Pittsburgh Steelers - Minnesota Vikings
2 hónapja
Ha ugy vesszuk, olyan passz tovabbra sincs a meccsen, amit nem kapott el senki
2 hónapja
12/12t látok11/10 😉Passzolni kéne a vikes-nak10/10ben van Wentz
Janek
Negritis, a vajda
steelwolf
sikeres passz volt ez Elliottnak 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
további jó játékot!
2 hónapja
11/10 😉Passzolni kéne a vikes-nak10/10ben van Wentz
Janek
Negritis, a vajda
2 hónapja
Vak wentz 😀
2 hónapja
Passzolni kéne a vikes-nakbármit amivel yardot lehet szerezni,mert ez szörnyű amit művelnek. értem én hogy a steelres jól védekezik,de ez nem vigasztal most
Janek
2 hónapja
Passzolni kéne a vikes-nak10/10ben van Wentz
Janek
2 hónapja
mondjuk sanyit a kiejtést számonkérni olyan mint Wentzen a HOF karriertSanyi biztos hogy Metkálfot mondott, és Márk is mindig Metkálfozik.Még mindig nem fejlődtünk annyit, hogy nem Metkálfnak kell ejteni, hanem Metkelfnek? Vagy a magyar kommentátorok tudják jól, az amcsik meg rosszul?Nem tudom nálad milyen hangsáv szól, de végig Metkelfezik Maka.
shagi0206
shawnka
shagi0206
volt rá esély régen, de elment az a hajó többször
2 hónapja
úgy látom most mi lesznk a múlt heti bengals....
2 hónapja
Sanyi biztos hogy Metkálfot mondott, és Márk is mindig Metkálfozik.Még mindig nem fejlődtünk annyit, hogy nem Metkálfnak kell ejteni, hanem Metkelfnek? Vagy a magyar kommentátorok tudják jól, az amcsik meg rosszul?Nem tudom nálad milyen hangsáv szól, de végig Metkelfezik Maka.
shagi0206
shawnka
2 hónapja
Ott egy 🐰
2 hónapja
Még mindig nem fejlődtünk annyit, hogy nem Metkálfnak kell ejteni, hanem Metkelfnek? Vagy a magyar kommentátorok tudják jól, az amcsik meg rosszul?Nem tudom nálad milyen hangsáv szól, de végig Metkelfezik Maka.
shagi0206
2 hónapja
Pfuuuu de sima.
2 hónapja
Metkááálf🤣🤣
2 hónapja
nem hiszem hogy aggódnotok kell a Cowboys ellen. Nem 1 súlycsoport a 2 csapat. A Browns-i vereség meg szerintem extra motiváció lesz.Wattra figyelnek 2-en, cserébe mindenki más fog ma sacket csinálniHajnalban szeretném ezt látni.
shagi0206
Tactful Cactus
2 hónapja
Na ja de akkor magyar komment lesz úgy meg már évek óta nem nézek focit
2 hónapja
Wattra figyelnek 2-en, cserébe mindenki más fog ma sacket csinálniHajnalban szeretném ezt látni.
shagi0206
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
Ott a Stop!
2 hónapja
Wattra figyelnek 2-en, cserébe mindenki más fog ma sacket csinálni
2 hónapja
A kinti reklámok sokkal jobbak (persze ott is van szar), van bennük kreativitás, itthon meg sokszor csak röhögök egyet, hogy ennél az utcáról berángatott ember is normálisabbat össze tudna rakni.hát, igen - az nekem se. De én ilyenkor, mikor csak tv-ben megy a meccs, akkor tv-ben nézem, ha több van, akkor jön a dazn, és megy a pc-n 1 redzone meg 2 külön meccsnekem nincs TV-re kitehető előfizetésem, csak leechelek egy telekom tv got néha
shagi0206
szal marad a dazn 😀
Negritis, a vajda