Wild Card szombat
több mint 3 éve
winston meg vakon dobott 5000 yardot és 30 tdtFolyt a vér a szemébe...utána meg annyira feldagadt a szemöldöke, hogy nem látott csak egy szemmel.Azért Goff és Big Ben közötti különbséget mi sem jellemzi jobban, mint az a tény, hogy utóbbi végig vitt már meccset törött orral, repedt szemöldökkel, ultra szar könyökkel. Előbbi meg picsáskodik egy fájó ujj miatt...Mondjuk ha nem tudod megfogni rendesen a labdát, az egy kicsit nagyobb gond, mint a szemöldök.
Cypress
Jakehomer
Cypress
több mint 3 éve
az mondjuk nem volt csúnya
több mint 3 éve
Vagy 10 éve volt egy Steelers - Ravens 6-3Na az sokkal jobb meccs volt a legendás védőkkel
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
3:0 volt a Rams egyetlen esélye...
több mint 3 éve
Behozhatnánk Hekkert irányítani.Vagy dobáljon Kupp. Volt passzolt TD-je az Eastern Washingtonban!
Al
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Elkuppta
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Folyt a vér a szemébe...utána meg annyira feldagadt a szemöldöke, hogy nem látott csak egy szemmel.Azért Goff és Big Ben közötti különbséget mi sem jellemzi jobban, mint az a tény, hogy utóbbi végig vitt már meccset törött orral, repedt szemöldökkel, ultra szar könyökkel. Előbbi meg picsáskodik egy fájó ujj miatt...Mondjuk ha nem tudod megfogni rendesen a labdát, az egy kicsit nagyobb gond, mint a szemöldök.
Cypress
Jakehomer
több mint 3 éve
Goffnak kell a segítség, így tőlem megy a thumbs up!Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
hiányolom a szeles, esős időt még, jót tenne a meccsnek
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Azért Goff és Big Ben közötti különbséget mi sem jellemzi jobban, mint az a tény, hogy utóbbi végig vitt már meccset törött orral, repedt szemöldökkel, ultra szar könyökkel. Előbbi meg picsáskodik egy fájó ujj miatt...értem én, hogy sokat buksz a hülye fogadásoddal, de azért a helyedben kezedbe vennék most egy amfoci labdát
Cypress
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Al
594
Behozhatnánk Hekkert irányítani.
több mint 3 éve
12th member
1 053
Komolyan mintha a ket hettel ezelotti meccset neznem😀aszerint a felido 6-6lesz🧐
több mint 3 éve
Azért Goff és Big Ben közötti különbséget mi sem jellemzi jobban, mint az a tény, hogy utóbbi végig vitt már meccset törött orral, repedt szemöldökkel, ultra szar könyökkel. Előbbi meg picsáskodik egy fájó ujj miatt...Mondjuk ha nem tudod megfogni rendesen a labdát, az egy kicsit nagyobb gond, mint a szemöldök.
Cypress
Tepper takarodj!
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
6 gólos meccs, mit akartok
több mint 3 éve
3-3 micsoda meccs (lenne soccerben).
több mint 3 éve
Bearsnél 1szezonban nem voltak ilyen jó számai!
több mint 3 éve
Tell me about itBeállt Goff, és az addig relatíve működő Rams O beleállt a földbe.Ha nem McVay lenne az edzője már rég back up Qb lenne( ráadásul 100 milliós fizuja van úgyhogy el se lehet takarítani ,hála a Gm-nek)
Értem, hogy fos az ujja, de akkor is...
gabokocka
southmiki
több mint 3 éve
Azért Goff és Big Ben közötti különbséget mi sem jellemzi jobban, mint az a tény, hogy utóbbi végig vitt már meccset törött orral, repedt szemöldökkel, ultra szar könyökkel. Előbbi meg picsáskodik egy fájó ujj miatt...azért az opposable thumb nem véletlenül volt evoluciós ugrás sztem elég fontos szerepe van dobásban
Cypress
több mint 3 éve
Szanalmas esdig ez a meccs.Védelmek csatája. Hogy a Rams tud előremenni irányító nélkül, azt megértem. De hogy a Seahawks sem tud, pedig teljes fegyverzetben van, az döbbenetes.
undisputedly
több mint 3 éve
ha lenne egy kozepesen jo iranyitoja ennek a ramsnek ezzel a vedelemmel rohadt jok lennenek de igy...Pont mint mi 😊
nordas89
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
southmiki
654
Beállt Goff, és az addig relatíve működő Rams O beleállt a földbe.Ha nem McVay lenne az edzője már rég back up Qb lenne( ráadásul 100 milliós fizuja van úgyhogy el se lehet takarítani ,hála a Gm-nek)
Értem, hogy fos az ujja, de akkor is...
gabokocka
több mint 3 éve
Who will be a best option at QB for the #Rams right now?
— Dov Kleiman (@NFL_DovKleiman) January 9, 2021
Aaron Donald, Johnny Hekker or Andrew Whitworth?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Wilson sztem telekúrták Rivotrillal