Pittsburgh Steelers - Minnesota Vikings
2 hónapja
én írtam is, hogy tavaly mégszörnyűbb volt a pats és mégis kimentem Londonbaremélem azért aki múlt héten sírt a NE-PIT eredménykövetőben, hogy megy Dublinba és milyen rossz neki, azt most örül 😊A múlt héten mindenki sírt, Ti is 😊
NB2
bcsarli, Udvari Főkóstoló
2 hónapja
Akkor jöjjön egy TJ Watt sack-ff-fr
2 hónapja
Pff
2 hónapja
Az előző drive-ban is benne volt az INT.Wentz megoldja 😄😄😄ezt annyira nem varrnám a nyakába, ez Pierre bravúrja inkább. Annyi, hogy kicsit reckír labda volt.
dande2
shagi0206
2 hónapja
Na kap eselyt meg egy pickre
2 hónapja
B+!!!
2 hónapja
Xdddd es vissza
2 hónapja
Wentz megoldja 😄😄😄ezt annyira nem varrnám a nyakába, ez Pierre bravúrja inkább. Annyi, hogy kicsit reckír labda volt.
dande2
2 hónapja
De szep cb munka
2 hónapja
Wentz megoldja 😄😄😄
2 hónapja
Ez szép pick volt (ha az volt)
2 hónapja
Mi a faszt csinálunk
2 hónapja
Tomlin ezèrt megèrdemelnè a kirúgást......
2 hónapja
Es a punt is szar
2 hónapja
Legalabb megprobalhattak volna eljatszani, hogy megprobaljak
2 hónapja
Húbmeg.....
2 hónapja
Na, vajon képes lesz a Steelers innen elcsokkerkedni a meccset?Hosszabbítás lesz 😁
SBL
2 hónapja
Na, vajon képes lesz a Steelers innen elcsokkerkedni a meccset?
2 hónapja
Mit kell megbeszélni?Bostick fiam, te blokkolni vagy ott, meg ne probald elkapni a labdat, erted?
Janek
2 hónapja
"senki ne felejtse el, hogy 2 MNF-ünk lesz" - kár, hogy előzetesen a 2 meccs nem ér fel 1 normálissal se 😀
2 hónapja
tudom hogy kicsit az esélye, de ez elég szar onside volt, nem?Szerintem nincs jó vagy rossz onside csak mákos vagy papírforma...
Negritis, a vajda
2 hónapja
tudom hogy kicsit az esélye, de ez elég szar onside volt, nem?Igen, az elso sokkal jobb volt
Negritis, a vajda
2 hónapja
tudom hogy kicsit az esélye, de ez elég szar onside volt, nem?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!