Tennessee Titans - Indianapolis Colts
több mint 11 éve
a secondary megint csak dísznek van 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
Wright legalabb jol hozza a pontokat fantasyban (:
több mint 11 éve
Megmondom mi lepett meg..Azok a kijelentések hogy a 3 csoport meccset behúzzuk...Nem tudom ki milyen meccset nézet,de a hülye is látja,itt sokkal komolyabb bajok vannak!
több mint 11 éve
szép jó estét, "örömmel" látom, hogy az OL még mindig szar
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
Fel a kezekkel, akit meglep a sack
több mint 11 éve
Na ezt miért nem dobta el...na meg illett volna befutni😀
több mint 11 éve
Most pont fel kellett volna dobni Lutyo, a picknek nincs jelentosege.
több mint 11 éve
Fleener elkapas?Nem, itt valami gaz van.
több mint 11 éve
Mostantol csak a Stanfordrol szabad draftolnunk, nekik van meg ertelmes megmozdulasuk (:Pont ugyan ezt gondoltam én is😀
Törölt felhasználó
több mint 11 éve
Mostantol csak a Stanfordrol szabad draftolnunk, nekik van meg ertelmes megmozdulasuk (:
több mint 11 éve
A playcalling valamit javult múlt hét óta, de még mindig subpar. 3. és 3.-ra mi a fenének hívunk olyan playt hogy Lucknak 4mp kell? Egy gyors screen, vagy passz a futónak, egy slant, akármi. Annyi variáció lenne, nem értem Hamiltont...Alapits „Nem ertem Hamiltont” klubot. Lenne nehany millio ember, aki szivesen belepne. Ha beugrot szedsz, meggazdagognal.
peterk2005
több mint 11 éve
A playcalling valamit javult múlt hét óta, de még mindig subpar. 3. és 3.-ra mi a fenének hívunk olyan playt hogy Lucknak 4mp kell? Egy gyors screen, vagy passz a futónak, egy slant, akármi. Annyi variáció lenne, nem értem Hamiltont...

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Jo latni, hogy a Colts tamadosora meg a Titans ellen is szenved.
több mint 11 éve
Mi lenne, ha egyszer nem a run-run-pass szisztéma szerint támadnánk?...... bazzEz a kérdés itt is felmerült már egy párszor 😊
Druid
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 11 éve
Mi lenne, ha egyszer nem a run-run-pass szisztéma szerint támadnánk?...... bazz
több mint 11 éve
Valakinek van egy nézhető stream-je? Az enyém akad...ifirstrow.eu/watch/374824/1/watch-indianapolis-colts-vs-tennessee-titans.html
FearTomi
Csak reklámokon kell átküzdeni magad az elején
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 11 éve
ifirstrow.eu/watch/374824/1/watch-indianapolis-colts-vs-tennessee-titans.htmlValakinek van egy nézhető stream-je? Az enyém akad...
FearTomi
több mint 11 éve
Valakinek van egy nézhető stream-je? Az enyém akad...