Tennessee Titans - Indianapolis Colts
több mint 11 éve
"Te ez a Slant meg a Dig route tényleg működik?" /Hamilton gondoltai/Ez a mondatod ott valt komolytalanna, amikor azt feltetelezted, Hamiltonnak olyanok vannak
ervihmv
több mint 11 éve
Lucknak egyszer baja leszaz most is van neki, agybaj
ervihmv
több mint 11 éve
Hozzuk vissza Jim Sorgit, még most is csak 34 éves...
több mint 11 éve
Miota nem Luck, hanem Luck szakalla van rivaldafenyben, Lutyo visszaesett.
több mint 11 éve
Szerintem ki kellene cserelni Pep Hamiltont Lewsi Hamiltonra, valoszinuleg meg javulna is az offenseA Colts jelenleg egy McLaren Honda szint...rajtuk még ő sem segítene 😀
Törölt felhasználó
több mint 11 éve
Na szegény Roethlisburger 😕
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 11 éve
Szerintem ki kellene cserelni Pep Hamiltont Lewsi Hamiltonra, valoszinuleg meg javulna is az offense
több mint 11 éve
Régen egyébként, annyi tetszett Luckban, hogy felállt -28-ról, meg azért hány olyat lehetett látni, hogy feltüzelte magát a 4. negyedre 1-2 INT után... most meg már várom igazából a következőt, és azt nézegetem, mennyi az egy év alatt dobott max INT (40 összesen amugy)
több mint 11 éve
challenge accepted1/1-re 2/34-re vannak jó falemberek jövőre?Cöcöcö 1/1 a Bears-e lesz. Ami epp Chicagoban zajlik az meg nalatok is durvabb!
bobi0092
Toto21
több mint 11 éve
Nem durvabb, mert a Bearsnek mar tavaly is nulla volt a vedelme peldaul, mig mi papiron SB-runt tolunk.1/1-re 2/34-re vannak jó falemberek jövőre?Cöcöcö 1/1 a Bears-e lesz. Ami epp Chicagoban zajlik az meg nalatok is durvabb!
bobi0092
Toto21
Csak meg jegeljuk az egesz csapatot, nehigy kifaradjanak az utolso hetre.
több mint 11 éve
1/1-re 2/34-re vannak jó falemberek jövőre?Cöcöcö 1/1 a Bears-e lesz. Ami epp Chicagoban zajlik az meg nalatok is durvabb!
bobi0092
több mint 11 éve
azért rendes a Titanstől, hogy nem akarnak megalázni minket és inkább csak FG-t lőnek
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
1/1-re 2/34-re vannak jó falemberek jövőre?Kit érdekel a fal ember, ha lesz jó WR is?
bobi0092
több mint 11 éve
1/1-re 2/34-re vannak jó falemberek jövőre?A mi OL-edzoinkhez es Grigson tehetsegehez merten? Ha kihuzzuk a 2016-os class osszes falemberet, talan ket jatekosbol minosegi lesz.
bobi0092
több mint 11 éve
nekem igazabol tetszik a meccs, jot rohogok, ahogy szopat minket mindenki (:Az a durva, hogy engem sem húz fel😊
Törölt felhasználó
több mint 11 éve
Luck fantasy pontjainak szama 2, es csak azert nem 0, mert o csinalta meg a tackle-t... Vicc bmeg!!!
több mint 11 éve
1/1-re 2/34-re vannak jó falemberek jövőre?
több mint 11 éve
Nem tudom milyen cuccon van a komplett csapat,de igazán kifogyhatnának belőle...
több mint 11 éve
nekem igazabol tetszik a meccs, jot rohogok, ahogy szopat minket mindenki (: