NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 659
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Oakland Raiders - Kansas City Chiefs
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Eddigi összes TNF-en összesen nem volt ennyi izgalom, mondtam én, hogy szorosak az Oakland meccsek, azok kéne mutatni a Manning TV-n inkább.
több mint 10 éve
Imitheking
1 882
Csak 3 bünti volt?😊
több mint 10 éve
Csak 3 szabálytalanság a Dtől? 😀😀
több mint 10 éve
Ez mekkora volt te jó ég 😀
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Brillians...
több mint 10 éve
Ott nem nagy kunszt.Nem tudsz első félidőben jinxelni öreg.Sixo67Én mindenre képes vagyok.iktriadIktriadot most kell elkuldeni a gepe elol mielott eljinxeli nekunk...PariSaját magát már nem tudja kontra jinxelni.Sixo67
több mint 10 éve
Fedak Sariig kepes jinxelni...Iktriadot most kell elkuldeni a gepe elol mielott eljinxeli nekunk...PariSaját magát már nem tudja kontra jinxelni.Sixo67
több mint 10 éve
Ó gyula meg az okoskodás de hiányzik...
Liverpool Fc
több mint 10 éve
most egy évig ki sem kap a RaidersStezMaradjunk abba, hogy idén.
több mint 10 éve
Nem tudsz első félidőben jinxelni öreg.Én mindenre képes vagyok.iktriadIktriadot most kell elkuldeni a gepe elol mielott eljinxeli nekunk...PariSaját magát már nem tudja kontra jinxelni.Sixo67
több mint 10 éve
most egy évig ki sem kap a Raiders
több mint 10 éve
Én mindenre képes vagyok.Iktriadot most kell elkuldeni a gepe elol mielott eljinxeli nekunk...PariSaját magát már nem tudja kontra jinxelni.Sixo67
több mint 10 éve
Iktriadot most kell elkuldeni a gepe elol mielott eljinxeli nekunk...PariRendes vagyok, nem írtam azt, hogy nyertek.
több mint 10 éve
Iktriadot most kell elkuldeni a gepe elol mielott eljinxeli nekunk...PariSaját magát már nem tudja kontra jinxelni.
több mint 10 éve
O_O Carr TD után vezetek fatasyban. hetek óta először 😊
Liverpool Fc
több mint 10 éve
Iktriadot most kell elkuldeni a gepe elol mielott eljinxeli nekunk...
több mint 10 éve