Tennessee Titans - Indianapolis Colts
több mint 11 éve
Hat ez eleg gaz... Luck nem tunik lelkesnek, mintha nem is akarna jatszani... bar megertem ha engem is folyamatosan vernenek en se akarnek ott allni
több mint 11 éve
ki a faszt érdekel mi volt..nem kellett volna labdát eladni.ha most nem,megcsinálják másodikra
több mint 11 éve
Utoljára akkor láttam ennyire szarnak az Offense-t tartósan (értsd már 2,5+ meccse) amikor kiesett PM és Painter versenyzett Orlovskyval, hogy ki a rosszabb...
több mint 11 éve
ez nem OPI????
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
az opi voltDe még mekkora
Törölt felhasználó
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 11 éve
Várhatóan egy az eddigiekhez ratyi szezon után olcsóbb lehet Luck szerződése, vagy úgyis beajánl más egy gigantikusat neki mert akkora QB need van a ligában?egyik sem
bobi0092
több mint 11 éve
Várhatóan egy az eddigiekhez ratyi szezon után olcsóbb lehet Luck szerződése, vagy úgyis beajánl más egy gigantikusat neki mert akkora QB need van a ligában?
több mint 11 éve
remélem Hamiltont is kirúgják a picsába
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
Megfogta a srácokat a gyorsan megszerzett 14 pontArra van beállva a csapat h 14 pont meglegyen. Onnantól chill
Farky
több mint 11 éve
Nyilvan Hiltonon volt a pick (:
több mint 11 éve
Hát, csoda lesz, ha ezt a meccset behúzzuk. Szörnyen néz ki az egész csapat. 😕Abban sem vagyok biztos, hogy a rajatszasba bejutunk.
peterk2005
több mint 11 éve
Megfogta a srácokat a gyorsan megszerzett 14 pont
több mint 11 éve
Szánalmas...most kezdtem el volna nézni...
több mint 11 éve
Hát, csoda lesz, ha ezt a meccset behúzzuk. Szörnyen néz ki az egész csapat. 😕

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
ez tény, viszont nem mentséga secondary megint csak dísznek van 😀Nagyjából mintha nem lennének... mondjuk ha az Offense egy kicsit többet mutatna 7 pontnál, meg 35 percből nem 10 percet lenne nálunk a labda, akkor lehet a Defense se a seggén venné a levegőt...
Farky
bobi0092
több mint 11 éve
Remelem kikapunk, es Paganot kirugjak, a nevere pedig kineveznek engem.
több mint 11 éve
a secondary megint csak dísznek van 😀Nagyjából mintha nem lennének... mondjuk ha az Offense egy kicsit többet mutatna 7 pontnál, meg 35 percből nem 10 percet lenne nálunk a labda, akkor lehet a Defense se a seggén venné a levegőt...
Farky
több mint 11 éve
Pep megint olyanokat hív amihez nincs ideje Lucknak.Nem tanultunk semmit az első két meccsből bassza meg
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 11 éve
baszki Lewan