Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
több mint 3 éve
casaubon
2 373
Csak kérdezem...miért nem spike-olt RGIII? 4-re jöhettek volna és eldönthették volna, hogy mit csinálnak.....Valoszinuleg mindket playt behivtak elore, azzal, hogy gyorsan inditsak el, es ha nem jon ossze egyik se, akkor johet a FG
Nincs vita, tényleg volt időhúzás, de a pile azért nagy volt ott és nyilván nem álltunk fel rögtön.....
Klemó
több mint 3 éve
Reggio1914
1 383
Mennyi néző lehetett ezen a meccsen?Minden elismerésem annak, aki ebben a remek időjárásban végigszenvedi ezt a csodát.
Tibi76
több mint 3 éve
Gondolom szünetben nem engednek be többet.Mennyi néző lehetett ezen a meccsen?basszus már vége is van?
Tibi76
Tactful Cactus
Kb. ennyi értelme van ennek a szezonnak mint ennek a meccsnek🙂
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 3 éve
Klemó
5 652
Csak kérdezem...miért nem spike-olt RGIII? 4-re jöhettek volna és eldönthették volna, hogy mit csinálnak.....Nincs vita, tényleg volt időhúzás, de a pile azért nagy volt ott és nyilván nem álltunk fel rögtön.....
több mint 3 éve
A futas szar otlet volt. Az idohuzas eleg szembetuno volt de mivel vasarnap van igy belefert...
több mint 3 éve
Norbi180
676
Köszönjétek meg a bírónak,delay of game defense volt,nevetséges hogy 15 sec elmegy ,nem csalódtam bennetek igazi cigány munka volt,Akkor mégiscsak jól csinálunk valamit 😊Elmegy a pittsburg a jo kurva anyába,igazi férgek,hányiger.Megjöttèl! 😇
Norbi180
steelwolf
Spy
több mint 3 éve
Mennyi néző lehetett ezen a meccsen?Annyi mint a Felcsút hazai meccsein általában. Nem sok.
Tibi76
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 846
Mennyi néző lehetett ezen a meccsen?basszus már vége is van?
Tibi76
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Na a nyelvtannáci 😂Elmegy a pittsburg a jo kurva anyába,igazi férgek,hányiger.Őket nem ismerjük, persze haragudhatsz rájuk valamiért
Norbi180
De most Pittsburgh meccs van
Chargers LT
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 3 éve
Kampman
28 289
Ezzel most egy olyan dolgot indítottál el, amit te sem láttál előre és amit lehet, hogy később megbánsz.Elmegy a pittsburg a jo kurva anyába,igazi férgek,hányiger.Hoppá half time show is lesz?
Norbi180
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Elmegy a pittsburg a jo kurva anyába,igazi férgek,hányiger.Őket nem ismerjük, persze haragudhatsz rájuk valamiért
Norbi180
De most Pittsburgh meccs van
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
shagi0206
10 920
nyilvánvaló időhúzás volt. 3 pontra maradt volna még idő ha a bírók tudják a dolgukatarra amúgy is lett volna, nem? Vagy az uccsó játék az már 4. kísérlet volt? Mert én 3&goal-t láttam.
Snagal
több mint 3 éve
Mennyi néző lehetett ezen a meccsen?
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 3 éve
Kampman
28 289
Lehet, bár nekem az maradt meg, hogy kb. 4 perccel a vége előtt a Jags ott volt FG pozícióban, és onnan sikerült addig járatni a labdát, hogy végül 2 yardra az endzone-tól kitérdelték a meccset. Pedig nyerhettem volna 2000 eurót.Az volt az a meccs, amikor AJ Green majdnem megfojtotta a pályán Ramseyt. És hát Jaydon Mickens punt return TD-je is csodás volt.Elkepzepem annak az arcat, aki megtette a Ravens vezetest a felidoben...Volt 2017-ben egy Jags-Bengals meccs, ami kb. így ment el nekem, de akkor overall pontokra fogadtam.
RedFive
Kampman
iktriad
több mint 3 éve
Snagal
901
nyilvánvaló időhúzás volt. 3 pontra maradt volna még idő ha a bírók tudják a dolgukat
több mint 3 éve
Gabor81
803
hihetetlen hogy ez a szedetvedett oline megveri a liga legjobb frontjáttuitt nincs. ha a mi dl unkre gondolsz bar igaz . de vicc a meccs mindket oldalon.
gedam
több mint 3 éve
gedam
5 891
szerintem jót hívotthihetetlen hogy ez a szedetvedett oline megveri a liga legjobb frontjátMondjuk a legjobbkor nem.....és azért passzok ellen sehol nincs....de elég, ha tudtok futni.....Harbó viszont elbaszta ezt a végét.....Tomlinnak cégül szerencséje volt, hogy nem állította meg az órát.
gedam
Klemó
több mint 3 éve
Spy
2 337
Akkor mégiscsak jól csinálunk valamit 😊Elmegy a pittsburg a jo kurva anyába,igazi férgek,hányiger.Megjöttèl! 😇
Norbi180
steelwolf
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 846
Elmegy a pittsburg a jo kurva anyába,igazi férgek,hányiger.Hoppá half time show is lesz?
Norbi180
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Reggio1914
1 383
Elmegy a pittsburg a jo kurva anyába,igazi férgek,hányiger.Te hol voltál eddig? Nem volt még eléggé off ez a meccs és az eredménykövető 😀
Norbi180
több mint 3 éve
Klemó
5 652
hihetetlen hogy ez a szedetvedett oline megveri a liga legjobb frontjátMondjuk a legjobbkor nem.....és azért passzok ellen sehol nincs....de elég, ha tudtok futni.....Harbó viszont elbaszta ezt a végét.....Tomlinnak cégül szerencséje volt, hogy nem állította meg az órát.
gedam
több mint 3 éve
Krva anyjat a sporiknak... 15+ sec idohuzast igy leengedni... vicc. Ettol meg el kellett volna kapni a TD-t amugy, de ez akkor is vicc.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 3 éve
A futás playhívás szar volt...De! A Steelers védők rohadt feltűnő módon húzták az időt, könyörgöm 15mpig feküdtek az emberen és nincs sipszó?
A labdát meg be kell húzni amúgy...
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Elmegy a pittsburg a jo kurva anyába,igazi férgek,hányiger.Megjöttèl! 😇
Norbi180