Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
több mint 3 éve
gedam
5 905
hátbazmeg ez az oline jobb, mint az eredeti😁
több mint 3 éve
Azt nem gondolja senki gondolom, hogy Tomlinnal SB esély van bármikor is😃
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 3 éve
Klemó
5 656
Nem kéne ráálítani valakit?Komolyan nem értem...Butler is brillírozik...olyan playekkel mennek, amikkel nem mehetnének...mert ez az egy igazi esélyük....
bcsarli
több mint 3 éve
Azért, ha ezen a meccsen még vezetni fog a Ravens, dobok egy hátast
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Gabor81
803
renben. adom. 🙃De nem nekem. 😊 2027-ben megint megismételjük, mint 07-ben és 17-ben.azt szar volt nezni.Hát vigasztaljon az, hogy most biztos nem kaptok ki tőlünk a playoffban a Heinz Fielden. 😊Jó, hát idén ilyen problémáink vannak na.... 😊 Egyszer meg fogjuk viszont szívni és gyanum, hogy a PO-ban...de ne így legyen...Mint mikor 10 napja 20-3-ra vezettek ellenünk, és valaki szomorúan beírta a Steelers fanok közül, hogy "de szar ezt nézni." 😊 😊 😊Nehéz ezt feldolgozni.Köszönjétek meg a bírónak,delay of game defense volt,nevetséges hogy 15 sec elmegy ,nem csalódtam bennetek igazi cigány munka volt,Akkor mégiscsak jól csinálunk valamit 😊Elmegy a pittsburg a jo kurva anyába,igazi férgek,hányiger.Megjöttèl! 😇
Norbi180
steelwolf
Spy
Norbi180
Kegyetlen ez az élet.
Tibi76
iktriad
Klemó
iktriad
Gabor81
iktriad
több mint 3 éve
Nem kéne ráálítani valakit?
több mint 3 éve
Itt mit kellett volna csinálni, hova ugorjon a védő?Nem szabadott volna sackelni
Sifur
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
RG lavina aldozata lesz ma meg...
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Mocskos pitccbörgnek fújnak, fúúj!!! 😀
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Itt mit kellett volna csinálni, hova ugorjon a védő?
több mint 3 éve
Reggio1914
1 386
A D felébredt
több mint 3 éve
Gabor81
803
ez jo volt. lehet a birok is feltek meg egyszer keslelteni a jatekot.
több mint 3 éve
Olyan szempontból, hogy a világ röheje lenne a Ravens C ellen kikapni.Meg fogjuk ezt szívni...téged érdekel az eredmény?
bcsarli
Willie Parker
több mint 3 éve
Habtestemet mostam, látom jól sikerült a félidei elemzés! 😀
több mint 3 éve
Reggio1914
1 386
Meg fogjuk ezt szívni...Ha így lesz, meg is érdemeljük... De azért nem hiszem.
bcsarli
több mint 3 éve
Meg fogjuk ezt szívni...Zakó lesz, de végül is jókor jön egy pofon.
bcsarli
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 3 éve
A jets-mia es utana a den-no meccs utan ez egesz jo kis meccsMár-már Jags-Browns szint. 😊
Kájzerszóze
több mint 3 éve
Klemó
5 656
Már nagyon próbálni se próbáljuk a futást.....király....
több mint 3 éve
Meg fogjuk ezt szívni...
több mint 3 éve
Willie Parker
15 376
A legnagyobb játékunkat a zebráknak köszönhetjük. Szögezzük le most, ők az igazi OC-ink
több mint 3 éve
De nem nekem. 😊 2027-ben megint megismételjük, mint 07-ben és 17-ben.azt szar volt nezni.Hát vigasztaljon az, hogy most biztos nem kaptok ki tőlünk a playoffban a Heinz Fielden. 😊Jó, hát idén ilyen problémáink vannak na.... 😊 Egyszer meg fogjuk viszont szívni és gyanum, hogy a PO-ban...de ne így legyen...Mint mikor 10 napja 20-3-ra vezettek ellenünk, és valaki szomorúan beírta a Steelers fanok közül, hogy "de szar ezt nézni." 😊 😊 😊Nehéz ezt feldolgozni.Köszönjétek meg a bírónak,delay of game defense volt,nevetséges hogy 15 sec elmegy ,nem csalódtam bennetek igazi cigány munka volt,Akkor mégiscsak jól csinálunk valamit 😊Elmegy a pittsburg a jo kurva anyába,igazi férgek,hányiger.Megjöttèl! 😇
Norbi180
steelwolf
Spy
Norbi180
Kegyetlen ez az élet.
Tibi76
iktriad
Klemó
iktriad
Gabor81
több mint 3 éve
Hát ez nem túl jó eddig.
több mint 3 éve
Kampman
28 290
A jets-mia es utana a den-no meccs utan ez egesz jo kis meccslegalább szoros
Kájzerszóze