Tampa Bay Buccaneers - Carolina Panthers
1 feliratkozó
több mint 11 éve
Tavaly se volt értelmes ember a fal közepén..Ez még azért nem csak az ő hibája 😊 Tavaly is lepofozta őket a front sevenünkJakehomerSzégyen a falunkD11Welcome! This is Lovie's offense.tüsi91
több mint 11 éve
Ez még azért nem csak az ő hibája 😊 Tavaly is lepofozta őket a front sevenünkSzégyen a falunkD11Welcome! This is Lovie's offense.tüsi91
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Minden playben Mankins helyettesén megy át a blitzelő playa, amikor Martinnak is be kell segítenie, egyszerűen félreugrik a védő előlStezAz a browns hulladék állt be a nevét se tudom, nem a Cousins hanem a másik
több mint 11 éve
Minden playben Mankins helyettesén megy át a blitzelő playa, amikor Martinnak is be kell segítenie, egyszerűen félreugrik a védő elől
több mint 11 éve
Luke 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Kuechly jár már 10 tackle-nél?
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)

több mint 11 éve
nfl_lover
912
nem tudom elhinni, hogy ezt nem dobta el 😮
több mint 11 éve
Szégyen a falunk
több mint 11 éve
Nem Zaha 😀félelmetes, amit McCown ámokfut, tuti a Panthersre tette a házatnfl_loverMiért nem jött már be Glennon? Szerintem megdugta Lovie Smith lányát.Sixo67
több mint 11 éve
félelmetes, amit McCown ámokfut, tuti a Panthersre tette a házatnfl_loverMiért nem jött már be Glennon? Szerintem megdugta Lovie Smith lányát.
több mint 11 éve
nfl_lover
912
Kéne egy stop, mert végigmákerkodnak a pályán....gabokockaakkora lúzer INT-et fog ebből dobni, legalább egyet a vége felé, fogadni mernék rá
több mint 11 éve
Jól fizetett a Párduc W
több mint 11 éve
Kéne egy stop, mert végigmákerkodnak a pályán....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
nfl_lover
912
félelmetes, amit McCown ámokfut, tuti a Panthersre tette a házat
több mint 11 éve
Anyáááád
több mint 11 éve
Második ilyen desperation fluke play
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
looooooooooool ez mi volt 😀 😀
több mint 11 éve
martin az első futásával többet futott mint az első félidőben... 4 yardot
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
nagy mákunk volt, hogy Jackson minden ilyesmit elkap. ha McCown továbbra is bevállal ilyeneket, nem lesz jó vége.persze nyilván a 4th down se lett olna jó
több mint 11 éve
Kb annyi esélye van McCownnak mint RGIII nek a texans d ellen