Tennessee Titans - Indianapolis Colts
több mint 11 éve
Ok, szidhatjuk itt Thortont basszus, de az egy félbéna amatől, Luck meg egy 25 milliós 1/1. aki éppen ugyanakkora hülyeségeket csinál egyik a másik után. Második és 4-re mi a faszom volt ez megint?

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Az még hagyján h Luck elbaszta, de h ez az OL-nek nevezett fos mit művel?
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
Gratulálok, már amikor lendítette a kezét láttam, hogy az INT lesz...😀
több mint 11 éve
Luck megint mit csinát b+, rookie mistake
több mint 11 éve
Szar snap, erre elkezd futni... ha nem jön össze a first down akkor is MVP ...
több mint 11 éve
a kommentator megaallapitotta, hogy a pick azert volt, emrt rossz passz volt (:
több mint 11 éve
Tuti nem hívták ezt a játékot...ezek a holdingok meg kiégetnek...
több mint 11 éve
Luck hogy elkapta Thorntont, o se hiszi el ami tortenik...
több mint 11 éve
Meg a lófaszt a holdingokba!
több mint 11 éve
Pat franchise player...
több mint 11 éve
ez igy volt jo, vegre egy ertelmes passzjatek, rogton holding
több mint 11 éve
KI A KIRÁLY????? PAT PAT PAT
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 11 éve
Neeee McAfee fake punt??? OMG
több mint 11 éve
Pat for president!
több mint 11 éve
Mindent elmond, hogy eddig az ev jateka ez a fake punt 😀orisasi, PAT!
több mint 11 éve
Azt hiszem sracok, uj kedvenc csapatot kell keresnunk. Nem allapot, hogy egy 0–3-as gardanak szurkolunk D:De előtte 2 napig legyünk Pats szurkolók is, az olyan true Colts-os😊
Törölt felhasználó
több mint 11 éve
Azt hiszem sracok, uj kedvenc csapatot kell keresnunk. Nem allapot, hogy egy 0–3-as gardanak szurkolunk D:én szerintem pecc drukker leszek
Törölt felhasználó
több mint 11 éve
Azt hiszem sracok, uj kedvenc csapatot kell keresnunk. Nem allapot, hogy egy 0–3-as gardanak szurkolunk D:
több mint 11 éve
Biztos h a Colts játszik? ez nem a Duke?Tuti nem, a Duke nyer!
ervihmv
több mint 11 éve
Hat ez eleg gaz... Luck nem tunik lelkesnek, mintha nem is akarna jatszani... bar megertem ha engem is folyamatosan vernenek en se akarnek ott allniJaja, sztem nagyon benne van ez a dologban. Nem hisz abban (nincs egyedül), hogy ez az O bármire is jó lenne ezzel a fallal, innentől kezdve nincs miről beszélni...
Toto21
több mint 11 éve
Edzőbuktatás már lassan komolyan mondom...lehet nem is lenne hülyeség
több mint 11 éve
ki a faszt érdekel mi volt..nem kellett volna labdát eladni.ha most nem,megcsinálják másodikrade akkor Wirght kaphatna a TD-passt (:
Imi1975
szoval fontos