NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card hétfő
275
18
Wild Card hétfő
lol, nem is tudtam h van tegnap Pool meccs 😀 Pedig nézni szoktam kb mindent, amikor lehetőségem van rá. Mondjuk ez a meccs most fontosabb volt, aludni kellett (7-kor már aludtam).És még így is a meccs játékosa lett 😀kicsit olyan volt ez a trükkös játék, mint szoboszlai sarkazása a kapusnakVan gif rola? Mert nem lattam milyen volt.
gedam
gabor25There’s NO WAY Szoboszlai does that against Premier League opposition. His lack of respect for lower league footballers completely backfires!#LivBar #Lfc #FACup #Barnsley pic.twitter.com/3mGLDOn1BG
— Oor Roy (@OorRoy) January 12, 2026
nesze
gedam
tenorx
Ez igy eleg komoly. Mennyit kapott ezert az ellentol?gabor25Koszonom.kicsit olyan volt ez a trükkös játék, mint szoboszlai sarkazása a kapusnakVan gif rola? Mert nem lattam milyen volt.
gedam
gabor25There’s NO WAY Szoboszlai does that against Premier League opposition. His lack of respect for lower league footballers completely backfires!#LivBar #Lfc #FACup #Barnsley pic.twitter.com/3mGLDOn1BG
nesze
gedam
gabor25
Koszonom.kicsit olyan volt ez a trükkös játék, mint szoboszlai sarkazása a kapusnakVan gif rola? Mert nem lattam milyen volt.
gedam
nesze
gedam
gabor25
És még így is a meccs játékosa lett 😀kicsit olyan volt ez a trükkös játék, mint szoboszlai sarkazása a kapusnakVan gif rola? Mert nem lattam milyen volt.
gedam
nesze
gedam
Koszonom.kicsit olyan volt ez a trükkös játék, mint szoboszlai sarkazása a kapusnakVan gif rola? Mert nem lattam milyen volt.
gedam
nesze
gedam
kicsit olyan volt ez a trükkös játék, mint szoboszlai sarkazása a kapusnakVan gif rola? Mert nem lattam milyen volt.
gedam
gabor25
There’s NO WAY Szoboszlai does that against Premier League opposition. His lack of respect for lower league footballers completely backfires!#LivBar #Lfc #FACup #Barnsley pic.twitter.com/3mGLDOn1BG
nesze
x.com/ESPNFC/status/2010811726392885261kicsit olyan volt ez a trükkös játék, mint szoboszlai sarkazása a kapusnakVan gif rola? Mert nem lattam milyen volt.
gedam
gabor25
én amondó vagyok az egészséges rasszizmus bármikor belefér 😊 Nem bántok én senkit (mivel nem "törvényes"), csak néha viccelek vele 😀Imádom nézni a feketéket ennyire szőke hajjal. Mint amikor a csokis fagyid beleesik a homokba...Közepesen vagyok biztos benne, hogy ezen nevethetek-e.
shagi0206
shawnka
Tényleg a jobban puntoló csapat nyer ma. Gene Smith Bowl.Akkor jovore elso korosok lesznek P erek. Nektek milyen volt a po meccsetek , nem lattam de azt mondtak jo volt az is.
iktriad
Tényleg a jobban puntoló csapat nyer ma. Gene Smith Bowl.A támadók is számítanak, nem mind1 honnan kell puntolnia a punternek.
iktriad
Imádom nézni a feketéket ennyire szőke hajjal. Mint amikor a csokis fagyid beleesik a homokba...Közepesen vagyok biztos benne, hogy ezen nevethetek-e.
shagi0206
Imádom nézni a feketéket ennyire szőke hajjal. Mint amikor a csokis fagyid beleesik a homokba...Pola is fura picit vicces volt feketen is.
shagi0206
kicsit olyan volt ez a trükkös játék, mint szoboszlai sarkazása a kapusnakVan gif rola? Mert nem lattam milyen volt.
gedam
K warner volt meg a masik kedvenc qb m. Szurkoltam is neki. Kiveve pit ellen.Vajon mikor felejtjük már el végre a flea flickert? Már a Madden08-ban is ciki volt.Hát attól függ mikor játszottál vele. Ha 2008 körül, akkoriban még ment - volt pár szép játékunk belőle nekünk is még Warnerrel.
shawnka
shagi0206
Intezted? Mert kene meg par dolog.Lol bazdmegTessék, itt a lehetőség egy újabb FG drivera.
tenorx
iktriad
Vajon mikor felejtjük már el végre a flea flickert? Már a Madden08-ban is ciki volt.Hát attól függ mikor játszottál vele. Ha 2008 körül, akkoriban még ment - volt pár szép játékunk belőle nekünk is még Warnerrel.
shawnka
Vajon mikor felejtjük már el végre a flea flickert? Már a Madden08-ban is ciki volt.A legtöbb mai fiatal támadóguru akkor volt gyerek, és ez számukra a nosztalgia.
shawnka
Poén, volt 5 falember ott meg 1 Steeler, hova pattan? Mindig a Steelersnek, mindig, always bágyadt Persellus Piton fejjel mondvaAz is számít azért, hogy a Steelers játékos a passz felé néz, a többiek meg előre
KeyG