Pittsburgh Steelers - Minnesota Vikings
10 hónapja
hát, igen - az nekem se. De én ilyenkor, mikor csak tv-ben megy a meccs, akkor tv-ben nézem, ha több van, akkor jön a dazn, és megy a pc-n 1 redzone meg 2 külön meccsnekem nincs TV-re kitehető előfizetésem, csak leechelek egy telekom tv got néha
shagi0206
szal marad a dazn 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
10 hónapja
hát, igen - az nekem se. De én ilyenkor, mikor csak tv-ben megy a meccs, akkor tv-ben nézem, ha több van, akkor jön a dazn, és megy a pc-n 1 redzone meg 2 külön meccsOhgondolom mivel ez az nfl network a közvetítés így a reklámokat a dazn tudja kiosztani és lokalizálniMióta van magyar reklám a dazn alatt?Régebben az MLB.tv-n is előfordult
Janek
Kampman
Negritis, a vajda
Nem tetszik.
Janek
10 hónapja
ez a visás engem is kurvára idegesítOhgondolom mivel ez az nfl network a közvetítés így a reklámokat a dazn tudja kiosztani és lokalizálniMióta van magyar reklám a dazn alatt?Régebben az MLB.tv-n is előfordult
Janek
Kampman
Negritis, a vajda
Nem tetszik.
Janek
főleg hogy a visa és a mastercard amúgy is
10 hónapja
Ohgondolom mivel ez az nfl network a közvetítés így a reklámokat a dazn tudja kiosztani és lokalizálniMióta van magyar reklám a dazn alatt?Régebben az MLB.tv-n is előfordult
Janek
Kampman
Negritis, a vajda
Nem tetszik.
10 hónapja
Addisonnál gyulladt egy kis fèny 🤪
10 hónapja
kösziSziasztok, tudna valaki streamet adni a meccshez?tvsportslive.fr/48913-1/
fcancellara
Sixo
10 hónapja
ahogy írtam 😀 Én odakint még csak Metkelfnek hallottam, ez a Metkálfozás megy itthon.Még mindig nem fejlődtünk annyit, hogy nem Metkálfnak kell ejteni, hanem Metkelfnek? Vagy a magyar kommentátorok tudják jól, az amcsik meg rosszul?Én nem tudom miről beszélsz, Greg Olsen Metkelfnek hívja.
shagi0206
Sixo
10 hónapja
Hajrá Vasasok 😊
10 hónapja
Még mindig nem fejlődtünk annyit, hogy nem Metkálfnak kell ejteni, hanem Metkelfnek? Vagy a magyar kommentátorok tudják jól, az amcsik meg rosszul?Én nem tudom miről beszélsz, Greg Olsen Metkelfnek hívja.
shagi0206
10 hónapja
gondolom mivel ez az nfl network a közvetítés így a reklámokat a dazn tudja kiosztani és lokalizálniMióta van magyar reklám a dazn alatt?Régebben az MLB.tv-n is előfordult
Janek
Kampman
10 hónapja
Ennyi 😁
10 hónapja
Még mindig nem fejlődtünk annyit, hogy nem Metkálfnak kell ejteni, hanem Metkelfnek? Vagy a magyar kommentátorok tudják jól, az amcsik meg rosszul?
10 hónapja
Mióta van magyar reklám a dazn alatt?Régebben az MLB.tv-n is előfordult
Janek
10 hónapja
Megyeget ez..
10 hónapja
Elvesztette a labdát már régen.. azt még eltudom fogadni hogy véget ér a play és nincs visszahordás, de náluk marad labda az oltári nagy gyökérségHello mindenkinek!Először én is ezt gondoltam, de nem az.
Ez milyen kretén szabály már?
remontada
Nomac
10 hónapja
Sziasztok, tudna valaki streamet adni a meccshez?
10 hónapja
Queen is főleg erre jó, de ezt legalább érti.
10 hónapja
Hello mindenkinek!Először én is ezt gondoltam, de nem az.
Ez milyen kretén szabály már?
remontada
10 hónapja
Már nem volt nála a labda.Hm mondjuk ez jo szar szabaly.Mi? hogyha kimész a pályáról akkor vége a játéknak?
JéBé
Sebii
Nem kiment hanem kint volt es elég volt hozzaérni, nem kellett birtokolni.