NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 641
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Pittsburgh Steelers - Baltimore Ravens
több mint 1 éve
no
7 284
Szopo elsonek letesztelni a DPI erzekenyseget a biroi karnak. De ha ma este ez a trend... Lassuk.😀 majd ha megint ok jonnek
RedFive
több mint 1 éve
Reggio1914
1 386
Kenny?Nem tudjuk mi van, volt valami agyrázkódós protokoll, aztán tán oké volt és nem jött vissza
steelwolf
több mint 1 éve
no
7 284
Az egyik Steelerses kollégának írtam meg asszem szeptemberben hogy a védelmünk képes úgy játszani hogy Trubiski Mahomesnak tűnik. Azt írta hogy hiszem ha látom . Hát tessék....
Benibácsi
Ezt nem jo nezni, de mindegyEgy elkapo es beterdelunk. Szuper DJobb meccset nézni, ha szoros, na 😊
no
Reggio1914
több mint 1 éve
Szopo elsonek letesztelni a DPI erzekenyseget a biroi karnak. De ha ma este ez a trend... Lassuk.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 1 éve
Kenny?
több mint 1 éve
Reggio1914
1 386
Egy elkapo es beterdelunk. Szuper DJobb meccset nézni, ha szoros, na 😊
no
több mint 1 éve
Benibácsi
802
Az egyik Steelerses kollégának írtam meg asszem szeptemberben hogy a védelmünk képes úgy játszani hogy Trubiski Mahomesnak tűnik. Azt írta hogy hiszem ha látom . Hát tessék....
több mint 1 éve
no
7 284
Egy elkapo es beterdelunk. Szuper D
több mint 1 éve
gedam
5 905
ez a d nem tudja levédekezni a passzt és ez bajabba fektettünk pedik, de emberezésnél rendszeresen beégnek
több mint 1 éve
Willie Parker
15 381
Jobb könyökét megrántotta befeléEz hol volt DPI?Határeset. Én se dobnám az ilyeneket, de szokták sajnos.
KeyG
Szokol
több mint 1 éve
Klemó
5 659
Elhúzta a jobb kezétPersze igen, előbb ment keresztbe a keze, de akkor is.
Willie Parker
több mint 1 éve
Reggio1914
1 386
Egyszerű játék ez a foci.... 😀Azért ez a benyújtás kockázatos volt... nekem 😊
Klemó
több mint 1 éve
Ez hol volt DPI?Határeset. Én se dobnám az ilyeneket, de szokták sajnos.
KeyG
több mint 1 éve
Klemó
5 659
Egyszerű játék ez a foci.... 😀
több mint 1 éve
Willie Parker
15 381
Elhúzta a jobb kezét
több mint 1 éve
Klemó
5 659
Vicc ez a DPI.,..faszért dobnak be ilyeneket
több mint 1 éve
A Varnyaknak mondom, hogy aki messzire el tud szaladni, el tudja kapni a labdát két védő között is, na azokat hívják elkapónak ebben a játékban.
több mint 1 éve
Reggio1914
1 386
Hopp... az szép
több mint 1 éve
KeyG
9 496
Humphrey mit csinálsz?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 1 éve
Ravens D
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Reggio1914
1 386
Gentrynek is így kelletett vón
több mint 1 éve
Klemó
5 659
Az milyen, hogy az elejtett laszti után egy sima középfutás.....hogy Trubinak 3 és hosszó legyen. EZ egy fasz!