Tampa Bay Buccaneers - Carolina Panthers
1 feliratkozó
több mint 10 éve
ÁÁÁÁ most néztem meg Gano gyakorlását 😀 😀 😀 ez egy állat
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 10 éve
siralmas komolyan mondom...siralmas😕
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
DeCoud mit keres St-ben?
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Legalábbis Jenkinsnek meg Barronnak
több mint 10 éve
Tarthatatlan Benjamin
több mint 10 éve
nem feltünő DPI 😀Newmanja, hogy elkapta???? holy shit 😀
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Na akkor innentől még két picket megszavazok McCownnak.
több mint 10 éve
tudom tudom csak azt hittem szar a képElhunyt az édesanyja májusban, és eléggé megviselte.azt hittem szar a képernyőm de rájöttem hogy Dwill hajáan tényleg rózsaszín vanJUNIOR46Mellrák Muter RespectD11
Benji wtf???gabokocka
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 10 éve
beszarás ez a Benjamin
több mint 10 éve
Elhunyt az édesanyja májusban, és eléggé megviselte.azt hittem szar a képernyőm de rájöttem hogy Dwill hajáan tényleg rózsaszín vanJUNIOR46Mellrák Muter RespectD11
Benji wtf???
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
azt hittem szar a képernyőm de rájöttem hogy Dwill hajáan tényleg rózsaszín vanJUNIOR46Mellrák Muter Respect
több mint 10 éve
Thrasher
1 100
3 negyed alatt 8 1st down, muha
több mint 10 éve
nfl_lover
912
Mekkáun, köszönjük.hááát, rohadt keményen dolgozott, de csak sikerült neki
több mint 10 éve
azt hittem szar a képernyőm de rájöttem hogy Dwill hajáan tényleg rózsaszín van
több mint 10 éve
Faszom 3&15-re illegal contact........gabokockaEz most az új divat az NFL-ben, ignorálni kell, meg reménykedni, hogy majd ha fontos lesz, mi is kapunk ilyen ajándék callokat.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Tényleg nem, ehhez képest az egész offseason arról szólt a médiában, hogy úristen, a Panthers elvesztette az összes elkapóját, most mi lesz???Cotchery könnyedén feledteti LaFelltJakehomernem nehéz feladat mondjuk 😀Newman
Harper hogy örülhet, hogy végre egy normális D-ben játszhat 😛
Mekkáun, köszönjük.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
tebow tebow tebow
több mint 10 éve
Paul Crewe...
több mint 10 éve
Tavaly is pickkel kezdte Harper az idényt, de aztán ennyi 😀😀 Kár volt elengedni (nem)
több mint 10 éve
nfl_lover
912
ez a McCown valami istentelen nagy gyökér, már bocs