NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Wild Card hétfő
265
17
2:15, ARENA4
Wild Card hétfő
1 feliratkozó
35 perce
Tessék kreatív játékhívás, erre senki nem számított
37 perce
"Kreatív játékokban gondolkodni" lol ez a SteelersTessék.
tenorx
Ravasz handoff, 14 yardos futás, first down.
És még csak most kezdődik.
37 perce
minden jogunknak van felelős szerkesztője, aki a promóhoz is megírja Ernőnek, hogy mit hogyan kell mondani. Ő így írta meg ezt.shawnka, ha már itt vagy akkor az ajánlóban a "bornmüsz" az ilyen angol arena4es akcentus?A kommentátorok el vannak képedve azon, amit látunk.Dehát pont azzal kezdte Máté a 3. negyedet, hogy azt kapjuk a meccstől, amit mindenki várt. Rájuk csekkoltam a szünetben, továbbra sincsenek elképedve.
Szerintem pontosan az történik amit mindenki várt ettől a meccstől.
Őszentsége Sobri Jóska
shawnka
tenorx
38 perce
"Kreatív játékokban gondolkodni" lol ez a Steelers
40 perce
Azt mondják kérdéses Collins visszatérése. Kiskocsival vitték le, szerintem nincs kérdés.Lehet phil collins ter vissza. Csak a lelaton lejatszva. Zenekent.
shagi0206
40 perce
Jé, pontokÁ tuti AI. Itt pontok?
casaubon
40 perce
10-6. Ez itt már 2 labdabirtoklásnyi különbség.Inkább behozhatatlan.
shagi0206
41 perce
Jé, pontok
41 perce
10-6. Ez itt már 2 labdabirtoklásnyi különbség.
42 perce
shawnka, ha már itt vagy akkor az ajánlóban a "bornmüsz" az ilyen angol arena4es akcentus?A kommentátorok el vannak képedve azon, amit látunk.Dehát pont azzal kezdte Máté a 3. negyedet, hogy azt kapjuk a meccstől, amit mindenki várt. Rájuk csekkoltam a szünetben, továbbra sincsenek elképedve.
Őszentsége Sobri Jóska
shawnka
42 perce
Igy varatlanul ert, es meglepo volt. 🙃A kommentátorok el vannak képedve azon, amit látunk.Tudtuk hogy ilyen lesz a meccs - csak nem sejtettük.
Őszentsége Sobri Jóska
shagi0206
42 perce
Végre jön a negyedik negyed.Ilyenkor árulják el a titkos konteókat az elektromágnesesség, a villamoselosztószekrények és a focisérülések rejtett összefüggéseiről.
Vajon ma mi derül ki a tudomány világából? Izgatottan várom.
42 perce
Azt mondják kérdéses Collins visszatérése. Kiskocsival vitték le, szerintem nincs kérdés.
44 perce
A kommentátorok el vannak képedve azon, amit látunk.Dehát pont azzal kezdte Máté a 3. negyedet, hogy azt kapjuk a meccstől, amit mindenki várt. Rájuk csekkoltam a szünetben, továbbra sincsenek elképedve.
Őszentsége Sobri Jóska
46 perce
A kommentátorok el vannak képedve azon, amit látunk.Tudtuk hogy ilyen lesz a meccs - csak nem sejtettük.
Őszentsége Sobri Jóska
46 perce
A kommentátorok el vannak képedve azon, amit látunk. Szerintem pontosan az történik amit mindenki várt ettől a meccstől.
47 perce
És már megint Kirk menti meg CJ seggét. Kéne küldeni a Texansnak érte egy extra 1. kört.
47 perce
Ez hihetetlen… Elobb varnak, amig leer a 12. ember, aztan szar a snap
47 perce
Nahát, Kirköt meg tudja találni megint.
48 perce
Majdnem ott volt a 4. TO.
49 perce
gedam
6 344
Texans: "CJ just hold onto the ball and our defense will win this game!"
— GhettoGronk (@GhettoGronk) January 13, 2026
CJ Stroud: pic.twitter.com/o4tVphxBLA