Wild Card szombat
több mint 3 éve
A Dallasban játszik...esélye sincs jónak lenniPrescott?de jó, hogy az 1/1 is sz.r nem csak az 1/2Azon a drafton kb minden qb kuka.
MirrMurr
southmiki
iktriad
több mint 3 éve
Online? 😀Ha ez így megy tovább, kénytelenek leszek valami csajt keresni... 😁8 után is dolgoznak!
Chargers LT
Willie Parker
több mint 3 éve
Az a baj h a Rams D vegig bir 4 negyedet a Seahawks 3 negyedig bir tartaniCsak nem lesz ki támadjon. Goff idén szar meg dajkálja a kezét, a másik fiút szerintem ma nem látjuk. De a szezonban sem, ha a Rams továbbjut.
Fantomas0429
több mint 3 éve
Willie Parker
15 381
Ha ez így megy tovább, kénytelenek leszek valami csajt keresni... 😁8 után is dolgoznak!
Chargers LT
több mint 3 éve
Toto21
5 951
azt hiszem 45+És mennyi az over amire raktad?30Eddig jól áll a fogadásom, igazi pontzuhatag ez a meccs...Mennyi lóvé van rajta?
Cypress
akdestroyer
Cypress
akdestroyer
több mint 3 éve
Tactful Cactus
13 847
Az a baj h a Rams D vegig bir 4 negyedet a Seahawks 3 negyedig bir tartaniaz jó nem? már csak 3 negyed van hátra.
Fantomas0429
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 3 éve
Lockett tud ilyeneket, csípem
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Prescott?de jó, hogy az 1/1 is sz.r nem csak az 1/2Azon a drafton kb minden qb kuka.
MirrMurr
southmiki
több mint 3 éve
Dejó,hogy a Gamepass stream 15 mp-vel el van késve 😀
több mint 3 éve
gedam
5 906
Hogy tudott ez a 2 csapat PO-ba kerülni?én ezt a kínlódást nem nézem
ParadSEC
inkább a columbo a jocky tv-n
több mint 3 éve
De amikor a védő megkezdte a szerelést, még nem ez volt a helyzet, hanem előrefelé mozgott. Mit kellene csinálnia a védőnek, megfordulnia a levegőben, hogy abbahagyja a szerelést? 😊 Ha meg nem ér hozzá, felpattan a támadó és fut tovább?(Ez a hozzáállás nekem sokszor problémás a roughing the passer ítéleteknél is.)lenyeg terde lent volt. lefele ment. es nem is szamitott ekkora utesre. es mivel lefele ment, foldre igy feladod magad. es ekkir kiszolgaltatott vagy. ha szaladsz tovabb nem. ez a kulonbseg. ezt ertette a defense less en.fejjel előre miért lenne defenseless. boka magasságban repül előre, hol találja el a védő?Mike Pereira: “This is a foul. He’s defenseless at that point... It’s a hit on a defenseless player, shoulder to the head or neck area...”De mi? Vállal szerelte a lefelé menő futóvá vált játékost. Nem volt helmet-to-helmet kontakt. Mi a szabálytalanság?Pereira most mondja, hogy ezzel egyutt ez szabalytalan.ez nem fault? nemá bazdmeg 😀 máskor ránéznek a vetődő QB-ra és sárga....viccFejjel előre ő bizony futó 😉
petey
clbass
casaubon
Burkus
gedam
briareos
Gabor81
több mint 3 éve
megfogta vazze
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Vitézlő Titoknok tomz
1 355
Lockett o. m. f. g. !
több mint 3 éve
southmiki
654
de jó, hogy az 1/1 is sz.r nem csak az 1/2Azon a drafton kb minden qb kuka.
MirrMurr
több mint 3 éve
Az a baj h a Rams D vegig bir 4 negyedet a Seahawks 3 negyedig bir tartani
több mint 3 éve
Ha ez így megy tovább, kénytelenek leszek valami csajt keresni... 😁
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 3 éve
Lockett 😮
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
akdestroyer
4 750
És mennyi az over amire raktad?30Eddig jól áll a fogadásom, igazi pontzuhatag ez a meccs...Mennyi lóvé van rajta?
Cypress
akdestroyer
Cypress
több mint 3 éve
ő is h eltűntdonald sztem már többször feküdt rá russelre mint a saját nőjéreMichael Sam életcélja
briareos
Willie Parker
több mint 3 éve
Cypress
3 228
Oszinten mondom, hogy szerintem egy filmmel mindenki jobban jar.Az Emberi százlábút szerintem is mindenki komázná, így éjjfélhez közel.
undisputedly