Pittsburgh Steelers - Minnesota Vikings
2 hónapja
hát, igen - az nekem se. De én ilyenkor, mikor csak tv-ben megy a meccs, akkor tv-ben nézem, ha több van, akkor jön a dazn, és megy a pc-n 1 redzone meg 2 külön meccsnekem nincs TV-re kitehető előfizetésem, csak leechelek egy telekom tv got néha
shagi0206
szal marad a dazn 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
2 hónapja
hát, igen - az nekem se. De én ilyenkor, mikor csak tv-ben megy a meccs, akkor tv-ben nézem, ha több van, akkor jön a dazn, és megy a pc-n 1 redzone meg 2 külön meccsOhgondolom mivel ez az nfl network a közvetítés így a reklámokat a dazn tudja kiosztani és lokalizálniMióta van magyar reklám a dazn alatt?Régebben az MLB.tv-n is előfordult
Janek
Kampman
Negritis, a vajda
Nem tetszik.
Janek
2 hónapja
ez a visás engem is kurvára idegesítOhgondolom mivel ez az nfl network a közvetítés így a reklámokat a dazn tudja kiosztani és lokalizálniMióta van magyar reklám a dazn alatt?Régebben az MLB.tv-n is előfordult
Janek
Kampman
Negritis, a vajda
Nem tetszik.
Janek
főleg hogy a visa és a mastercard amúgy is
2 hónapja
Ohgondolom mivel ez az nfl network a közvetítés így a reklámokat a dazn tudja kiosztani és lokalizálniMióta van magyar reklám a dazn alatt?Régebben az MLB.tv-n is előfordult
Janek
Kampman
Negritis, a vajda
Nem tetszik.
2 hónapja
Addisonnál gyulladt egy kis fèny 🤪
2 hónapja
kösziSziasztok, tudna valaki streamet adni a meccshez?tvsportslive.fr/48913-1/
fcancellara
Sixo
2 hónapja
ahogy írtam 😀 Én odakint még csak Metkelfnek hallottam, ez a Metkálfozás megy itthon.Még mindig nem fejlődtünk annyit, hogy nem Metkálfnak kell ejteni, hanem Metkelfnek? Vagy a magyar kommentátorok tudják jól, az amcsik meg rosszul?Én nem tudom miről beszélsz, Greg Olsen Metkelfnek hívja.
shagi0206
Sixo
2 hónapja
Hajrá Vasasok 😊
2 hónapja
Még mindig nem fejlődtünk annyit, hogy nem Metkálfnak kell ejteni, hanem Metkelfnek? Vagy a magyar kommentátorok tudják jól, az amcsik meg rosszul?Én nem tudom miről beszélsz, Greg Olsen Metkelfnek hívja.
shagi0206
2 hónapja
gondolom mivel ez az nfl network a közvetítés így a reklámokat a dazn tudja kiosztani és lokalizálniMióta van magyar reklám a dazn alatt?Régebben az MLB.tv-n is előfordult
Janek
Kampman
2 hónapja
Ennyi 😁
2 hónapja
Még mindig nem fejlődtünk annyit, hogy nem Metkálfnak kell ejteni, hanem Metkelfnek? Vagy a magyar kommentátorok tudják jól, az amcsik meg rosszul?
2 hónapja
Mióta van magyar reklám a dazn alatt?Régebben az MLB.tv-n is előfordult
Janek
2 hónapja
Megyeget ez..
2 hónapja
Elvesztette a labdát már régen.. azt még eltudom fogadni hogy véget ér a play és nincs visszahordás, de náluk marad labda az oltári nagy gyökérségHello mindenkinek!Először én is ezt gondoltam, de nem az.
Ez milyen kretén szabály már?
remontada
Nomac
2 hónapja
Sziasztok, tudna valaki streamet adni a meccshez?
2 hónapja
Queen is főleg erre jó, de ezt legalább érti.
2 hónapja
Hello mindenkinek!Először én is ezt gondoltam, de nem az.
Ez milyen kretén szabály már?
remontada
2 hónapja
Már nem volt nála a labda.Hm mondjuk ez jo szar szabaly.Mi? hogyha kimész a pályáról akkor vége a játéknak?
JéBé
Sebii
Nem kiment hanem kint volt es elég volt hozzaérni, nem kellett birtokolni.