Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
több mint 3 éve
Elmegy a pittsburg a jo kurva anyába,igazi férgek,hányiger.Megjöttél! Hát szia! Hogy vagy Norbikám? 😀
Norbi180
több mint 3 éve
Az volt az a meccs, amikor AJ Green majdnem megfojtotta a pályán Ramseyt. És hát Jaydon Mickens punt return TD-je is csodás volt.Elkepzepem annak az arcat, aki megtette a Ravens vezetest a felidoben...Volt 2017-ben egy Jags-Bengals meccs, ami kb. így ment el nekem, de akkor overall pontokra fogadtam.
RedFive
Kampman
Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
Vicc és szégyen ez az egész.....most D oldalon is....megjegyzem Tomlin elfelejtett időt kérni baszki....hogy legyen esély visszatámadni.....Utólag jól tette 😊
Klemó
több mint 3 éve
Elmegy a pittsburg a jo kurva anyába,igazi férgek,hányiger.🤣🤣
Norbi180
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 3 éve
Gabor81
803
birok megallithatnak azt mondtak... ha ugy itelik nem? ez mondjuk szurke terulet...Mike Smith díjas time management.Mondjuk igaza van Haribónak, a Steelers szabálytalanul húzta az időt
iktriad
Jakehomer
több mint 3 éve
Petila
686
Édes istenem... Ilyet se láttam mégNem nézel elég Chargers meccset
Chargers LT
több mint 3 éve
Klemó
5 652
Hát na....ezt nem tesszük ki az ablakba az biztos....de nem vártam mást......kulcshibák a labda mindkét oldalán....
több mint 3 éve
gedam
5 891
hihetetlen hogy ez a szedetvedett oline megveri a liga legjobb frontját
több mint 3 éve
Törpe_Tacskó
396
Parádés elkapás. Ja nem.
több mint 3 éve
Kampman
28 289
Elkepzepem annak az arcat, aki megtette a Ravens vezetest a felidoben...Volt 2017-ben egy Jags-Bengals meccs, ami kb. így ment el nekem, de akkor overall pontokra fogadtam.
RedFive
több mint 3 éve
Spy
2 337
Ez a Time management, mondjuk gyilkos lesz a PO-ban...és csodálkozunk, hogy 10 éve nem jártunk a nagy meccsben... De mindegy, senki sem tökéletes...én már megbékéltem.
több mint 3 éve
Norbi180
676
Elmegy a pittsburg a jo kurva anyába,igazi férgek,hányiger.
több mint 3 éve
Petila
686
Mike Smith díjas time management.Azért Lynntől is vehetne órákat..
iktriad
több mint 3 éve
Willie Parker
15 371
és milyen jól tettük! Amúgy Vinny Williams volt a kupac aljánMike Smith díjas time management.Mondjuk igaza van Haribónak, a Steelers szabálytalanul húzta az időt
iktriad
Jakehomer
több mint 3 éve
casaubon
2 373
Melto lezarasa ennek a felidonek.
több mint 3 éve
Elkepzepem annak az arcat, aki megtette a Ravens vezetest a felidoben...
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
Willie Parker
15 371
Robert= BobA Texansból.Azt hittem, hogy szegény Bob rögtön a sátorba futBob a Twin Peaks-ből?
Willie Parker
Spy
iktriad
több mint 3 éve
Mike Smith díjas time management.Mondjuk igaza van Haribónak, a Steelers szabálytalanul húzta az időt
iktriad
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
Édes istenem... Ilyet se láttam még
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
A Texansból.Azt hittem, hogy szegény Bob rögtön a sátorba futBob a Twin Peaks-ből?
Willie Parker
Spy
több mint 3 éve
Gabor81
803
wtf
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Hu ezt megúsztuk
több mint 3 éve
Mike Smith díjas time management.