Oakland Raiders - Kansas City Chiefs
1 feliratkozó
több mint 11 éve
Eddigi összes TNF-en összesen nem volt ennyi izgalom, mondtam én, hogy szorosak az Oakland meccsek, azok kéne mutatni a Manning TV-n inkább.
több mint 11 éve
Csak 3 bünti volt?😊
több mint 11 éve
Csak 3 szabálytalanság a Dtől? 😀😀
több mint 11 éve
Ez mekkora volt te jó ég 😀

Liverpool Fc
több mint 11 éve
Brillians...
több mint 11 éve
Ott nem nagy kunszt.Nem tudsz első félidőben jinxelni öreg.Sixo67Én mindenre képes vagyok.iktriadIktriadot most kell elkuldeni a gepe elol mielott eljinxeli nekunk...PariSaját magát már nem tudja kontra jinxelni.Sixo67
több mint 11 éve
Fedak Sariig kepes jinxelni...Iktriadot most kell elkuldeni a gepe elol mielott eljinxeli nekunk...PariSaját magát már nem tudja kontra jinxelni.Sixo67
több mint 11 éve
Ó gyula meg az okoskodás de hiányzik...

Liverpool Fc
több mint 11 éve
most egy évig ki sem kap a RaidersStezMaradjunk abba, hogy idén.
több mint 11 éve
Nem tudsz első félidőben jinxelni öreg.Én mindenre képes vagyok.iktriadIktriadot most kell elkuldeni a gepe elol mielott eljinxeli nekunk...PariSaját magát már nem tudja kontra jinxelni.Sixo67
több mint 11 éve
most egy évig ki sem kap a Raiders
több mint 11 éve
Én mindenre képes vagyok.Iktriadot most kell elkuldeni a gepe elol mielott eljinxeli nekunk...PariSaját magát már nem tudja kontra jinxelni.Sixo67
több mint 11 éve
Iktriadot most kell elkuldeni a gepe elol mielott eljinxeli nekunk...PariRendes vagyok, nem írtam azt, hogy nyertek.
több mint 11 éve
Iktriadot most kell elkuldeni a gepe elol mielott eljinxeli nekunk...PariSaját magát már nem tudja kontra jinxelni.
több mint 11 éve
O_O Carr TD után vezetek fatasyban. hetek óta először 😊

Liverpool Fc
több mint 11 éve
Iktriadot most kell elkuldeni a gepe elol mielott eljinxeli nekunk...
több mint 11 éve
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------