NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card hétfő
275
18
2:15, ARENA4
Wild Card hétfő
2 feliratkozó
4 órája
Lol bazdmegTessék, itt a lehetőség egy újabb FG drivera.
tenorx
4 órája
Poén, volt 5 falember ott meg 1 Steeler, hova pattan? Mindig a Steelersnek, mindig, always bágyadt Persellus Piton fejjel mondva
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
4 órája
Vajon mikor felejtjük már el végre a flea flickert? Már a Madden08-ban is ciki volt.
4 órája
kezdődik...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
4 órája
Lol bazdmeg
4 órája
Ez miez? Ezzel az Olinenal ilyet hívni?
4 órája
Ezt a trükkös playt szépen beszopta... a Texans O.
4 órája
Jovo heten 19. En usa ido.az mikor is lesz?Ncaa dontot nezed nezitek majd?Ja itt a saját 4 kedvenc csapatomra céloztam a különböző sportokban.Nincs mas szimpi csapat?Nekem mindegy kinyeri a csapataim kinyírtak az évre hogy a győzelmeknek szurkoljakHát a 33,5 fölé, nem tartott sokáig jönni, faszért nem raktam rá 2 ezer júrótJobban puntoló csapat nyer!
KeyG
iktriad
KeyG
gabor25
Remélem a 49ers vagy a Seahawks nyeri.
KeyG
gabor25
shagi0206
4 órája
Jó, meggyőztél, te ezüstnyelvű ördög!nem is boswell hagyta ki az extrapontot a ravens ellen, azt blokkolták. jó reggelt!Ez így objektíve nem igaz. Boswell olyan kiflit rakott bele, hogy majdnem meg kellett vajazni is.
gedam
shawnkaIn Steelers placekicker Chris Boswell's defense, his PAT "miss" was not a miss, it was blocked by Ravens rookie safety Keondre Jackson (#39). The box score confirms it. pic.twitter.com/XvwSKMQ10W
— Christina Rivers (@3Rivers_Writer) January 6, 2026
gedam
4 órája
nem fontos, közben csekkoltam, jöv hét hétfő/kedd.az mikor is lesz?Ncaa dontot nezed nezitek majd?Ja itt a saját 4 kedvenc csapatomra céloztam a különböző sportokban.Nincs mas szimpi csapat?Nekem mindegy kinyeri a csapataim kinyírtak az évre hogy a győzelmeknek szurkoljakHát a 33,5 fölé, nem tartott sokáig jönni, faszért nem raktam rá 2 ezer júrótJobban puntoló csapat nyer!
KeyG
iktriad
KeyG
gabor25
KeyG
gabor25
shagi0206
4 órája
gedam
6 346
nem is boswell hagyta ki az extrapontot a ravens ellen, azt blokkolták. jó reggelt!Ez így objektíve nem igaz. Boswell olyan kiflit rakott bele, hogy majdnem meg kellett vajazni is.
gedam
shawnka
In Steelers placekicker Chris Boswell's defense, his PAT "miss" was not a miss, it was blocked by Ravens rookie safety Keondre Jackson (#39). The box score confirms it. pic.twitter.com/XvwSKMQ10W
— Christina Rivers (@3Rivers_Writer) January 6, 2026
4 órája
Jövő héten ilyenkor. Az lesz az MNF. Mondjuk a múlt hétfői FCS döntőn nehéz lesz túlszárnyalnia.az mikor is lesz?Ja itt a saját 4 kedvenc csapatomra céloztam a különböző sportokban.Ncaa dontot nezed nezitek majd?
KeyG
gabor25
shagi0206
Szerkesztette: iktriad
4 órája
Igenaz mikor is lesz?Ncaa dontot nezed nezitek majd?Ja itt a saját 4 kedvenc csapatomra céloztam a különböző sportokban.Nincs mas szimpi csapat?Nekem mindegy kinyeri a csapataim kinyírtak az évre hogy a győzelmeknek szurkoljakHát a 33,5 fölé, nem tartott sokáig jönni, faszért nem raktam rá 2 ezer júrótJobban puntoló csapat nyer!
KeyG
iktriad
KeyG
gabor25
KeyG
gabor25
shagi0206
Január 20 1:30
We are just the Ravens!
4 órája
nem is boswell hagyta ki az extrapontot a ravens ellen, azt blokkolták. jó reggelt!Ez így objektíve nem igaz. Boswell olyan kiflit rakott bele, hogy majdnem meg kellett vajazni is.
gedam
4 órája
az mikor is lesz?Ncaa dontot nezed nezitek majd?Ja itt a saját 4 kedvenc csapatomra céloztam a különböző sportokban.Nincs mas szimpi csapat?Nekem mindegy kinyeri a csapataim kinyírtak az évre hogy a győzelmeknek szurkoljakHát a 33,5 fölé, nem tartott sokáig jönni, faszért nem raktam rá 2 ezer júrótJobban puntoló csapat nyer!
KeyG
iktriad
KeyG
gabor25
KeyG
gabor25
4 órája
Ncaa dontot nezed nezitek majd?Ja itt a saját 4 kedvenc csapatomra céloztam a különböző sportokban.Nincs mas szimpi csapat?Nekem mindegy kinyeri a csapataim kinyírtak az évre hogy a győzelmeknek szurkoljakHát a 33,5 fölé, nem tartott sokáig jönni, faszért nem raktam rá 2 ezer júrótJobban puntoló csapat nyer!
KeyG
iktriad
KeyG
gabor25
KeyG
4 órája
Ja itt a saját 4 kedvenc csapatomra céloztam a különböző sportokban.Nincs mas szimpi csapat?Nekem mindegy kinyeri a csapataim kinyírtak az évre hogy a győzelmeknek szurkoljakHát a 33,5 fölé, nem tartott sokáig jönni, faszért nem raktam rá 2 ezer júrótJobban puntoló csapat nyer!
KeyG
iktriad
KeyG
gabor25
We are just the Ravens!
4 órája
Vannak pontok!Fú bazdmeg mik ezek a passzokSack kerülők.
tenorx
4 órája
nfc-ben nem nagyon. Durva west dominancia van, kár hogy mi a futottak még kategória vagyunk. A Bears meg teljesen közömbös számomra. Afc-ben meg a Patsen kívül kb bárki.Nincs mas szimpi csapat?Nekem mindegy kinyeri a csapataim kinyírtak az évre hogy a győzelmeknek szurkoljakHát a 33,5 fölé, nem tartott sokáig jönni, faszért nem raktam rá 2 ezer júrótJobban puntoló csapat nyer!
KeyG
iktriad
KeyG
gabor25
4 órája
Amíg Green Bay mezben volt utáltam, mióta ledobta, azóta drukkolok neki!😁Na gyerünk AR egy TD passz kellene gyorsan! 😊Kinek steelersnek vagy pick six td pass texansnak?
Utley
gabor25
4 órája
Fú bazdmeg mik ezek a passzok
4 órája
Nincs mas szimpi csapat?Nekem mindegy kinyeri a csapataim kinyírtak az évre hogy a győzelmeknek szurkoljakHát a 33,5 fölé, nem tartott sokáig jönni, faszért nem raktam rá 2 ezer júrótJobban puntoló csapat nyer!
KeyG
iktriad
KeyG
4 órája
Serult volt meg iranyitotok? Vagy mi volt vele pit ellen?Nekem mindegy kinyeri a csapataim kinyírtak az évre hogy a győzelmeknek szurkoljakHát a 33,5 fölé, nem tartott sokáig jönni, faszért nem raktam rá 2 ezer júrótJobban puntoló csapat nyer!
KeyG
iktriad
KeyG
4 órája
Na gyerünk AR egy TD passz kellene gyorsan! 😊Kinek steelersnek vagy pick six td pass texansnak?
Utley