Tampa Bay Buccaneers - Carolina Panthers
1 feliratkozó
több mint 10 éve
Na ez érdekes info volt, Rivera már tegnap eldöntötte, hogy Anderson kezd majd
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Gano meg a zenészek között rugdos 😀
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
az volt már, hogy Doug Martin középiskolai igazgatója a referee? ha igen, elnézést.berger90Akkor azért haverkodtak
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
az volt már, hogy Doug Martin középiskolai igazgatója a referee? ha igen, elnézést.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Az első drive kulcsfontosságú lesz a félidő elején, ha nem tesznek fel pontokat kezdhetünk bizakodni 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Na, sikerült lemaradnom az 1.félidőrőlJól, még ha a statok nem is fényesek, de a futójáték az elején szépen ment, aztán mióta tölti a boxot a Bucs, Andersonnak is könnyebb dolga van, Olsen simán veri Barront egy az egyben
Egész jó, Benjamin állat, Anderson stabil, védelem szokásos
O-line, hogy szuperál?Newman
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Ez fasza volt eddig.Egyébként ha Cam irányítana, akkor sem kéne feltétlenül nagyon elrugaszkodni egy ilyen playcallingtól.
Félidőben nem bealudni, a védelemnek kell tartania magát ugyanígy, az offense meg ne adja el a labdát.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
kösz !pech...mi újság Newtonnal?borda sérülésJUNIOR46
bocs lemaradtam teljesen a Panthersről eddig...yooker
pár hét az tuti...
több mint 10 éve
Gyanúsan simán megy ez a meccs amúgy 😊
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Na, sikerült lemaradnom az 1.félidőrőlEgész jó, Benjamin állat, Anderson stabil, védelem szokásos
O-line, hogy szuperál?
több mint 10 éve
mi újság Newtonnal?borda sérülés
bocs lemaradtam teljesen a Panthersről eddig...yooker
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 10 éve
mi újság Newtonnal?bocs lemaradtam teljesen a Panthersről eddig...
több mint 10 éve
Persze, több okból is: egyrészt Anderson mindig is egy adekvát qb volt, meg tudja dobni a legtöbb passzt, a másik, ami a fontosabb ok, tudtam, hogy sokat fogunk futni, ami beszippant egy safetyt a boxba, és jöhetnek a playaction passzok a nagy célpontoknak.Szóval te számítottál rá, hogy ilyen jó lesz a passz játék Anderdonnal?Sixo67Meglepően jó Anderson és a Panthers passz játék.Sixo67Ez a média hatalma... Hozzá nem értők annyiszor elmondták és leírták, hogy szarok leszünk, csak hát ez nem így működik 😛 Egyébként semmi különöset nem csinálunk, play action passzokat nyom Anderson elsősorban.Jakehomer
Ha hátrányba kerülnénk és 3rd&longokat kellene folyamatosan megoldani, na akkor lennénk szarban (és Anderson is). De ilyen 3rd& rövid alap passzokat gond nélkül megdob
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Hát Lovie alatt 2008-tól 5 évig (azaz, mikor Cutler volt a QB) a liga egyik, ha nem a legrosszabb OL-je volt, a legrosszabb WR corppal. Aztán voltak idők amikor mégis hasított az offense. Főleg Cutler miatt, aki sztem már 2009-ben megmentette Lovie állását.Istenem ez a Bucs mennyire a régi Bearsre hasonlít...tüsi91csak az offense játékosállományban meg a mostanira, remek célpontok, jó futó, és még így is ennyire lókaka az egész.. oké, a fal szarabb a Bearsénél, ettől függetlenül ez kukaStez
több mint 10 éve
semmi baj a védelem nyeri a bajnokságot 😀
több mint 10 éve
Istenem ez a Bucs mennyire a régi Bearsre hasonlít...tüsi91csak az offense játékosállományban meg a mostanira, remek célpontok, jó futó, és még így is ennyire lókaka az egész.. oké, a fal szarabb a Bearsénél, ettől függetlenül ez kuka
több mint 10 éve
Szóval te számítottál rá, hogy ilyen jó lesz a passz játék Anderdonnal?Meglepően jó Anderson és a Panthers passz játék.Sixo67Ez a média hatalma... Hozzá nem értők annyiszor elmondták és leírták, hogy szarok leszünk, csak hát ez nem így működik 😛 Egyébként semmi különöset nem csinálunk, play action passzokat nyom Anderson elsősorban.Jakehomer
több mint 10 éve
tüsi91
11 023
Istenem ez a Bucs mennyire a régi Bearsre hasonlít...
több mint 10 éve
Meglepően jó Anderson és a Panthers passz játék.Sixo67Ez a média hatalma... Hozzá nem értők annyiszor elmondták és leírták, hogy szarok leszünk, csak hát ez nem így működik 😛 Egyébként semmi különöset nem csinálunk, play action passzokat nyom Anderson elsősorban.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Olsen és Benjamin elég missmatch
több mint 10 éve
Onnan kicsit jobb puntot kellett volna rúgni
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Nem egyezik a véleményünk... 😀 Titeket ISBíztam benne hogy az életrekelt Bucs forumból pár ember azért idetalál 😀 Most mikor még van tétje a szezon elején később úgyse lesz remény 😀D11Nektek majd a Saintset és a Falconst kell ütnötök 😊Jakehomer
több mint 10 éve
Thrasher
1 100
mindig azt várom, hogy McCoyra zászlót dobnak, vagy 2 lépéssel előrébb van mindenkinél, úgy kapja el a snapeket. állat