Pittsburgh Steelers - Cincinnati Bengals
több mint 3 éve
meme
2 102
Egy élmény volt! szép estét mindenkinek
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 3 éve
Willie Parker
15 346
Ha ők jól alszanak, akkor én is!
több mint 3 éve
pfefe8
1 203
Azért akkora baj nincs. Kell egy irányító és erősíteni a támadó falat.Kilátástalanul szar. Mást nem tudok írni.Hozzá lehet szokni, egy bizonyos idő után majd olyan érzés lesz, hogy "annyira rossz, hogy már jó!" A Browns, Lions, Jax szurkolók ebben a létállapotban vannak évek óta, pár meccset mi is kibírunk.
pfefe8
Willie Parker
Steelers fan
több mint 3 éve
Harris is szétesett..
több mint 3 éve
Willie Parker
15 346
Kilátástalanul szar. Mást nem tudok írni.Hozzá lehet szokni, egy bizonyos idő után majd olyan érzés lesz, hogy "annyira rossz, hogy már jó!" A Browns, Lions, Jax szurkolók ebben a létállapotban vannak évek óta, pár meccset mi is kibírunk.
pfefe8
több mint 3 éve
Panaszkodtok itt, pedig 3 forduló után ugyanúgy állunk, mint a Chiefs! Akkor hol a gond? 😀
több mint 3 éve
Willie Parker
15 346
Lol, én meg a Bills meccs után 3-0-t vártam jönni! 😀Zseniális látnok vagy, basszus!
Szokol
több mint 3 éve
Szipeter
1 634
Taylor minek kér időt, amikor ölni kellene az órát?? Legyen már vége mert elbukjuk valahogy
több mint 3 éve
Lol, én meg a Bills meccs után 3-0-t vártam jönni! 😀
több mint 3 éve
Willie Parker
15 346
Cserélnünk kell Aaron Rodgersért vagy Matt Ryanért, hogy Tomlin 50%-os mérlege megmaradjon, mert ezzel az állománnyal kb meccset nem nyerünk.
több mint 3 éve
Hát h mi is lehetünk 1/1! 😅Közben a Lions megverheti a Ravens, így jól alakul a draftpozició!Jól nyitva hagytad a kérdést! 😊
steelwolf
Willie Parker
több mint 3 éve
Willie Parker
15 346
Közben a Lions megverheti a Ravens, így jól alakul a draftpozició!Jól nyitva hagytad a kérdést! 😊
steelwolf
több mint 3 éve
Willie Parker
15 346
Elismerés a Bengalsnak, ők hozták, amit tudnak és még talán többet is! Tényleg jók voltak, hajtottak, akartak, szimpatikusak voltak!
több mint 3 éve
Közben a Lions megverheti a Ravens, így jól alakul a draftpozició!
több mint 3 éve
gabor25
5 144
Ezt a hívást, ilyet még mi se tudunk😁gratula nektek. jobbak voltatok. vagy a ketto gyenge kozul a jobbak. sok szerencset. ezzel az off al mi idegenben sem leszunk eselyesebbek.
Szipeter
több mint 3 éve
Willie Parker
15 346
Szerencsétlen nézők a helyszínen
több mint 3 éve
Ezt a hívást, ilyet még mi se tudunk😁Mindenkit átvertünk 😊
Szipeter
több mint 3 éve
Willie Parker
15 346
Ez mi volt negyedikre?Ez az a játékunk, amikor megöljük a feature RB-t
Kampman
több mint 3 éve
Ez de szar volt 🤣🤣🤣
több mint 3 éve
Szipeter
1 634
Ezt a hívást, ilyet még mi se tudunk😁
több mint 3 éve
Kampman
28 166
Ez mi volt negyedikre?
több mint 3 éve
Klemó
5 498
Stílusos volt....10 yardra kell menni....4. kísérlet......és Los mögé Passz....Harrisnek....
több mint 3 éve
Klemó
5 498
Tényleg azon rimánkodom, hogy legyen vége.....ennek a baromságnak semmi értelme.....