Philadelphia Eagles – Dallas Cowboys
több mint 9 éve
na, jó éjt.és ma reggel ki viszi?
holnap reggel elviszem a kölköt óvodába, legalább valami vidám is történik velem.
slowmotion
több mint 9 éve
ne bizd el magad, nem eleg jo a csapatotok ahhoz, hogy uberelje eztezt a meccset nehez lesz uberelni, tetszett!azért csütörtökön Giants-Redskins
Törölt felhasználó
ozibozi
több mint 9 éve
ozibozi
16 964
ezt a meccset nehez lesz uberelni, tetszett!azért csütörtökön Giants-Redskins
Törölt felhasználó
több mint 9 éve
na, jó éjt.holnap reggel elviszem a kölköt óvodába, legalább valami vidám is történik velem.
több mint 9 éve
azt is írtam, hogy nagyon félő, hogy túl jól pörög a rendszer előszezonhoz képestChip ezt szerintem végzetesen elkúrtapre meccsen azt írtad minden zsír
szétverte a támadófalat abban a hitben, hogy ez az ő rendszerében nem fontos pont, de normális guardokat most már esélytelen, hogy talál valahol, a beépítésükről nem is beszélve
baggio
Janek
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Landry shift megvolt mindenkinek?
több mint 9 éve
ez a meccs nagyon jól rímelt azokra a dolgokra, amikről olvastam az elmúlt napokban: a sweep/counter a régiúj zone read, mely nélkül nem működhet normálisan offense, illetve hogy a jobb OG-k hamarosan LT-khez hasonló fizetéseket kaphatnak
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Chip ezt szerintem végzetesen elkúrtapre meccsen azt írtad minden zsír
szétverte a támadófalat abban a hitben, hogy ez az ő rendszerében nem fontos pont, de normális guardokat most már esélytelen, hogy talál valahol, a beépítésükről nem is beszélve
baggio
több mint 9 éve
Chip ezt szerintem végzetesen elkúrtaPlusz Boykin is jól játszott ma.
baggio
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
ezt a meccset nehez lesz uberelni, tetszett!
több mint 9 éve
Chip ezt szerintem végzetesen elkúrtaszétverte a támadófalat abban a hitben, hogy ez az ő rendszerében nem fontos pont, de normális guardokat most már esélytelen, hogy talál valahol, a beépítésükről nem is beszélve
---
több mint 9 éve
romo out, dez nem is volt, 18 szabálytalanság, és így se volt esélyünk egy csepp se. KIRÁLY!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
18 szabálytalanság 😀
több mint 9 éve
MrMiksa
3 731
Milyen Foles? Foles nagyon jó helyen van ott ahol van! Kell a francnak! Ott a másik lehetőségünk, Sanchez, akire én most má rábíznám a szezont nyugodtabb szívvel, mint Bradfordra.
több mint 9 éve
Elt WR, ne szidd.csak meghozta Matthews a pontokat 😀jah, Kelvin Benjamin style
lol
Törölt felhasználó
több mint 9 éve
OSK 10 yardot se megy KORONA!
több mint 9 éve
csak meghozta Matthews a pontokat 😀jah, Kelvin Benjamin style
lol
több mint 9 éve
ezek után volt pofájuk bevágni a fly eagles fly-t. van bőr...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
nemááá, ellökte magát! 😀
több mint 9 éve
csak meghozta Matthews a pontokat 😀
több mint 9 éve
Barbre meg Gardner eltakarodhat a faszomba kézenfogva