St. Louis Rams – Seattle Seahawks
1 feliratkozó
több mint 9 éve
metaxa17
306
Tetszett a meccs vége. Holnap letöltöm ezt a meccset is. Grat Rams.
több mint 9 éve
braxa88
12 534
Szerintem mindazok, akik azt mondták, hogy mert lynch mindig tud futni 1 yardot..... Mind hülyékde ne shotgunbol
Helmut
több mint 9 éve
Aguirre
341
PC-nek nem sikerült outsmartolnia Belichicket sem és Fishert sem, ennyi. Megérdemeltük hogy kikaptunk. De legalább izgalmasnak izgalmas volt.
több mint 9 éve
Nyert a Fradi, nyert a Barca, mégis el van b...va a hétvégém.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
GNG
241
Grat Rams!!!
több mint 9 éve
Szerintem mindazok, akik azt mondták, hogy mert lynch mindig tud futni 1 yardot..... Mind hülyék
több mint 9 éve
zsoltee
1 373
Grat Rams! Ez elég epikus volt!
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 9 éve
Tactful Cactus
13 822
BREAKING NEWS: THE SEAHAWKS HAVE RUN THE BALL.a D meghallotta
I repeat. THE SEAHAWKS HAVE HANDED THE BALL OF THE MARSHAWN LYNCH
NFL Memesről. 😀
süti
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 9 éve
Szerintem tradeljük el Okungot és egy első kört Gronkowskiért.annyiért olcsó lenne és nem is adjuk
Duff
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Kérem szépen van egy irányítónak kinéző ember, a védelem villan és ez az eredmény. Gratula!!!!!
több mint 9 éve
Mindenki mondjon le!
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 9 éve
Duff
3 133
Szerintem tradeljük el Okungot és egy első kört Gronkowskiért.
több mint 9 éve
a #D fal mit dolgozott it bazdki
több mint 9 éve
Széééép
több mint 9 éve
aztakurva.
több mint 9 éve
Ha Hawks FG, megy tovább, de ha a következő driveban már valaki szerez pontot az nyer.
több mint 9 éve
Akkor most jön a Hawks és ha nem ér semmit akkor Rams win ha FG akkor vége vagy folyt ha TD akkor Hawks win?ha td akkor sea ha fg megy tovább ha semmi akkor stl
ThundersNFL
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Akkor most jön a Hawks és ha nem ér semmit akkor Rams win ha FG akkor vége vagy folyt ha TD akkor Hawks win?Hawks TD- Hawks W
ThundersNFL
Hawks FG-Folyt köv.
Hawks semmi-Rams W
Én így tudom
több mint 9 éve
Akkor most jön a Hawks és ha nem ér semmit akkor Rams win ha FG akkor vége vagy folyt ha TD akkor Hawks win?
Draft
több mint 9 éve
Na a Hawks #O-n múlhat minden most.
több mint 9 éve
Ez Clatk volt?
több mint 9 éve
Na csak FG lesz?
Draft
több mint 9 éve
Aguirre
341
szerintem különben az onside kick nem volt olyan rossz ötlet, mint elsőre tűnik - feltéve ha 3 ponton tartja a D a Ramset