Pittsburgh Steelers - Minnesota Vikings
2 hónapja
MM nekimenne az kurvaéletLájkoltam, de úgy éreztem ez kevés lesz ide.
Tactful Cactus
Az ilyen hsz-kért ímádom ezt a fórumot! zászló, zászló, vastaps.
2 hónapja
na mennem kell bezárni a tyúkokat, nem volt ez rossz meccs
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
Fő a határozottság 🤪
2 hónapja
Ez de bohoc volt..elhuztak az időt..
2 hónapja
Jöhetne pedig Boswell rúgni, kell a pont fantasyben 😀
2 hónapja
ARnak mar csak sör kellett volna a kezébe 🤣🤣Egy guiness
Pep71
2 hónapja
Csak, hogy megtörje a sormintát.😁Én azért emlékeszem első playben dobott 30 yardos lasztikra a vakvilágba is.Rodgerses eredménykövetőkbe ilyenkor írtuk be, hogy kell egy 6 perces drive mezőnygóllal.MM-el persze 2 futás 0 yardért kb aztan 3.ikra old meg fiam play 😁😁
Aztán általában jött a 3rd&out
Tactful Cactus
Pep71
Tactful Cactus
2 hónapja
ARnak mar csak sör kellett volna a kezébe 🤣🤣
2 hónapja
Annyi Guinness fogy nyilván dobni kell egy sárgát.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
Én azért emlékeszem első playben dobott 30 yardos lasztikra a vakvilágba is.Rodgerses eredménykövetőkbe ilyenkor írtuk be, hogy kell egy 6 perces drive mezőnygóllal.MM-el persze 2 futás 0 yardért kb aztan 3.ikra old meg fiam play 😁😁
Tactful Cactus
Pep71
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
Azert holdingok voltak..
2 hónapja
Rodgerses eredménykövetőkbe ilyenkor írtuk be, hogy kell egy 6 perces drive mezőnygóllal.MM-el persze 2 futás 0 yardért kb aztan 3.ikra old meg fiam play 😁😁
Tactful Cactus
2 hónapja
Kezdjük a chokkerkedést!
2 hónapja
Nem rossz egy futótól.
2 hónapja
Rodgerses eredménykövetőkbe ilyenkor írtuk be, hogy kell egy 6 perces drive mezőnygóllal.Aztán általában jött a 3rd&out
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
GB fele vanilla D# 😁😁
2 hónapja
remélem azért aki múlt héten sírt a NE-PIT eredménykövetőben, hogy megy Dublinba és milyen rossz neki, azt most örül 😊A múlt héten mindenki sírt, Ti is 😊
NB2
2 hónapja
Rodgers a game manager, száz éve, hogy kiröhögtük a szakkommentátort azon a Philly elleni meccsen
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2 hónapja
remélem azért aki múlt héten sírt a NE-PIT eredménykövetőben, hogy megy Dublinba és milyen rossz neki, azt most örül 😊