadeus91
több mint 8 éve
Henry is kiment, jól fognak kinézni Mariskával a backfielden
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Körbenéztem minden közösségi portálon és nem találtam drogos sex partys vagy lövöldözős-bandázós videót Reedről és Robinsonról... Jihad is előttük megy ki... Őket az első körbe várták Wardot meg 3. előtt nem nagyon láttam mockokba...Meccseket kell nézni, nem mockokat. 😉 Reed és Robinson is értékén kelhet még el ebben a DL classban.
Tomcsik
több mint 8 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Henry ? Miért kellett oda még ? Miért nem OL ?
Szerkesztette: GiantsMLBhunter
több mint 8 éve
Amadeus the Young
32 897
Remek pick a Raiderstől!Fejtsd ki, azt sem tudom ki ez a gyerek.
iktriad
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 8 éve
WoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooW
több mint 8 éve
Tomcsik
8 010
Körbenéztem minden közösségi portálon és nem találtam drogos sex partys vagy lövöldözős-bandázós videót Reedről és Robinsonról... Jihad is előttük megy ki... Őket az első körbe várták Wardot meg 3. előtt nem nagyon láttam mockokba...
több mint 8 éve
Jihad... nem akar kérni egy új nevet?Rogerre változtatja és még népszerűtlenebb lesz..
atapapa
több mint 8 éve
Az elején gyorsan elkezdték kihúzni az embereinket, de azóta nagy kuss van, tetszik.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
14 pickből eddig 12 védő a második körben.D# wins csempiöncsip baby.
vassadi
több mint 8 éve
Remek pick a Raiderstől!
több mint 8 éve
vassadi
15 617
14 pickből eddig 12 védő a második körben.
több mint 8 éve
vassadi
15 617
Vagy csak simán töröltesse a "d"-t a vezetéknevéből... 😀Csávónak kajak ez a keresztneve... szegény.Én már megváltoztattam volna.
Hanni
Vrij6
több mint 8 éve
Csávónak kajak ez a keresztneve... szegény.Én már megváltoztattam volna.
Hanni
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 8 éve
Boldog anyák napját mindenkinekakiszereti!
több mint 8 éve
Csávónak kajak ez a keresztneve... szegény.
több mint 8 éve
A Raiders meg jihadot indít a liga ellen
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
nah
több mint 8 éve
Correa... Még a végén marad jó DL nekünk... Persze majd faszán kihúzzuk Cookot....vagy Henryt
Tomcsik
több mint 8 éve
Tomcsik
8 010
Correa... Még a végén marad jó DL nekünk... Persze majd faszán kihúzzuk Cookot....