Pittsburgh Steelers - Kansas City Chiefs
több mint 6 éve
Megint egyenlo. Meg kell kuzdeni ma, barki nyer.Még Boswell-t várjuk meg
ulpianus
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Megint egyenlo. Meg kell kuzdeni ma, barki nyer.Siet a streamed, vagy az enyém késik, a végeredmény szempontjából mindegy is, de jól közvetítesz
ulpianus
több mint 6 éve
Megint egyenlo. Meg kell kuzdeni ma, barki nyer.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Mondjuk csak Vótmá. Tomlin isButler takarodj?21-0-ra elment a KCBaszod, mondom nyolc sör. Örülj, hogy nem orálist írtam 😀Na, csak mondom: én átléptem a saját árnyékomat és nyolc sör után sem égettem oda a bogrács pásztortarhonyát. Ezzel kapcsolatban két kérésem lenne:hogy irjuk le verbalisan? 😀
- egy kurva működő stream,
- egy gyors verbális összefoglaló.
Puszi!
Szokol
xtaki
Ui: Linkem már van!
Szokol
penetransan szarul ment az elso negyed
aztan csak passzal visszajottunk 21-21-re
xtaki
Szokol
több mint 6 éve
Plusz még Mahomes is...Nahomes is 4 TD-sFitz közben 4 TDnél jár...Szar csapatok ellen könnyű ennyit szórni...
Teabee
Sobri Jóska
bcsarli
Nem lennék ma a Steelers helyében.
több mint 6 éve
Az volt
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Mondjuk ez tök jogos volt.
több mint 6 éve
Butler takarodj?21-0-ra elment a KCBaszod, mondom nyolc sör. Örülj, hogy nem orálist írtam 😀Na, csak mondom: én átléptem a saját árnyékomat és nyolc sör után sem égettem oda a bogrács pásztortarhonyát. Ezzel kapcsolatban két kérésem lenne:hogy irjuk le verbalisan? 😀
Puszi!
Szokol
xtaki
Szokol
xtaki
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
LOL
több mint 6 éve
Nahomes is 4 TD-sFitz közben 4 TDnél jár...Szar csapatok ellen könnyű ennyit szórni...
Teabee
Sobri Jóska
több mint 6 éve
xtaki
3 441
21-0-ra elment a KCBaszod, mondom nyolc sör. Örülj, hogy nem orálist írtam 😀Na, csak mondom: én átléptem a saját árnyékomat és nyolc sör után sem égettem oda a bogrács pásztortarhonyát. Ezzel kapcsolatban két kérésem lenne:hogy irjuk le verbalisan? 😀
Puszi!
Szokol
xtaki
Szokol
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Mi is szarok vagyunk
több mint 6 éve
Fitz közben 4 TDnél jár...Szar csapatok ellen könnyű ennyit szórni...
Teabee
több mint 6 éve
Baszod, mondom nyolc sör. Örülj, hogy nem orálist írtam 😀Na, csak mondom: én átléptem a saját árnyékomat és nyolc sör után sem égettem oda a bogrács pásztortarhonyát. Ezzel kapcsolatban két kérésem lenne:hogy irjuk le verbalisan? 😀
Puszi!
Szokol
xtaki
több mint 6 éve
Na, csak mondom: én átléptem a saját árnyékomat és nyolc sör után sem égettem oda a bogrács pásztortarhonyát. Ezzel kapcsolatban két kérésem lenne:footballstream.tv/1300-pittsburgh-steelers-kansas-city-chiefs-15/
Puszi!
Szokol
Bár legutóbb átváltott az Indy meccsre. Viszont amíg megy, addig HD. 😊
több mint 6 éve
xtaki
3 441
Na, csak mondom: én átléptem a saját árnyékomat és nyolc sör után sem égettem oda a bogrács pásztortarhonyát. Ezzel kapcsolatban két kérésem lenne:hogy irjuk le verbalisan? 😀
Puszi!
Szokol
több mint 6 éve
Teabee
718
Fitz közben 4 TDnél jár...
több mint 6 éve
Brownt ketten fogjak es semmi eredmeny. Negyen kellene!De akkor ki marad JUJU-ra.
ulpianus
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 6 éve
Na, csak mondom: én átléptem a saját árnyékomat és nyolc sör után sem égettem oda a bogrács pásztortarhonyát. Ezzel kapcsolatban két kérésem lenne:- egy kurva működő stream,
Puszi!
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Elnézve a Tampát,jövőhéten nem edzeni mentek oda..80 pontos meccs lesz, mindkét irányító dob 500 yard felett
LeviPoki
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 6 éve
Brownt ketten fogjak es semmi eredmeny. Negyen kellene!
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Elnézve a Tampát,jövőhéten nem edzeni mentek oda..
több mint 6 éve
xrace77
4 515
BB a torreádor.
több mint 6 éve
Ben behúzta a hasát, így lecsúsztak róla 😊
több mint 6 éve
Nem szabad/nemszabad kérdése.Neki szabad.Elment a stream, tudtok adni működőt?Te már csak lejmolni jársz ide? 😊
Soldados
Sobri Jóska
ulpianus
Úgy mentem idén neki a szezonnak, hogy nem kaptam kielégítő mennyiségű meglátást a Steelersről, és ezt sérelmezem.