Wild Card szombat
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
hát igen, coveragehez ész is kellazt hittem a kor is számít valamennyire
briareos
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Röhögni majd én fogok, amikor a végén besöpröm a lóvét. Pont.6 gólos meccs, mit akartokEz az egész szerintem Cypress tiszteletére megy, szerintem a pálya szélén az ő szelvénye van kint a tableteken, így adják körbe, és azon röhögnek.
Willie Parker
akdestroyer
több mint 3 éve
Kampman
28 313
Ugyanarra a meccsre gondoltok, de a csapatokban és a végeredményben neked van igazadVagy 10 éve volt egy Steelers - Ravens 6-3volt egy MNF, ahol a Steelers 3-0-ra verte a Dolphins-t 😀
Na az sokkal jobb meccs volt a legendás védőkkel
Chargers LT
dancogo
több mint 3 éve
Adams tovabbra sem kepes osszekaparni egy int-etmegérte az a 2 első kör
12th member
több mint 3 éve
yepp, ahol nagyon sportszerű módon a frissen visszetérő ricky williams vállát tiporták megVagy 10 éve volt egy Steelers - Ravens 6-3volt egy MNF, ahol a Steelers 3-0-ra verte a Dolphins-t 😀
Chargers LT
dancogo
több mint 3 éve
Ott mondjuk rosszabb volt a pálya, mint a 90-es években Kispesten 2 nap eső után.Vagy 10 éve volt egy Steelers - Ravens 6-3volt egy MNF, ahol a Steelers 3-0-ra verte a Dolphins-t 😀
Chargers LT
dancogo
Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
KUPPogtatott a Rams a red zone ajtajan.
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 3 éve
És megint középső futás. Eh....
több mint 3 éve
Vagy 10 éve volt egy Steelers - Ravens 6-3volt egy MNF, ahol a Steelers 3-0-ra verte a Dolphins-t 😀
Chargers LT
több mint 3 éve
Ami eddig sikerult a Ramsnek azt Adamsrol szoptuk be
több mint 3 éve
12th member
1 053
Adams tovabbra sem kepes osszekaparni egy int-et
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Nem tudsz meggyőzni, Trumpista vagyok, Goff pedig mindig is egy túlértékelt backup QB volt/lesz.Azért Goff és Big Ben közötti különbséget mi sem jellemzi jobban, mint az a tény, hogy utóbbi végig vitt már meccset törött orral, repedt szemöldökkel, ultra szar könyökkel. Előbbi meg picsáskodik egy fájó ujj miatt...értem én, hogy sokat buksz a hülye fogadásoddal, de azért a helyedben kezedbe vennék most egy amfoci labdát
Cypress
r.baggio
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
6 gólos meccs, mit akartokEz az egész szerintem Cypress tiszteletére megy, szerintem a pálya szélén az ő szelvénye van kint a tableteken, így adják körbe, és azon röhögnek.
Willie Parker
több mint 3 éve
hiányolom a szeles, esős időt még, jót tenne a meccsnekÚgy érted, hogy akkor legalább nem lenne ennyi pont?
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
Goffnak kell a segítség, így tőlem megy a thumbs up!kezd kiKUPPálódni
empty taxi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
ElkupptaA Rams támadósor legfontosabb embere.
Willie Parker
több mint 3 éve
ez hogy?
több mint 3 éve
Mi van Adams?
több mint 3 éve
Ez mi WR mentés
több mint 3 éve
Ezek a shmasmouth középső futások már akkor halottak, amikor hívják őket.