Pittsburgh Steelers - Kansas City Chiefs
több mint 6 éve
Ezek a Juju td örömök megunhatatzlanok
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 6 éve
mi a faszt művel Boswell????Ezt teszi a sok pénz. Kifordítja magából az embert.
Klaci79
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
A KC ékes példája annak,hogy kell jól bekezdeni aztán nekiállni mocskos rosszul játszani.Szezononként tolnak legalább 4 ilyen meccset.
több mint 6 éve
xtaki
3 441
nah, egy cider lement, ma' csak 1 TD a kulonbseg...megnyugodtam kicsitlehet meg le kene nyomnom 2-3 cidert
több mint 6 éve
keyser soze
21
Boswell vazzzzzz
több mint 6 éve
3:2
több mint 6 éve
Látod. 😊2. negyed közepén? Ne viccelj már...Futni amúgy b*zis vagy miért csak dobálgatunk?2 TD hátrányban ezt szokták.
laby
Sobri Jóska
laby
több mint 6 éve
Klaci79
22 220
mi a faszt művel Boswell????
több mint 6 éve
2. negyed közepén? Ne viccelj már...Futni amúgy b*zis vagy miért csak dobálgatunk?2 TD hátrányban ezt szokták.
laby
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Futni amúgy b*zis vagy miért csak dobálgatunk?Bizonygatjuk h nincs Bell, meggy passzal is!
laby
több mint 6 éve
Futni amúgy b*zis vagy miért csak dobálgatunk?2 TD hátrányban ezt szokták.
laby
több mint 6 éve
xrace77
4 515
Ez okos játék volt. Tetszett. 😊
több mint 6 éve
A harmadik streamem lövk le, kérhetek egyet?fifaworldcup2018live.online/roja/kansas.html
Fast Willie
Azt gondolom, hogy ez a játék arról szól, hogy ki üti a legnagyobbat. Ha nem tudod állni, nem kellene játszanod - Jack Lambert.
több mint 6 éve
Futni amúgy b*zis vagy miért csak dobálgatunk?
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
A harmadik streamem lövk le, kérhetek egyet?topstreams.info/nfl/steelers
Fast Willie
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
A harmadik streamem lövk le, kérhetek egyet?
több mint 6 éve
LeviPoki
2 799
BB milyen kis trükkös
több mint 6 éve
Maradjun a tényeknél: Ben Haley alatt lett 5000y-os QB, ő építette fel AB-t (6.kör?), és egyáltalán, nem sűrűn volt Pitt-ben olyan O mint amit Haley összekalapált. Az tény, hogy voltak homály hívásai, de az összképet nézve a franchise teljes történetét nézve is kiemelkedő szinvonalú egységet hozott össze.Azóta mondjuk kilenc csapat járt SB-ban, úgyhogy szerintem nem annyira tragédia. Abból nálunk alsó hangon három év elment egy korszakos def újraépítésére, kettőt meg elvett belőle a Haley-féle okos gameplanning, amibe tény, hogy MT belepofázhatott volna.A Tomlin témában egyetértek veled.Ámen.Nyugodtság, várd ki a végét. Ha az első két hónapot lehozzuk ilyen 4-4 3-5 körüli mérleggel, akkor nem lesz negatív a szezon. Decemberben általában mindenkit megfirkálunk.Azért ez vicces, hogy a 2. meccs első félidejében már negatív szezonról beszélünk. 😊A 2. meccsen 3 TD hátrányban, miután az 1. meccsen a 0 győzelmes Browns ellen sikerült egy bravúros remi...
Jan
Sobri Jóska
Jan
Még ez a meccs se ment el, azért az elmúlt 15 évben sok Steelers fordítást kiszurkoltam, de nem hagynék ki alkalmat, ha módomban áll kiventillálni magamból a Tomlinutálatomat. Ráadásul ez csak egy eredménykövető, itt nincs flamewar. 😉
Sobri Jóska
Bár kedvelem, de be kell látni, nyolc éve voltunk utoljára sb-ben és azt is buktuk. Nem megy neki.
zidane99
Fast Willie
több mint 6 éve
Belenyugodni unalmas.Az hát, mi már belenyugodtunk, te is megtehetnédTehát egy fos.Azóta mondjuk kilenc csapat járt SB-ban, úgyhogy szerintem nem annyira tragédia. Abból nálunk alsó hangon három év elment egy korszakos def újraépítésére, kettőt meg elvett belőle a Haley-féle okos gameplanning, amibe tény, hogy MT belepofázhatott volna.A Tomlin témában egyetértek veled.Ámen.Nyugodtság, várd ki a végét. Ha az első két hónapot lehozzuk ilyen 4-4 3-5 körüli mérleggel, akkor nem lesz negatív a szezon. Decemberben általában mindenkit megfirkálunk.Azért ez vicces, hogy a 2. meccs első félidejében már negatív szezonról beszélünk. 😊A 2. meccsen 3 TD hátrányban, miután az 1. meccsen a 0 győzelmes Browns ellen sikerült egy bravúros remi...
Jan
Sobri Jóska
Jan
Még ez a meccs se ment el, azért az elmúlt 15 évben sok Steelers fordítást kiszurkoltam, de nem hagynék ki alkalmat, ha módomban áll kiventillálni magamból a Tomlinutálatomat. Ráadásul ez csak egy eredménykövető, itt nincs flamewar. 😉
Sobri Jóska
Bár kedvelem, de be kell látni, nyolc éve voltunk utoljára sb-ben és azt is buktuk. Nem megy neki.
zidane99
Fast Willie
Én is ezt mondom.
Sobri Jóska
Fast Willie
Nem szeretek unatkozni.
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Az hát, mi már belenyugodtunk, te is megtehetnédTehát egy fos.Azóta mondjuk kilenc csapat járt SB-ban, úgyhogy szerintem nem annyira tragédia. Abból nálunk alsó hangon három év elment egy korszakos def újraépítésére, kettőt meg elvett belőle a Haley-féle okos gameplanning, amibe tény, hogy MT belepofázhatott volna.A Tomlin témában egyetértek veled.Ámen.Nyugodtság, várd ki a végét. Ha az első két hónapot lehozzuk ilyen 4-4 3-5 körüli mérleggel, akkor nem lesz negatív a szezon. Decemberben általában mindenkit megfirkálunk.Azért ez vicces, hogy a 2. meccs első félidejében már negatív szezonról beszélünk. 😊A 2. meccsen 3 TD hátrányban, miután az 1. meccsen a 0 győzelmes Browns ellen sikerült egy bravúros remi...
Jan
Sobri Jóska
Jan
Sobri Jóska
zidane99
Fast Willie
Én is ezt mondom.
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Streamet tud vki?Tényleg Te vagy? 😊
Soldados
több mint 6 éve
Tehát egy fos.Azóta mondjuk kilenc csapat járt SB-ban, úgyhogy szerintem nem annyira tragédia. Abból nálunk alsó hangon három év elment egy korszakos def újraépítésére, kettőt meg elvett belőle a Haley-féle okos gameplanning, amibe tény, hogy MT belepofázhatott volna.A Tomlin témában egyetértek veled.Ámen.Nyugodtság, várd ki a végét. Ha az első két hónapot lehozzuk ilyen 4-4 3-5 körüli mérleggel, akkor nem lesz negatív a szezon. Decemberben általában mindenkit megfirkálunk.Azért ez vicces, hogy a 2. meccs első félidejében már negatív szezonról beszélünk. 😊A 2. meccsen 3 TD hátrányban, miután az 1. meccsen a 0 győzelmes Browns ellen sikerült egy bravúros remi...
Jan
Sobri Jóska
Jan
Sobri Jóska
zidane99
Fast Willie
Én is ezt mondom.
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Azóta mondjuk kilenc csapat járt SB-ban, úgyhogy szerintem nem annyira tragédia. Abból nálunk alsó hangon három év elment egy korszakos def újraépítésére, kettőt meg elvett belőle a Haley-féle okos gameplanning, amibe tény, hogy MT belepofázhatott volna.A Tomlin témában egyetértek veled.Ámen.Nyugodtság, várd ki a végét. Ha az első két hónapot lehozzuk ilyen 4-4 3-5 körüli mérleggel, akkor nem lesz negatív a szezon. Decemberben általában mindenkit megfirkálunk.Azért ez vicces, hogy a 2. meccs első félidejében már negatív szezonról beszélünk. 😊A 2. meccsen 3 TD hátrányban, miután az 1. meccsen a 0 győzelmes Browns ellen sikerült egy bravúros remi...
Jan
Sobri Jóska
Jan
Sobri Jóska
zidane99
több mint 6 éve
Klaci79
22 220
Közben... Ben Roethlisberger has surpassed John Elway for the 7th-most passing yards in NFL history.bizony 😀
vontod
és az a hátralépés közben megeresztett passz nem is volt csúnya...