Pittsburgh Steelers - Miami Dolphins
1 feliratkozó
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
lel jó meccs, ja ööö
több mint 7 éve
Fumbli.
több mint 7 éve
ez a Moore gyerek egy retardált.
több mint 7 éve
AFC EAST
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
Ha a félidő lédén Harrison nem csinál megint akkora playt még szoros is lehetne. Nagyon kár, hogy abból a drivból végül nem lettek pontok.
Liverpool Fc
több mint 7 éve
és ugye ez a lényegMaddenben tökéletes...A Steelers topikba írtam nemrég egy hsz-t arról hogy Shazier gyors, de sokat hibázik, nem pontosan csinálja meg a szereléseket.Shazier megint ott volt, és megint lecsúszottAlkoholista?
Jan
Coolearie
Jan
Heisman Trophy
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Csak azon izgulok, nehogy visszaüssön a Steelersnél az utolsó heti pihentetés...Nem ütött vissza. Ha visszaütött volna, az a meccs elején lett volna érezhető, ha rozsdásak lettek volna. De nem voltak.
Sobri Jóska
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Bazz, azért Ajayi is láthatná, hogy amerre elindult, ott naaaagy a tömeg, max kamionnal jutna át...
Believe In Your 'Fins!
több mint 7 éve
Maddenben tökéletes...A Steelers topikba írtam nemrég egy hsz-t arról hogy Shazier gyors, de sokat hibázik, nem pontosan csinálja meg a szereléseket.Shazier megint ott volt, és megint lecsúszottAlkoholista?
Jan
Coolearie
Jan
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 7 éve
Csak azon izgulok, nehogy visszaüssön a Steelersnél az utolsó heti pihentetés...Ebből flame lehet, vigyázz!
Sobri Jóska
több mint 7 éve
A Steelers topikba írtam nemrég egy hsz-t arról hogy Shazier gyors, de sokat hibázik, nem pontosan csinálja meg a szereléseket.Shazier megint ott volt, és megint lecsúszottAlkoholista?
Jan
Coolearie
több mint 7 éve
Csak azon izgulok, nehogy visszaüssön a Steelersnél az utolsó heti pihentetés...
több mint 7 éve
Akkor még baj lehet.Valahol láttam egy statot, hogy a Miami a 3. negyedeket nagyon meg szokta nyerni. Gondolom a félidei elemzés. Kiváncsi vagyok most mi lesz.Ez igy van a 2. Fellidobk kifejezetten eros
Jan
Adirotor
több mint 7 éve
Shazier megint ott volt, és megint lecsúszottAlkoholista?
Jan
több mint 7 éve
Valahol láttam egy statot, hogy a Miami a 3. negyedeket nagyon meg szokta nyerni. Gondolom a félidei elemzés. Kiváncsi vagyok most mi lesz.Ez igy van a 2. Fellidobk kifejezetten eros
Jan
több mint 7 éve
Shazier megint ott volt, és megint lecsúszottő az egyik legjobb user MLB Maddenben
Jan
több mint 7 éve
Shazier megint ott volt, és megint lecsúszott
több mint 7 éve
Egy régi közmondás, ismeretlen szerzőtől: Ha elég jó vagy, könnyebb elviselni, ha neked fújnak a bírók.....Én sose értem a bírózást, most meg különösen nem. Nem volt meccset befolyásoló hiba, emellett éppen hülyére verjük az ellenfelet, 150 yarddal tettünk meg többet, ugyanannyi a TO. Teljesen reális a különbség, amihez semmi köze a bíróknak.
csi77
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
Valahol láttam egy statot, hogy a Miami a 3. negyedeket nagyon meg szokta nyerni. Gondolom a félidei elemzés. Kiváncsi vagyok most mi lesz.
több mint 7 éve
Akkor Flashblock-ot. Nekem fent van mindkettő, nem tudom melyik fogta meg az IQ tesztet 😊Jaj ezt meg ne lássa Baggio 😐Jók ezek a reklámok.Használj adblock-ot 😊
El kellene egy-két embernek itt is.
abload.de/img/nvtelenn8zuz.png
Coolearie
bcsarli
mustaine
több mint 7 éve
Jaj ezt meg ne lássa Baggio 😐Jók ezek a reklámok.Használj adblock-ot 😊
Coolearie
bcsarli
több mint 7 éve
Jók ezek a reklámok.Használj adblock-ot 😊
Coolearie
több mint 7 éve
Iguana. Zoltán utca.kár h pesten nem tudok jót sehol 😕Megkívántam a tortillát.Vacsoraidőben figyeljünk arra, hogy milyen képeket rakunk be. Köszönjük.oi67.tinypic.com/oiakqu.jpg
Kampman
Chargers LT
mukijoe
Negritis