Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
több mint 3 éve
Willie Parker
15 377
JuJu túl sok időt tölthet mostanság Ebron társaságában...Sokat tweetel, instázik, PS-ezik meg twitch-el, ezért remeg a keze
iktriad
több mint 3 éve
Gabor81
803
azt szar volt nezni.Hát vigasztaljon az, hogy most biztos nem kaptok ki tőlünk a playoffban a Heinz Fielden. 😊Jó, hát idén ilyen problémáink vannak na.... 😊 Egyszer meg fogjuk viszont szívni és gyanum, hogy a PO-ban...de ne így legyen...Mint mikor 10 napja 20-3-ra vezettek ellenünk, és valaki szomorúan beírta a Steelers fanok közül, hogy "de szar ezt nézni." 😊 😊 😊Nehéz ezt feldolgozni.Köszönjétek meg a bírónak,delay of game defense volt,nevetséges hogy 15 sec elmegy ,nem csalódtam bennetek igazi cigány munka volt,Akkor mégiscsak jól csinálunk valamit 😊Elmegy a pittsburg a jo kurva anyába,igazi férgek,hányiger.Megjöttèl! 😇
Norbi180
steelwolf
Spy
Norbi180
Kegyetlen ez az élet.
Tibi76
iktriad
Klemó
iktriad
több mint 3 éve
A jets-mia es utana a den-no meccs utan ez egesz jo kis meccs
több mint 3 éve
JuJu túl sok időt tölthet mostanság Ebron társaságában...
több mint 3 éve
Reggio1914
1 386
Nem gondoljuk, hogy SB-t nyerünk...csak ne is veszítsük el... 😊Szerintem egyikünk sem gondolja, hogy SuperBowl-t nyerünk, szóval nem tudom, mit feszkózunk.Jó, hát idén ilyen problémáink vannak na.... 😊 Egyszer meg fogjuk viszont szívni és gyanum, hogy a PO-ban...de ne így legyen...Mint mikor 10 napja 20-3-ra vezettek ellenünk, és valaki szomorúan beírta a Steelers fanok közül, hogy "de szar ezt nézni." 😊 😊 😊Nehéz ezt feldolgozni.Köszönjétek meg a bírónak,delay of game defense volt,nevetséges hogy 15 sec elmegy ,nem csalódtam bennetek igazi cigány munka volt,Akkor mégiscsak jól csinálunk valamit 😊Elmegy a pittsburg a jo kurva anyába,igazi férgek,hányiger.Megjöttèl! 😇
Norbi180
steelwolf
Spy
Norbi180
Kegyetlen ez az élet.
Tibi76
iktriad
Klemó
Willie Parker
több mint 3 éve
Gabor81
803
a belvarosban van boven. 🙃Valld csak be, megkentétek a zebrákat pár rozsdamentes acéllal! 😊Mi mindig a bírók miatt nyerünk, jól látjaNehéz ezt feldolgozni.Köszönjétek meg a bírónak,delay of game defense volt,nevetséges hogy 15 sec elmegy ,nem csalódtam bennetek igazi cigány munka volt,Akkor mégiscsak jól csinálunk valamit 😊Elmegy a pittsburg a jo kurva anyába,igazi férgek,hányiger.Megjöttèl! 😇
Norbi180
steelwolf
Spy
Norbi180
Kegyetlen ez az élet.
Tibi76
Willie Parker
iktriad
több mint 3 éve
Hát vigasztaljon az, hogy most biztos nem kaptok ki tőlünk a playoffban a Heinz Fielden. 😊Jó, hát idén ilyen problémáink vannak na.... 😊 Egyszer meg fogjuk viszont szívni és gyanum, hogy a PO-ban...de ne így legyen...Mint mikor 10 napja 20-3-ra vezettek ellenünk, és valaki szomorúan beírta a Steelers fanok közül, hogy "de szar ezt nézni." 😊 😊 😊Nehéz ezt feldolgozni.Köszönjétek meg a bírónak,delay of game defense volt,nevetséges hogy 15 sec elmegy ,nem csalódtam bennetek igazi cigány munka volt,Akkor mégiscsak jól csinálunk valamit 😊Elmegy a pittsburg a jo kurva anyába,igazi férgek,hányiger.Megjöttèl! 😇
Norbi180
steelwolf
Spy
Norbi180
Kegyetlen ez az élet.
Tibi76
iktriad
Klemó
több mint 3 éve
Willie Parker
15 377
Bádoggal és vazelinnelValld csak be, megkentétek a zebrákat pár rozsdamentes acéllal! 😊Mi mindig a bírók miatt nyerünk, jól látjaNehéz ezt feldolgozni.Köszönjétek meg a bírónak,delay of game defense volt,nevetséges hogy 15 sec elmegy ,nem csalódtam bennetek igazi cigány munka volt,Akkor mégiscsak jól csinálunk valamit 😊Elmegy a pittsburg a jo kurva anyába,igazi férgek,hányiger.Megjöttèl! 😇
Norbi180
steelwolf
Spy
Norbi180
Kegyetlen ez az élet.
Tibi76
Willie Parker
iktriad
több mint 3 éve
Klemó
5 656
No ilyet nem kaptunk meg az első meccseken...megjött a respect....
több mint 3 éve
Norbi kell ide. Nézők nélküli unalmas szar, legalább ő beleéli magát.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 3 éve
Willie Parker
15 377
Szerintem egyikünk sem gondolja, hogy SuperBowl-t nyerünk, szóval nem tudom, mit feszkózunk.Jó, hát idén ilyen problémáink vannak na.... 😊 Egyszer meg fogjuk viszont szívni és gyanum, hogy a PO-ban...de ne így legyen...Mint mikor 10 napja 20-3-ra vezettek ellenünk, és valaki szomorúan beírta a Steelers fanok közül, hogy "de szar ezt nézni." 😊 😊 😊Nehéz ezt feldolgozni.Köszönjétek meg a bírónak,delay of game defense volt,nevetséges hogy 15 sec elmegy ,nem csalódtam bennetek igazi cigány munka volt,Akkor mégiscsak jól csinálunk valamit 😊Elmegy a pittsburg a jo kurva anyába,igazi férgek,hányiger.Megjöttèl! 😇
Norbi180
steelwolf
Spy
Norbi180
Kegyetlen ez az élet.
Tibi76
iktriad
Klemó
több mint 3 éve
Valld csak be, megkentétek a zebrákat pár rozsdamentes acéllal! 😊Mi mindig a bírók miatt nyerünk, jól látjaNehéz ezt feldolgozni.Köszönjétek meg a bírónak,delay of game defense volt,nevetséges hogy 15 sec elmegy ,nem csalódtam bennetek igazi cigány munka volt,Akkor mégiscsak jól csinálunk valamit 😊Elmegy a pittsburg a jo kurva anyába,igazi férgek,hányiger.Megjöttèl! 😇
Norbi180
steelwolf
Spy
Norbi180
Kegyetlen ez az élet.
Tibi76
Willie Parker
Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
Klemó
5 656
Gondoltam, hogy kapunk flaget....ez járt az első félidőért....
több mint 3 éve
Reggio1914
1 386
De szórakoztató 😊 Ha már a meccs nem annyira...Értem, csak megy a sírás itt a bírókról, mint ha ezen múlt volna, pedig jöhetett egy play ugye.....gondolkodni azért szabad.....ha már elbaszták a play hívást.....Csak kérdezem...miért nem spike-olt RGIII? 4-re jöhettek volna és eldönthették volna, hogy mit csinálnak.....Valoszinuleg mindket playt behivtak elore, azzal, hogy gyorsan inditsak el, es ha nem jon ossze egyik se, akkor johet a FG
Nincs vita, tényleg volt időhúzás, de a pile azért nagy volt ott és nyilván nem álltunk fel rögtön.....
Klemó
casaubon
Ezt a Norbi gyereket meg hide-oljátok már el....Én már a múltkor megtettem...de látom, mert reagáltok rá....
Klemó
több mint 3 éve
Klemó
5 656
Jó, hát idén ilyen problémáink vannak na.... 😊 Egyszer meg fogjuk viszont szívni és gyanum, hogy a PO-ban...de ne így legyen...Mint mikor 10 napja 20-3-ra vezettek ellenünk, és valaki szomorúan beírta a Steelers fanok közül, hogy "de szar ezt nézni." 😊 😊 😊Nehéz ezt feldolgozni.Köszönjétek meg a bírónak,delay of game defense volt,nevetséges hogy 15 sec elmegy ,nem csalódtam bennetek igazi cigány munka volt,Akkor mégiscsak jól csinálunk valamit 😊Elmegy a pittsburg a jo kurva anyába,igazi férgek,hányiger.Megjöttèl! 😇
Norbi180
steelwolf
Spy
Norbi180
Kegyetlen ez az élet.
Tibi76
iktriad
több mint 3 éve
Gabor81
803
23 sec volt az ha jol lattam.Mi mindig a bírók miatt nyerünk, jól látjaNehéz ezt feldolgozni.Köszönjétek meg a bírónak,delay of game defense volt,nevetséges hogy 15 sec elmegy ,nem csalódtam bennetek igazi cigány munka volt,Akkor mégiscsak jól csinálunk valamit 😊Elmegy a pittsburg a jo kurva anyába,igazi férgek,hányiger.Megjöttèl! 😇
Norbi180
steelwolf
Spy
Norbi180
Kegyetlen ez az élet.
Tibi76
Willie Parker
több mint 3 éve
Kampman
28 290
Nyilván a delay of game-et is lehet sokféleképpen csinálni, nekem azért ez marad a kedvencem, egy mára valószínűleg elfeledett klasszikus 2011-ből.több mint 3 éve
Mint mikor 10 napja épp 20-3-ra vezettek ellenünk, és valaki szomorúan beírta a Steelers fanok közül, hogy "de szar ezt nézni". 😊 😊 😊Nehéz ezt feldolgozni.Köszönjétek meg a bírónak,delay of game defense volt,nevetséges hogy 15 sec elmegy ,nem csalódtam bennetek igazi cigány munka volt,Akkor mégiscsak jól csinálunk valamit 😊Elmegy a pittsburg a jo kurva anyába,igazi férgek,hányiger.Megjöttèl! 😇
Norbi180
steelwolf
Spy
Norbi180
Kegyetlen ez az élet.
Tibi76
Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
Gabor81
803
mi a baj a Pitt el? eljatszottak neymar vagy sima focis idohuzast. birok hol voltak. az nem pitt. de miert szereted ennyire oket? ok is csak emberek.Elmegy a pittsburg a jo kurva anyába,igazi férgek,hányiger.Megjöttèl! 😇
Norbi180
steelwolf
több mint 3 éve
Willie Parker
15 377
Mi mindig a bírók miatt nyerünk, jól látjaNehéz ezt feldolgozni.Köszönjétek meg a bírónak,delay of game defense volt,nevetséges hogy 15 sec elmegy ,nem csalódtam bennetek igazi cigány munka volt,Akkor mégiscsak jól csinálunk valamit 😊Elmegy a pittsburg a jo kurva anyába,igazi férgek,hányiger.Megjöttèl! 😇
Norbi180
steelwolf
Spy
Norbi180
Kegyetlen ez az élet.
Tibi76
több mint 3 éve
Klemó
5 656
Értem, csak megy a sírás itt a bírókról, mint ha ezen múlt volna, pedig jöhetett egy play ugye.....gondolkodni azért szabad.....ha már elbaszták a play hívást.....Csak kérdezem...miért nem spike-olt RGIII? 4-re jöhettek volna és eldönthették volna, hogy mit csinálnak.....Valoszinuleg mindket playt behivtak elore, azzal, hogy gyorsan inditsak el, es ha nem jon ossze egyik se, akkor johet a FG
Nincs vita, tényleg volt időhúzás, de a pile azért nagy volt ott és nyilván nem álltunk fel rögtön.....
Klemó
casaubon
Ezt a Norbi gyereket meg hide-oljátok már el....Én már a múltkor megtettem...de látom, mert reagáltok rá....
több mint 3 éve
Nehéz ezt feldolgozni.Köszönjétek meg a bírónak,delay of game defense volt,nevetséges hogy 15 sec elmegy ,nem csalódtam bennetek igazi cigány munka volt,Akkor mégiscsak jól csinálunk valamit 😊Elmegy a pittsburg a jo kurva anyába,igazi férgek,hányiger.Megjöttèl! 😇
Norbi180
steelwolf
Spy
Norbi180
Kegyetlen ez az élet.
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 3 éve
Norbi ha csúnyán beszélsz, fel fogod húzni Roethlisberger bácsit és a második félidőben hint három TD-t. Szóval csapj gyorsan a szádra, kérj bocsánatot a csúnya beszédért aztán irány a sarok a félidőben. Irgum-burgum!Köszönjétek meg a bírónak,delay of game defense volt,nevetséges hogy 15 sec elmegy ,nem csalódtam bennetek igazi cigány munka volt,Akkor mégiscsak jól csinálunk valamit 😊Elmegy a pittsburg a jo kurva anyába,igazi férgek,hányiger.Megjöttèl! 😇
Norbi180
steelwolf
Spy
Norbi180
több mint 3 éve
Snagal
902
Csak kérdezem...miért nem spike-olt RGIII? 4-re jöhettek volna és eldönthették volna, hogy mit csinálnak.....gondolom meg akarták lepni a védelmet ezzel, hiszen a spike a nyilvánvaló húzás. Ha gáz van RG3 kidobja hátra 'oszt jöhet a FG. Ha nem fekszenek Gus-on 10percig a védők akkor ez az incomplete még belefért volna.
Klemó
több mint 3 éve
Spy
2 337
miMennyi néző lehetett ezen a meccsen?Annyi mint a Felcsút hazai meccsein általában. Nem sok.
Tibi76
iktriad