Pittsburgh Steelers - Minnesota Vikings
10 hónapja
Ha ugy vesszuk, olyan passz tovabbra sincs a meccsen, amit nem kapott el senki
10 hónapja
12/12t látok11/10 😉Passzolni kéne a vikes-nak10/10ben van Wentz
Janek
Negritis, a vajda
steelwolf
sikeres passz volt ez Elliottnak 😊
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
további jó játékot!
10 hónapja
11/10 😉Passzolni kéne a vikes-nak10/10ben van Wentz
Janek
Negritis, a vajda
10 hónapja
Vak wentz 😀
10 hónapja
Passzolni kéne a vikes-nakbármit amivel yardot lehet szerezni,mert ez szörnyű amit művelnek. értem én hogy a steelres jól védekezik,de ez nem vigasztal most
Janek
10 hónapja
Passzolni kéne a vikes-nak10/10ben van Wentz
Janek
10 hónapja
mondjuk sanyit a kiejtést számonkérni olyan mint Wentzen a HOF karriertSanyi biztos hogy Metkálfot mondott, és Márk is mindig Metkálfozik.Még mindig nem fejlődtünk annyit, hogy nem Metkálfnak kell ejteni, hanem Metkelfnek? Vagy a magyar kommentátorok tudják jól, az amcsik meg rosszul?Nem tudom nálad milyen hangsáv szól, de végig Metkelfezik Maka.
shagi0206
shawnka
shagi0206
volt rá esély régen, de elment az a hajó többször
10 hónapja
úgy látom most mi lesznk a múlt heti bengals....
10 hónapja
Sanyi biztos hogy Metkálfot mondott, és Márk is mindig Metkálfozik.Még mindig nem fejlődtünk annyit, hogy nem Metkálfnak kell ejteni, hanem Metkelfnek? Vagy a magyar kommentátorok tudják jól, az amcsik meg rosszul?Nem tudom nálad milyen hangsáv szól, de végig Metkelfezik Maka.
shagi0206
shawnka
10 hónapja
Ott egy 🐰
10 hónapja
Még mindig nem fejlődtünk annyit, hogy nem Metkálfnak kell ejteni, hanem Metkelfnek? Vagy a magyar kommentátorok tudják jól, az amcsik meg rosszul?Nem tudom nálad milyen hangsáv szól, de végig Metkelfezik Maka.
shagi0206
10 hónapja
Pfuuuu de sima.
10 hónapja
Metkááálf🤣🤣
10 hónapja
nem hiszem hogy aggódnotok kell a Cowboys ellen. Nem 1 súlycsoport a 2 csapat. A Browns-i vereség meg szerintem extra motiváció lesz.Wattra figyelnek 2-en, cserébe mindenki más fog ma sacket csinálniHajnalban szeretném ezt látni.
shagi0206
Tactful Cactus
10 hónapja
Na ja de akkor magyar komment lesz úgy meg már évek óta nem nézek focit
10 hónapja
Wattra figyelnek 2-en, cserébe mindenki más fog ma sacket csinálniHajnalban szeretném ezt látni.
shagi0206
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
10 hónapja
Ott a Stop!
10 hónapja
Wattra figyelnek 2-en, cserébe mindenki más fog ma sacket csinálni
10 hónapja
A kinti reklámok sokkal jobbak (persze ott is van szar), van bennük kreativitás, itthon meg sokszor csak röhögök egyet, hogy ennél az utcáról berángatott ember is normálisabbat össze tudna rakni.hát, igen - az nekem se. De én ilyenkor, mikor csak tv-ben megy a meccs, akkor tv-ben nézem, ha több van, akkor jön a dazn, és megy a pc-n 1 redzone meg 2 külön meccsnekem nincs TV-re kitehető előfizetésem, csak leechelek egy telekom tv got néha
shagi0206
szal marad a dazn 😀
Negritis, a vajda