NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card hétfő
274
18
2:15, ARENA4
Wild Card hétfő
1 feliratkozó
18 perce
Szomorúan konstatálom, hogy én nem ilyen Steelersre emlékeztem.
Őszentsége Sobri Jóska
Vagy
18 perce
Szomorúan konstatálom, hogy én nem ilyen Steelersre emlékeztem.Mi sem. De big ben utani eraban tobbnyire 0 az offense.
Őszentsége Sobri Jóska
20 perce
Szomorúan konstatálom, hogy én nem ilyen Steelersre emlékeztem.
21 perce
GG Texans.
24 perce
"Ez ellen a védelem ellen"Továbbra is bottom league pass defense, és közepes run defense.
27 perce
Igy igaz. Ès ami nem megy, nem szabad eroltetni. Mondta a sun es lemaszott a surolokeferol. 🙃11 ponttal szopunk a 4. negyedben, 10 perc van hátra, és eszünkbe se jut rámenni a 4.re, mert minek.Lassuk be, nagyobb esely volt egy muffed puntra vagy egy Texans labdavesztesre, mint hogy megcsinaljak a 4&12-t
Szépen elpuntolgatjuk, aztán kényelmesen kiszopunk.
tenorx
casaubon
Szerkesztette: gabor25
28 perce
11 ponttal szopunk a 4. negyedben, 10 perc van hátra, és eszünkbe se jut rámenni a 4.re, mert minek.Védelmi TD rögtön, aztán 3&out után egy hosszúpasszos játék, és máris 3-al vezethettek 5 perccel a vége előtt. Minek kapkodni?
tenorx
29 perce
11 ponttal szopunk a 4. negyedben, 10 perc van hátra, és eszünkbe se jut rámenni a 4.re, mert minek.Lassuk be, nagyobb esely volt egy muffed puntra vagy egy Texans labdavesztesre, mint hogy megcsinaljak a 4&12-t
tenorx
30 perce
11 ponttal szopunk a 4. negyedben, 10 perc van hátra, és eszünkbe se jut rámenni a 4.re, mert minek.Szépen elpuntolgatjuk, aztán kényelmesen kiszopunk.
31 perce
Rodgersnek lehet, megfordul a fejeben, hogy huzni kene egy Vontae Davist
31 perce
Es volt aki ezt onkent nezi. 🙃 szado mazo.Állítólag Trumpék a Steelers offensel vallatnak az ICE táborokbanVégtelenített videókon kell nézni támadást támadás után?
tenorx
Assurbanapli
34 perce
Állítólag Trumpék a Steelers offensel vallatnak az ICE táborokbanVégtelenített videókon kell nézni támadást támadás után?
tenorx
35 perce
Szerintetek a Patsnél röhögve nézik ezt a meccset?Lehet. De nem biztos hogy vicces lesz majd játszani a Texans ellen. Mayeségesen sajnálom majd az olinet.
tenorx
35 perce
Állítólag Trumpék a Steelers offensel vallatnak az ICE táborokban
36 perce
Brutal ez a houston D. Mi lenne ha meg lenne egy normalis O is hozzaIgazabol egy fal kene. Skillposztok megvannak. Stroudbol jo coachinggal lehet meg valami
Tdog
36 perce
Szerintetek a Patsnél röhögve nézik ezt a meccset?Szerintem érzik, hogy aki innen továbbjut, az még akár 6 pontot is szerezhet ellenük.
tenorx
36 perce
Szerintem az arckifejezése alapján Rodgers számított rá.Erre senki sem szamithatott. Meg mi se."Kreatív játékokban gondolkodni" lol ez a SteelersEz eleg kreativ lett
tenorx
casaubon
gabor25
37 perce
Szerintetek a Patsnél röhögve nézik ezt a meccset?
37 perce
Remélem Tomlin majd megint elmondja, hogy komoly következményei lesznek a meccsnek, és megint kibasznak valami assistant TE coachot.Szerintem nyer a Steelers valami furmányos végjátékban.
tenorx
37 perce
Brutal ez a houston D. Mi lenne ha meg lenne egy normalis O is hozza
37 perce
Tessék.Igy akarjak osszezavarni az ellenfelet
Huncutul kreatív fumble, TD.
Őszentsége Sobri Jóska
37 perce
Erre senki sem szamithatott. Meg mi se."Kreatív játékokban gondolkodni" lol ez a SteelersEz eleg kreativ lett
tenorx
casaubon
38 perce
"Kreatív játékokban gondolkodni" lol ez a SteelersEz eleg kreativ lett
tenorx