Pittsburgh Steelers - Kansas City Chiefs
több mint 6 éve
A labda is átment, majdnem a 13-nál volt a labda, amikor elengedte és a 14-en volt a LoS...Nagyon tisztán átlépett a LoS-en, ezt nem nagyon értem hogy lehetett megadni...Közvetítésben azt mondták, hogy a lába átért, de a labda vonala még nem...Nem tudom
StormST
Fast Willie
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 6 éve
Nincs itt semmi gond! 😊
több mint 6 éve
gedam
5 905
Komolyan kérdezem ,hogy mi számít a LOS átlépésénél? A láb vagy a labda?ha a hátsó láb még a vonal mögött volt a labda elhagyásának a pillanatában sztem akkor jó
Fast Willie
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Ja most félreértés elkerülése végett nem ellenetek megy az offense,csak TD-k mennek az ilyen nyomorult zebrákon,úgy általánosságban..Kicsit mintha vakok lennének ma a zebrák...Akkora holding volt középen,mint az állat.kb akkora mint egy play-el korábban McDonald ellen....végig fogta a 48-as....ez van...annyira benne vannak ezek a hibák sokszor 😕
LeviPoki
Klaci79
több mint 6 éve
Willie Parker
15 378
Nagyon tisztán átlépett a LoS-en, ezt nem nagyon értem hogy lehetett megadni...Közvetítésben azt mondták, hogy a lába átért, de a labda vonala még nem...Nem tudom
StormST
több mint 6 éve
Hazai palya, de azert kicsit kezdik tultolni. Ket oriasi szabalytalansag is volt.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Ott az X. Egy jó Boswell-el vezetnénk.
több mint 6 éve
Klaci79
22 220
Kicsit mintha vakok lennének ma a zebrák...Akkora holding volt középen,mint az állat.kb akkora mint egy play-el korábban McDonald ellen....végig fogta a 48-as....ez van...annyira benne vannak ezek a hibák sokszor 😕
LeviPoki
több mint 6 éve
zidane99
180
És Bell... jaaa nem Conner kétpontos.
több mint 6 éve
Nagyon tisztán átlépett a LoS-en, ezt nem nagyon értem hogy lehetett megadni...
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 6 éve
Willie Parker
15 378
Komolyan kérdezem ,hogy mi számít a LOS átlépésénél? A láb vagy a labda?
több mint 6 éve
xtaki
3 441
fura. a szabaly az, hogy teljes testevel at kell mennie a LOS-n. ha a 14-en volt, o meg a 16-rol dobta. de ez kerdeses, emrt nem tudom a pontos pontokat.nem ment at a LOS-on?viszgaljak
xtaki
ulpianus
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Na Ben is felebredt. Conner Jo vegre.
több mint 6 éve
xrace77
4 515
X. 😊
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
Kicsit mintha vakok lennének ma a zebrák...Akkora holding volt középen,mint az állat.
több mint 6 éve
Klaci79
22 220
confirm 😀
több mint 6 éve
Vaspor
83
ejj, mi a kő.... 😊
több mint 6 éve
gabor25
5 144
TD-t akarokKapni? Vagy adni? Vigyazzunk mit kerunk. Meg mekapjuk. 😉