NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card hétfő
268
17
2:15, ARENA4
Wild Card hétfő
1 feliratkozó
53 perce
A Steelers majdnem a félpályán!!! A Steelers majdnem a félpályán!!!Meg is ijedtek ettol es hatrebb mentek kicsit a punthoz
iktriad
53 perce
Ezért kell valamelyik Dakota State-s OL-t draftolni. Azok ráugranak a fumblera.
54 perce
Big ben visszavonulasa ota nem nagyon kovetem a tobbieket. Sot meg a steelers meccset is kinzo eszkoznek hasznaltam. Es kezdtem abbahagyni az onsanyargatast. 🤣Fields volt Vasas kezdő QB 2024-ben.
gabor25
55 perce
Big ben visszavonulasa ota nem nagyon kovetem a tobbieket. Sot meg a steelers meccset is kinzo eszkoznek hasznaltam. Es kezdtem abbahagyni az onsanyargatast. 🤣Fields, Trey Lance, MILF mágus Zach Wilson, Mac Jones, Kyle Trask - the who's who of WTF?Es eros vagy jo es mely volt az a qb draft class? Ha mar ismered.azt se tudom ki, de csak osztogatnija kell a hand offokat, meg megfogni a labdát két kézzel.Nem tudod ki Davis Mills? A 2. legjobb QB kb a 2021 draft classból Trevor mögött. 😀
gedam
iktriad
gabor25
iktriad
55 perce
A Steelers majdnem a félpályán!!! A Steelers majdnem a félpályán!!!
56 perce
Jobb, mint a 2013-as v 2014-es qb class 😀 Mondjuk ezeken a léc mínuszban volt.Na Jimmy G volt SB kezdő QB. Bortlest meg a bírók fosztották meg ettől + Derek Carr.I2014)
shagi0206
2013-t Geno Smith tartotta életben mostanáig.
Szerkesztette: iktriad
59 perce
Fields, Trey Lance, MILF mágus Zach Wilson, Mac Jones, Kyle Trask - the who's who of WTF?Es eros vagy jo es mely volt az a qb draft class? Ha mar ismered.azt se tudom ki, de csak osztogatnija kell a hand offokat, meg megfogni a labdát két kézzel.Nem tudod ki Davis Mills? A 2. legjobb QB kb a 2021 draft classból Trevor mögött. 😀
gedam
iktriad
gabor25
59 perce
Na, legalabb nem adta el
1 órája
Jobb, mint a 2013-as v 2014-es qb class 😀 Mondjuk ezeken a léc mínuszban volt.Es eros vagy jo es mely volt az a qb draft class? Ha mar ismered.azt se tudom ki, de csak osztogatnija kell a hand offokat, meg megfogni a labdát két kézzel.Nem tudod ki Davis Mills? A 2. legjobb QB kb a 2021 draft classból Trevor mögött. 😀
gedam
iktriad
gabor25
1 órája
Harom TO-bol harom pont, az igen1 pont/TO átlag egy ilyen kevés pontos meccset se ér sokat.
casaubon
1 órája
Es eros vagy jo es mely volt az a qb draft class? Ha mar ismered.azt se tudom ki, de csak osztogatnija kell a hand offokat, meg megfogni a labdát két kézzel.Nem tudod ki Davis Mills? A 2. legjobb QB kb a 2021 draft classból Trevor mögött. 😀
gedam
iktriad
1 órája
gedam
6 344
most jön a stroud td passz, 13-7 a steelersnek
1 órája
"Rogers elmegy egy szeánszra és lenyugszik." Ő nem a sötétbe szokott elvonulni? Vagy McAffehez.Ayahuasca-szeanszokra is jar
iktriad
1 órája
"Rogers elmegy egy szeánszra és lenyugszik." Ő nem a sötétbe szokott elvonulni? Vagy McAffehez.
1 órája
Harom TO-bol harom pont, az igen
1 órája
gedam
6 344
de azt tudom, csak nem tudtam, hogy ő ül a kispadonazt se tudom ki, de csak osztogatnija kell a hand offokat, meg megfogni a labdát két kézzel.Nem tudod ki Davis Mills? A 2. legjobb QB kb a 2021 draft classból Trevor mögött. 😀
gedam
iktriad
1 órája
Alacsonyan van az a lec… Ki a harmadik? Fields? Jones?azt se tudom ki, de csak osztogatnija kell a hand offokat, meg megfogni a labdát két kézzel.Nem tudod ki Davis Mills? A 2. legjobb QB kb a 2021 draft classból Trevor mögött. 😀
gedam
iktriad
1 órája
A Steelers nem akar törleszteni valamit? A Texans olyan kedvesen adja nekik a labdákat, jó lenne ezt néha viszonozni is.Ők puntban viszonoznak.
shagi0206
1 órája
azt se tudom ki, de csak osztogatnija kell a hand offokat, meg megfogni a labdát két kézzel.Nem tudod ki Davis Mills? A 2. legjobb QB kb a 2021 draft classból Trevor mögött. 😀
gedam
1 órája
A Steelers nem akar törleszteni valamit? A Texans olyan kedvesen adja nekik a labdákat, jó lenne ezt néha viszonozni is.
1 órája
gedam
6 344
azt se tudom ki, de csak osztogatnija kell a hand offokat, meg megfogni a labdát két kézzel.Mills csak a Jags ellen villog. 6 karrier W-je van. 3 ebből ellenünk. Tessék Sobri, most örülsz? 😀Stroud biztos jól szórakozik.leültetném. a csere qb-val +2td előny lenne
Nemes samu09
gedam
iktriad
1 órája
Az is megvan10 yardot kellett volna mondanom, nem first downt, mert most gyorsan visszamentünk egy kicsitOver/Under, hogy tudunk-e first downt csinálni?Parancsolj
tenorx
casaubon
tenorx
1 órája
Pitre ma nagyon pörög, qrva jól tolja.Bírom az Űrgolyhókat idéző sisakját.
shagi0206