Wild Card szombat
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
Kezdem érteni miért visszakozik a Digi.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
de jó, hogy az 1/1 is sz.r nem csak az 1/2
több mint 3 éve
now they go back to the things goff does best:handoff futónak 😀
több mint 3 éve
nordas89
87
Goff pocsek lesz, ez a seahawks eselye
több mint 3 éve
MC12
6 367
500 euró-sba fújok orrot szóval 2000 euró nem tétel...1millio eurót tettem valamire csak már nem emlékszem mire..eurocska szigorúangondolom 2000 EUR, itt mindenki így fogadEddig jól áll a fogadásom, igazi pontzuhatag ez a meccs...Mennyi lóvé van rajta?
Cypress
akdestroyer
Tactful Cactus
csak h sugalld h bagatell összeg számodra
briareos
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
Gabor81
803
lenyeg terde lent volt. lefele ment. es nem is szamitott ekkora utesre. es mivel lefele ment, foldre igy feladod magad. es ekkir kiszolgaltatott vagy. ha szaladsz tovabb nem. ez a kulonbseg. ezt ertette a defense less en.fejjel előre miért lenne defenseless. boka magasságban repül előre, hol találja el a védő?Mike Pereira: “This is a foul. He’s defenseless at that point... It’s a hit on a defenseless player, shoulder to the head or neck area...”De mi? Vállal szerelte a lefelé menő futóvá vált játékost. Nem volt helmet-to-helmet kontakt. Mi a szabálytalanság?Pereira most mondja, hogy ezzel egyutt ez szabalytalan.ez nem fault? nemá bazdmeg 😀 máskor ránéznek a vetődő QB-ra és sárga....viccFejjel előre ő bizony futó 😉
petey
clbass
casaubon
Burkus
gedam
briareos
több mint 3 éve
Azt tudtuk, hogy elég gyenge a SEA O-fal, de hogy ennyire...
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
donald sztem már többször feküdt rá russelre mint a saját nőjéreMichael Sam életcélja
briareos
több mint 3 éve
southmiki
654
De köcsög ez a Donald hogy arébb lökte Foxot hogy övé legyen a sack.
több mint 3 éve
mukijoe
1 041
Goff a legnagyobb erősítés a hawksnak.
több mint 3 éve
ha ennyire jó vagy mindenkinek adni kell az élménybőldonald sztem már többször feküdt rá russelre mint a saját nőjéremondjuk nem az a hűséges típus, végigment az egész ligán...
briareos
gabokocka
több mint 3 éve
Mi van ha dolgozni voltam? 😕Jó estét jó szurkolást mindenkinek.Este 20:00 után kijárási tilalom van. Majd ha nem szegsz törvényt, kapsz választ.
El sem tudom mondani mennyire hiányzott már ez az igazi eredménykövető, mikor minden "szemetet összefúj a szél" 😀
Sajnos csak most sikerült hazaérni, anything notable? Azon kívül, hogy Adams megkokizta a kiscsávót?
Hanni
Cruyffista
több mint 3 éve
Hogy tudott ez a 2 csapat PO-ba kerülni?Majd ha Washingtont meglátod, akkor relatívvá válik a kérdés.
ParadSEC
több mint 3 éve
Hogy tudott ez a 2 csapat PO-ba kerülni?nfc easttel játszottak 😛
ParadSEC
több mint 3 éve
De szarok vagyunk
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 3 éve
Hogy tudott ez a 2 csapat PO-ba kerülni?Úgy hogy az Arizona nagyobb choker volt mint Lana Rhodes a szezon végén
ParadSEC
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
donald sztem már többször feküdt rá russelre mint a saját nőjéreÉs vajon Ciara többször feküdt Wilsonon, mint Donald?
briareos
több mint 3 éve
Cruyffista
3 346
Jó estét jó szurkolást mindenkinek.Este 20:00 után kijárási tilalom van. Majd ha nem szegsz törvényt, kapsz választ.
El sem tudom mondani mennyire hiányzott már ez az igazi eredménykövető, mikor minden "szemetet összefúj a szél" 😀
Sajnos csak most sikerült hazaérni, anything notable? Azon kívül, hogy Adams megkokizta a kiscsávót?
Hanni
több mint 3 éve
donald sztem már többször feküdt rá russelre mint a saját nőjéremondjuk nem az a hűséges típus, végigment az egész ligán...
briareos
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
hopp..... Wilsont kiveszik a játékból.... Hekker jöhet!
több mint 3 éve
Hogy tudott ez a 2 csapat PO-ba kerülni?
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 3 éve
Lúdas Solymi
8 019
Hááát, ha a Hawks nem talál ki valamit, akkor megeszi őket a Rams DEF reggelire.
több mint 3 éve
eurocska szigorúangondolom 2000 EUR, itt mindenki így fogadEddig jól áll a fogadásom, igazi pontzuhatag ez a meccs...Mennyi lóvé van rajta?
Cypress
akdestroyer
Tactful Cactus
csak h sugalld h bagatell összeg számodra
több mint 3 éve
Oszi
1 215
Dickson karrier napot tarthat