Wild Card szombat
több mint 3 éve
Wilson teazik?
több mint 3 éve
Neki viszont tényleg vannak magyar ősei.+ Chicago edzője Matt Nagy.Off: Hol játszik magyar nevű játékos? 1 2 hete hallottam de nem tudom ki...
SifurNo meg az előző meccsen volt Kemoko Turay XDOff: Hol játszik magyar nevű játékos? 1 2 hete hallottam de nem tudom ki...Brett Toth, Philly
Sifur
r.baggio
empty taxi
southmiki
több mint 3 éve
<3Jár aA Dallasban játszik...esélye sincs jónak lenniPrescott?de jó, hogy az 1/1 is sz.r nem csak az 1/2Azon a drafton kb minden qb kuka.
MirrMurr
southmiki
iktriad
MirrMurr
Cypress
több mint 3 éve
mukijoe
1 041
Na ez az igazi FOCSI!
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Off: Hol játszik magyar nevű játékos? 1 2 hete hallottam de nem tudom ki...Felcsút
Sifur
több mint 3 éve
southmiki
654
+ Chicago edzője Matt Nagy.Off: Hol játszik magyar nevű játékos? 1 2 hete hallottam de nem tudom ki...
SifurNo meg az előző meccsen volt Kemoko Turay XDOff: Hol játszik magyar nevű játékos? 1 2 hete hallottam de nem tudom ki...Brett Toth, Philly
Sifur
r.baggio
empty taxi
több mint 3 éve
Elő sem került. Hogy roster fogott kb. hét hétig összesen pályafutása alatt, az azért nem egy HoF NFL karrier.ő is h eltűntdonald sztem már többször feküdt rá russelre mint a saját nőjéreMichael Sam életcélja
briareos
Willie Parker
briareos
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
És melyikük volt a sztár?Erin Andreshoz közelebb volt a Dancing with the Stars-ban, mint az NFL-ben. 😊 😊 😊Csak cameozott a ligábanő is h eltűntdonald sztem már többször feküdt rá russelre mint a saját nőjéreMichael Sam életcélja
briareos
Willie Parker
briareos
Willie Parker
iktriad
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Off: Hol játszik magyar nevű játékos? 1 2 hete hallottam de nem tudom ki...rengeteg helyen sportágban, ligában. Mire gondolsz?
Sifur
Tactful Cactus
Igen erre gondoltam köszi xDOff: Hol játszik magyar nevű játékos? 1 2 hete hallottam de nem tudom ki...Clayton Fejedelem (Miami)
Sifur
dancogo
több mint 3 éve
Off: Hol játszik magyar nevű játékos? 1 2 hete hallottam de nem tudom ki...Fejedelem kiesett múlt héten a Miamival.
Sifur
több mint 3 éve
Off: Hol játszik magyar nevű játékos? 1 2 hete hallottam de nem tudom ki...
Sifur
No meg az előző meccsen volt Kemoko Turay XDOff: Hol játszik magyar nevű játékos? 1 2 hete hallottam de nem tudom ki...Brett Toth, Philly
Sifur
r.baggio
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Jár aA Dallasban játszik...esélye sincs jónak lenniPrescott?de jó, hogy az 1/1 is sz.r nem csak az 1/2Azon a drafton kb minden qb kuka.
MirrMurr
southmiki
iktriad
MirrMurr
több mint 3 éve
Off: Hol játszik magyar nevű játékos? 1 2 hete hallottam de nem tudom ki...Clayton Fejedelem (Miami)
Sifur
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
SZOBOSZLAIOff: Hol játszik magyar nevű játékos? 1 2 hete hallottam de nem tudom ki...rengeteg helyen sportágban, ligában. Mire gondolsz?
Sifur
Tactful Cactus
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
Off: Hol játszik magyar nevű játékos? 1 2 hete hallottam de nem tudom ki...rengeteg helyen sportágban, ligában. Mire gondolsz?
Sifur
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Off: Hol játszik magyar nevű játékos? 1 2 hete hallottam de nem tudom ki...Brett Toth, Philly
Sifur
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Óvatosan, az elején elmondják, ki a gyilkos.Hogy tudott ez a 2 csapat PO-ba kerülni?én ezt a kínlódást nem nézem
ParadSEC
inkább a columbo a jocky tv-n
gedam
több mint 3 éve
Na most az van, hogy az 1.9-es over 45-ből a negyed végére 4.15-ös szorzó lett. Faszom!dupla vagy semmi, tolj még rá 2000 eurócskát
Cypress
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Sifur
1 118
Off: Hol játszik magyar nevű játékos? 1 2 hete hallottam de nem tudom ki...
több mint 3 éve
Erin Andreshoz közelebb volt a Dancing with the Stars-ban, mint az NFL-ben. 😊 😊 😊Csak cameozott a ligábanő is h eltűntdonald sztem már többször feküdt rá russelre mint a saját nőjéreMichael Sam életcélja
briareos
Willie Parker
briareos
Willie Parker
több mint 3 éve
rohadt jó ez a Daytona promo, hiányzik a Nascar 😕
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
southmiki
654
Jó ő meg talán Brissett ( B.B. kezei alatt).Prescott?de jó, hogy az 1/1 is sz.r nem csak az 1/2Azon a drafton kb minden qb kuka.
MirrMurr
southmiki
iktriad
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Na most az van, hogy az 1.9-es over 45-ből a negyed végére 4.15-ös szorzó lett. Faszom!
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Csak cameozott a ligábanő is h eltűntdonald sztem már többször feküdt rá russelre mint a saját nőjéreMichael Sam életcélja
briareos
Willie Parker
briareos